Şimdi Ara

Antidepresana tekrar başlamayı düşünüyorum ama kararsızım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece yatmadan sürekli bana yamuk yapanları veya yamuk denmeyecek kadar küçük hareketleri kafama takıyorum millet ne dedi naptı vs...

Uykuya dalmak için 2 saat belgesel izliyorum, ve geçmişimde yaşadığım çok ağır sağlık sıkıntıları (kanser,böbrek nakli vs.) geçirdim onların etkileri üstüme geliyor.

Bi yandanda hap haptır diyip bırakalı 3 ay olmuşken ( lustral ) almayayım onsuzda ayakta dururum diyorum bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST4RKY -- 26 Mayıs 2017; 1:27:22 >

• Bence kullanma. Rahatlatıcı müzikler dinle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün mertebe kullanma ama senin tercihin. Kullanacaksan da doktor kontrolünde kullan geçmiş olsun.
  • Ben de lustral kullaniyordum ama faydasi olmayinca biraktim. :/

• kardeşim yazını okuyunca resmen benden bahsediyorsun zannettim. ilaca başlama. ben şu an kullanıyorum. ilk 2-3 ay iyiydide. şimdi ilaç tamamen etkisini kaybettirdi. doktora desem ilacı arttırcak ve bu böyle devam edicek. bunun sonu yok. bişeylerle uğraşırsan eminim kafana takma olayı gececektir. 3 günlük dünya. hiç kimse kafana takacak kadar değerli değil.
  • benimde aynı sorunlarım var,şuana kadar hiç kullanmadım,lakin kola bağımlılığım var,1 litre içiyorum günde,antidepresanlara başlamayı düşünüyorum gerçekten artık,önerir misiniz bana ?,harbi kafayı yiyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetztt -- 26 Mayıs 2017; 2:34:32 >
  • Kardeşim anti depresan dediğin şey öyle her kafana göre başlayıp bırakacağın bir şey değil. Eğer kullanacaksan o zaman en az 6 ay kullanacaksın. Ayrıca psikoloğa gitmen de gerekiyor.
  • Antidepresan kullanma ilaç kullanıcaksan concerta kullan en etkilisi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik canavar

Bence kullanma. Rahatlatıcı müzikler dinle.

Dostum o yöntemi zaten uyguluyorum. inan geceleri uyumak için şu tarz şeyler bile açar oldum:

https://www.youtube.com/watch?v=FhYaXj91juE

Faydası oluyor nedense kafamda düşünceler kayboluyor arasıra.
  • @hmT kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum söylediklerin için.
    İnan arkadaşlar veya dış dünya beklentiler sorumluluklar derken çok bunalıyorum bazen..
    Ama dediğin gibi kimseyi veya hiç bi olayı kafaya takmamak lazım sağlık yerindeyse sıkıntı yok gözüyle bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ST4RKY

Sağol dostum söylediklerin için.
    İnan arkadaşlar veya dış dünya beklentiler sorumluluklar derken çok bunalıyorum bazen..
    Ama dediğin gibi kimseyi veya hiç bi olayı kafaya takmamak lazım sağlık yerindeyse sıkıntı yok gözüyle bakmak lazım.

Kendine bir meşguliyet bul kardeşim. Hobi vs. Çalışmıyorsan iş bul, çevre edin. Diğer hastalıklarını atlattın mı?
    Sıkıntın olursa özelden de konuşabiliriz.
  • Özlüyorum lustralı. Ne güzel içiyorduk reçete belasını çıkardılar başımıza. Doktora gitmeside zor geliyor, bitkisel bişeyler yapabilirmiyim onu araştırıyorum şu sıra.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.