Şimdi Ara

ANNEME SÖYLEYEMEDİM:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anneme kız arkadaşımın olduğunu söyleyemedim bi türlü,tam gücümü toplayacam gidip konuşcam,çekiniyorum

Çok farklı bi kız bu öyle mükemmelki,seviyoruz birbirimizi,annesi filanda biliyorda benim annem bilmiyor,anneminde haberi olsun sevinsin gurur duysun diyorumda tırsıyorum

Yaw 17 yaşındayım,çok kızla çıktım filan ama ciddi şekilde bu kız mükemmel seviyorum demedim hiç anneme,şimdi nasıl dicem yaw

Yardım edin

• Direk senin söylemene gerek var mı? Öğrenmesini sağla
  • Zor bi durum ben hiç söylemedim daha güzel oluo..
  • Genelde anneler anlar evlatlarının bir sevgilisinin olup olmadığını.
  • Kesin söylemeliyim,öyle daha etkili olur diyorum

Kız hakediyor abi gidip anneme onu sevdiğimi söylememiÇok muhteşem
  • üstteki üç mesaj

+1

+1

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi They Will Return -- 5 Haziran 2006; 22:15:47 >
  • evin bi köşesinde telefonla konuş haliyle kimle konuşuosun diicektir anneler der sende kız arkadaşım sevgilim filan dersin ben hiç açıklamak zorunda kalmadım yaptıklarımı duysa pek hayırlı olmazdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız Bana Teşekkür Etti
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben çok korkuyorum

direk gidip seviyorum uleyynnn desem nolur?
  • ya git direk söyle nolcak kızmasın dan falan mı korkuon yoksa başka bişi mi var
  • ya merak etme annen anlar ayrıca takma kafana daha 17 yasındasın..
  • git direk söyle, neden çekiniyorsun ki. kızmaz, hatta sevinir bile
    abim söylemişti öyle annem acayip mutlu olmuştu, oğlum benimle herşeyini paylaşıyor, benden hiçbir şeyini saklamıyor diye

abim herşeyini gider anlatır anneme, ben de aksine hiçbişey söylemem çünkü ortada söylencek bişey yok keşke benim de olsa da ben de gidip anlatsam anneme

yok valla böyle hayat daha güzel, istemem sevgili falan uğraşamam onunla

• Tamam gidip söylicemde mutfakta işi var önce bi otursun da

Söylicem evet kesin

Söylesem mi yaw?

Hem söylicem de nolcak

• kendini çok daha rahat hissedeceksin, ailenden birşey saklamadığın için mutlu olacaksın, sevgilinle her buluşmanda "bizi gören olur mu" diye abuk düşünceler taşımayacaksın

ayrıca annenin bunu senden öğrenmesi çok daha iyi, böyle güzel ve özel bir olayı onunla paylaştığın için ve kendisinden birşey saklamadığın için sevinecek, mutlu olacak; sana olan güveni artacak...

bence kesinlikle söyle, anneni tanımıyorum ama böyle bir durum karşısında kızacağını ya da üzüleceğini zannetmem aksine mutlu olacak ve senin büyümeye başladığının iyice farkına varacaktır
  • ben sölüodum daha çok para veriodu o yönden iyi oluyor
  • Yaw kızmazda ben kendime yakıştıramıyorum divane aşık olduğumu söylemeyi
  • yaş 17 daha dur çoooook zamanın var....öğrenirse davranışlarından öğrensin..kız arkadaşın var diye gurur mu duyacak?daha 17 yaşındasın..evlenecegin zaman dersin "anne al sana mükemmel bir gelin adayı" işte ozaman gurur duyar..bi abi nasihatı
  • kız arkadaşım var de illa seviyorum demene gerek yok
  • ole divane aşikım deme. anne de bi kiz arkadaşim var. hoşlaniyom. falan. ole anne hastsiyim aşigim. diye de bnce cok acilma.
  • Bunca yıldır kızlarla haşır neşirim. Ama hiçbirini annemle tanıştırmadım.
    Yanlış anlıyor kız milleti. Hemen evlilik hayallerine kapılıyorlar.
  • annen 17 yaşındaki oğlunun kız arkadaşı olmasından bence gururdan çok endişe duyar... benim kardeşin olaylarını annem duysa hepten gider annecim :) bi ben bi kardeş ağır gelir ona :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.