annen 17 yaşındaki oğlunun kız arkadaşı olmasından bence gururdan çok endişe duyar... benim kardeşin olaylarını annem duysa hepten gider annecim :) bi ben bi kardeş ağır gelir ona :)
Söylemiyim mi?
B-Anne kızın biriyle çıkıom A-Esra'ya ne oldu B-O ciddi deildi A-Mutfaktan süpürgeyi getir tozunu alcam şuranın. .....
niye söyleyeceksin ben onu anlamadım söylemek zorundamısın
ya ammmmmaaaan boşver.... (bu arada bu kız karakalemle sarımsak falan çizen mi???)
quote:
Orjinalden alıntı: diemavili
ya ammmmmaaaan boşver.... (bu arada bu kız karakalemle sarımsak falan çizen mi???)
Evet abi ta kendisi
@Cemil:Kız bunu hakediyor,resmi olsun biraz daha
Coolermaster:Diyalog ismi ismine aynı öyle olabilir dostum
bence söyleme... ne zaman ki evlenmeye karar verdin o zaman tanıştır... gerek yok bence... saklama,ama belli etme de... sorarsa söyle... yalan söyleme..(he hee ben bööle yaptım şimdi kadın paranoya oldu iyice) neyse sen yine de yalan da söyleme ama gidip de anlatma gereksiz... anneler her şeyi abartır. yorma anneciğini...
quote:
Orjinalden alıntı: Guitarist
quote:
Orjinalden alıntı: diemavili
Evet abi ta kendisi
@Cemil:Kız bunu hakediyor,resmi olsun biraz daha
Coolermaster:Diyalog ismi ismine aynı öyle olabilir dostum
guitarist bence söleme ama senin valide durumu çakarsa da pek buzuntuya verme
bu yaşta çok da ciddi olunmaz bence, daha 17 yaşındasın ama çok da büyük konuşmamak gerekiyor, belli de olmaz hani ama annene söylemek istiyorsan söyle tabi, saklayıp napcaksın elbet günün birinde öğrenecek en azından duycaksa konu komşudan değil senden duysun
bi tek ben mi söyle diyom
Ben çok ciddiyim ama öylesine bişiy değil onun için öss de ilk tercihimi istanbul yapacamAmerikaya gitmekten vazgeçtim onun için
Anneme de anlatıyım ki içim rahat etsin diye ama çekindim şimdi
quote:
Amerikaya gitmekten vazgeçtim onun için
anlatacaksan bile bunu söyleme bence
ama ben hala söylemen konusunda ısrar ediyorum; hem senin de için rahat eder
bunda çekinilecek bir durum yok
quote:
Ben çok ciddiyim ama öylesine bişiy değil onun için öss de ilk tercihimi istanbul yapacamAmerikaya gitmekten vazgeçtim onun için
Anneme de anlatıyım ki içim rahat etsin diye ama çekindim şimdi
Millet önce üniversite tercihini yapar sonra orda kız bulur. Sende önce kız bulup sonra universite tercih edion Kız kaç yaşında nerde okuo bilmiom ama büyük ihtimal kız üniversiteyi kazanınca ayrılırsınız. Ama ayrı illerde olursanız yürümüo kendimden biliom haberin olsun. Bide bence sen izmir yaz burdan rahat kız bulursun
quote:
Orjinalden alıntı: küçük_bezelye
quote:
Amerikaya gitmekten vazgeçtim onun için
anlatacaksan bile bunu söyleme bence
ama ben hala söylemen konusunda ısrar ediyorum; hem senin de için rahat eder
bunda çekinilecek bir durum yok
Kız için Amerika'ya gitmekten vazgeçilirmi bilmem ama bunun için Amerika'ya gidilir
ne yapcan kizi mizi. git dogru durust bi okul kazan. meslek sahibi ol. abi nasihati
quote:
Orjinalden alıntı: mustklc
ne yapcan kizi mizi. git dogru durust bi okul kazan. meslek sahibi ol. abi nasihati
kızı ne yapca belli de okul daha önemli tabi
quote:
Orjinalden alıntı: tırtılcık
bence söyleme... ne zaman ki evlenmeye karar verdin o zaman tanıştır... gerek yok bence... saklama,ama belli etme de... sorarsa söyle... yalan söyleme..(he hee ben bööle yaptım şimdi kadın paranoya oldu iyice) neyse sen yine de yalan da söyleme ama gidip de anlatma gereksiz... anneler her şeyi abartır. yorma anneciğini...
Benim annem tüm ilişkilerimi daha konuşamma gerek kalmadan anladığı için ilk açılma denememde oldukça büyük şoklar yaşamıştım.. Ne kadar süre çıktığımdan adına kadar herşeyi biliyordu sanki daha önce anlatmışım gibi.. Bunca yılın ardından hala ilk günkü gibi bilir herşeyi ama artık göreceği tek akdın doğru kadın olacak.. (gerçi hep bu vaatle tanıştırıp ayrılıyorum ama).. Dediğin gibi yoruyorum sanırım biraz kadıncağızı..
kızı ne yapca belli de okul daha önemli tabi
Arkadaş fast-food arıyor,anlamıyormusunuz?Böyle bir ilişkiyide annesine söylemesine pek gerek olduğunu düşünmüyorum.Okul tabiki daha önemli.
"Work on it,do your job,and go away,for home or office use,use and drop it."
ATTENTİON PLEASE:Dont say to your mum.
quote:
Orjinalden alıntı: mustklc
katılıyorum sevgilin için önüne çıkan fırsatları kaçırma eğer gerçekten birbirinizi seviyorsanız ilerde tekrar birlikte olursunuz ama bu fırsatları bir daha bulamazsın bence de önce oku, meslek sahibi ol sonra düşünürsün sevgiliyi
şimdiki ilişkin de sana belki çok ciddi gibi geliyor olabilir ama sen gene de kendini çok fazla kaptırma, sonra üzülen taraf sen olursun
EN İİSİ AYRILIN BİTSİN
sakın annene söyleme yaşına falan bakmaz evlendirmeye kalkar