Şimdi Ara

Antalya' da Nereden TOKİ Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ve neden?

• İktidar değişirse, proje tamamlanamaz, evler teslim edilemez, ortada kalır rezil olursunuz; bana oy vermezseniz evinizi alamazsınız" niyetiyle, gizli söylemiyle tamamen seçime yönelik bir projedir sosyal konut projesi..

Sormazlar mı adama;

" neden seçime 6 ay kala bu projeye başlıyorsunuz, 21 senedir iktidardasınız, 100 bin konut diye başka bir projeniz hala daha sonuşlanmamış, evler teslim edilmemiş, şimdi hangi cesaretle bu kadar projeyi evi teslim edeceksiniz" diye.

Bu yüzden akıllı, zeki ve uyanık insanlar bu dalgaya, oyuna gelmezler ve bu tuzağa düşmezler, sürü psikolojisine uyarak başvuru merkezlerine hücum etmezler, sakince oynanan oyunu izlerler...

fatih altaylı ise şöyle yazmış:

Bu 500 bin konutu yapacak müteahhit ise kesin kazanır.

Düşünsenize, müteahhitsiniz.

Bu projeden iş aldınız. İnşaatları yapmak için kamu bankalarından yüzde 14 faizle kredi alacaksınız.

Bu düşük faizle işi yapacaksınız.

Ama evler satılırken vatandaş taksitlerini o düşük faizle değil, memur maaş artışına göre artan taksitlerle ödeyecek.

İnşaatı yapanın faizi yüzde 14, inşaattan daire alanın yıllık artışı bugünkü enflasyon oranları ile yıllık yüzde en az 90.

Aradaki fark yüzde 76.

• Antalya/Merkez başvuru yabtım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 16 Eylül 2022; 20:5:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

”İbradı iyidir, 100 konut var ama kimse o dağın başını tercih etmez, şansın artar”

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.