< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
aynen .sen kazıklanmaya devam et.markası carbuzz bak incele ondan sonra yorum yap bilmiş arkadaş... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 31 Ekim 2022; 22:3:7 > |
|
Sevgili arkadaşlar merhaba. Son yayınladığım karda sürüş videosundan sonra, karlı kış günlerinde olmazsa olmazlardan biri olan antifrizli cam suyu konusunda bir test yapmayı ve bunu yayınlamayı düşündüm. Malum piyasada onlarca markada ürün var. Video hakkında düşünürken son karar olarak, büyük yapı marketler, zincir marketler ve benzin istasyonlarındaki marketlerde satışa sunulan markalar ile bu videoları çekmenin yerinde olacağına kanaat ettim.
Bu ilk videoda 3 farklı markanın ürünlerine yer verdim. Bu şekilde karşılaştırmalı ilk videom olması sebebiyle, yapmış olabileceğim hatalar ve eksiklikler noktasında hoşgörünüze sığınırım.
Umarım videoları beğenir ve kanala abone olursunuz. Yapacağınız tüm yorumlar, bundan sonraki işlerde sizlere daha keyifle ve ilgiyle izleyebileceğiniz içerikler üretmem noktasında hem yol gösterici hemde motive edici olacaktır.
Selamlarımla. https://www.youtube.com/watch?v=QqyQ6OequZo |
|
|
AMD Ryzen 7 5800X3D • Msi RTX 3080 Suprim X 10G • Msi B550 Tomahawk • G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) • DeepCool LS520 WH 240MM • WD Black SN770 1Tb Gen4 • WD Blue SN570 1Tb Gen3 • Samsung 870 Evo 1Tb • Samsung 860 Evo 500Gb • Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum • CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz • Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
|
|
Shell'inki baya iyi. Bulunabilirliği de iyi her yerde var. Geçen kış istanbuldan dönerken cam suyum dondu, bolu civarı bir dinlenme tesisinden antifirizli cam suyu aldım markasını bile hatırlamıyorum adamlar içine öyle bir alkol basmış ki yol boyu hiç donmadan gelmiştim. Bahsettiğim dönem geçen seneki meşhur 20 yıllık rekor yağış. |
|
Tesla Model Y SR Legacy / Tesla Model Y SR Juniper / Volkswagen Troc 1.5 TSI AMD Ryzen 5 2600 / Sapphire RX570 NITRO+ 4GB / Corsair Vengeance LPX 3000MHZ 2x8GB / Asrock B450M-HDV R4.0 / Crucial BX500 240 GB SSD / Dark Sentinel / Gamepower Bane / Steelseries 6GV2 Samsung S10 Plus / Apple iPad Air M2 128 GB Space Gray 1
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum |
|
Sanırım standart bir fiyatı yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
İzmirde antifrizli cam suyumu oda ne |
|
İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
|
|
Bugün akaryakıt alırken fiyatlarını sordum. 1 L 22 TL 3 L 55 TL Güncel fiyatları bu şekilde. İstasyondan istasyona fiyatlar değişik olur mu bilmem. |
![]() Fractal Design Define C | Ryzen 5 5600X | Dark Freezer X120 | G.Skill Flare X 3200Mhz CL14 @ 3800Mhz CL16 | MSI B550M Mortar Max Wifi | SanDisk Ultra M.2 1TB NVMe | Corsair RM650X AORUS RTX 3060Ti ELITE 8GB
|
|
Akşam bende aldım tekrar. Soğuk bi yere gidecek arkadaş istedi 10 adet. 14₺ dan aldım. Muhtemelen kesin bir fiyatlandırma yok Shell tarafından. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eski fiyattan aldıkları için fiyat geçişi yapmamışlardır. Yeni parti çekince fiyatı düzeltirler muhtemelen. Çok iyi fiyat şu ortamda. |
![]() Fractal Design Define C | Ryzen 5 5600X | Dark Freezer X120 | G.Skill Flare X 3200Mhz CL14 @ 3800Mhz CL16 | MSI B550M Mortar Max Wifi | SanDisk Ultra M.2 1TB NVMe | Corsair RM650X AORUS RTX 3060Ti ELITE 8GB
|
|
Neresi hocam Ankara'da mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|