Şimdi Ara

ANNEME SÖYLEYEMEDİM:( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum birincisi sakın aşık olma yarın öbürgün ayrılık durumun mantara bağlarsın çok acı çekersin sora müslümler ferdiler wur patlasın çal oynasın :)) annenlerin kesinlikle haberi olmasın ben o hatayı bi çok kez yaptım,derslerde en ufak bi gerileme olsun hemen kız'a camur atarlar...en iyisi söle derim,tecrübeli biri olarak sana tawsiyem budur..daha yaşın ufak en azından benden 4 yaş küçüksün hayatına daha ne kızlar girer merak etme,hayatını yaşamaya bak,günlük yaşa,sora çok pişman olursun...Eran abim böle böle sölemişti dersin..nese hayat senin hayatın..daha ciddi bi ilişkiye başlamak için erken olduğunu söliim ama gene de sen bilirsin..
  • olan bişeyi yok saymak kadar saçma bişey yoktur... neyse artık olmuş... bundan sonra düzgünce bir hayat sirmeye bak.. günübirlik yaşamak fayda sağlamaz... ama kendini yıpratma bunu derim sadece... kalbini yıpratma...
  • bence anlatcaksan annenede, babanada anlat..
    ilerde çocuğunun senle bişe paylaşmasının ne kadae mutlu edip, paylaşmamasının ne kadar üzüceğini düşün
  • Tırtılcık,Welcome to hell;

Bugüne kadar hep günübirlik yaşadım,o kızdan bu kıza atlayıp durdum hiç kafama takmadım,aileme söyleme gereğide duymadım buyüzden ama her insanın karşısına bir gün çok özel biri çıkar ve hayat arkadaşı olur yao kişi,işte bu sefer benim yaşadığımda öyle oldu ve bu kız benim hayatım boyunca birlikte yaşamaktan zevk alacağım birisi.

O yüzden anneme söylemeyi düşünmüştüm ama bekleyecem,biraz daha zaman geçsin ondan sonra...

Oguzhano:Çok haklısın söylemeliyim ama söylersem bu sefer hayatımdaki bütün olumsuzluklarımı ona bağlarlar. Ben internette her zaman çok duran,bilgisayarla çok vakit geçiren birisiyim,şimdi onunla msn de görüşüyorum haftasonları dersem sanki interneti onun için bağladım giib olacak,derslerim onun yüzünden kötü gibi olacak,halbuki onun sayesinde biraz ders çalışmaya başladım.

• bırak annemi benim sevdiğim kızın amcasına kadar herkes biliyordu o yüzden başıma gelmeyen şey kalmadı kızın babası bırak kızımın peşini mahalleden tanıdıkları hemde kızına uygun gördüğü çocuklarla işyerine geldiler tabi günah benden gitti ben sanayideydim kendi kendime dedim kayın peder e dokunmayacam öbürlerini hallettim ama hala seviyorum kızda seviyor fakat babsı istemiyor kaçıracam ama ne zaman biraz daha bekliyorum(tabi kaçarsa) zannetmiyorum. eğer onu elde edemesem bile uzaktan her sorununu hallederim bu işi bilenler bilir.
  • nolcak sanki o senin annen gizlin saklın olmasın :D sööle gitsin benim olsa ben sölerim ama benm hiç olmuyo olmas da sevmem ben ööle şeyleri
  • WALLA BEN OLSAM SÖLEMEM NEDEN Mİ ÇÜNKÜ AKLIM BAŞIMA GELDİ...ABİME SÖLEMİŞTİM BENDE 2YILLIK Bİ ERKEK ARK VARDI..ÇOK CİDDİDİKK..AİLESİYLE FALAN BAYA İYİYİDİM..FALAN FİLANN..AMA NOLDU BİTTİİİ...BUNU SÖLEMESİ DAHA ZORRR..BİRİSİ VARKEN VAR DİYEBİLİYOSUN AMA BİTİNCE BİTTİ DİYEMİYOSUN İŞTE...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

quote:

Orjinalden alıntı: sydbarret

klasik aşk zırvalıkları.

Noldu samuray?Gerçeklere katlanamıyor musun

• şöle annenin etrafında kızla bi tur atın. Eve git otur annenin yanına. O kimdi diyince anlat herşeyi. Ama bunun riskide var annen konu komşuya yayar onlar daha beterini yapar herkez sana artık acucucuuuu onun adı neydi bakiim nerde tanıştınız gibi soru yamurları. OKUL HERŞEYDEN ÖNCE GELİİİİİİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogac

şöle annenin etrafında kızla bi tur atın. Eve git otur annenin yanına. O kimdi diyince anlat herşeyi. Ama bunun riskide var annen konu komşuya yayar onlar daha beterini yapar herkez sana artık acucucuuuu onun adı neydi bakiim nerde tanıştınız gibi soru yamurları. OKUL HERŞEYDEN ÖNCE GELİİİİİİR

Annem öyle dedikoducu komşuya yayacak bir kadın değil.

Okul herşeyden önce bu saatten sonra!Çünkü,onunla birlikte ciddi bir hayat istiyorsam,okumuş olmaktan ziyade,kalilteli bir insan,iyi bir mesleğe sahip birisi olmam gerekir.

-Onun- için çalışacam!

Seviyorum uleyn

Yaw annemle zırt bırt kavga ediyoruz,bişi demeye korkuyorum walla

• quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

B-Anne kızın biriyle çıkıom
    A-Esra'ya ne oldu
    B-O ciddi deildi
    A-Mutfaktan süpürgeyi getir tozunu alcam şuranın.
    .....

• Sen ev telefonunu ver ben söylerim

• quote:

Orjinalden alıntı: cmanisali2001

Sen ev telefonunu ver ben söylerim

Vazgeçtim söylemiycem

• Gitarist@ Seninde topic 2 sayfadan aşşağıya düşmüyo neden acaba.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Gitarist@ Seninde topic 2 sayfadan aşşağıya düşmüyo neden acaba.?

O da benim klasım

• gerenk yokh
  • daha küçüksün küçük neler çıkıcak daha karsına takıl kafana göre
  • bence yapman gereken şey gidip annene bi güzel bu konuyu açıp bir bir anlatmandır
    çekinceğini tahmin ediyorum ama hem kendini yenmek için hemde kız arkadaşının kendisini özel hissetmesini sağlamak için bu bir fırsat aslında
    ayrıca bizler sana ne kadar öneri verebiliriz ki
    okul ya da sevgili konusunda
    annen senin için en iyi olanı her zaman bilir
    gerekirse kız arkadaşını annenle tanıştır ve annenin onun hakkındaki yorumunu dinle
    geleceğinin daha iyi olmasını herkesten çok o ister
    o yüzden onun fikirlerine önem ver
    bizim hayat tecrübemizle onunkiyle aynı olamaz
    sözün özü anlatmalısın
    ama yinede karar senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞiRiNeM

bence yapman gereken şey gidip annene bi güzel bu konuyu açıp bir bir anlatmandır
    çekinceğini tahmin ediyorum ama hem kendini yenmek için hemde kız arkadaşının kendisini özel hissetmesini sağlamak için bu bir fırsat aslında
    ayrıca bizler sana ne kadar öneri verebiliriz ki
    okul ya da sevgili konusunda
    annen senin için en iyi olanı her zaman bilir
    gerekirse kız arkadaşını annenle tanıştır ve annenin onun hakkındaki yorumunu dinle
    geleceğinin daha iyi olmasını herkesten çok o ister
    o yüzden onun fikirlerine önem ver
    bizim hayat tecrübemizle onunkiyle aynı olamaz
    sözün özü anlatmalısın
    ama yinede karar senin

Söyliyecem yaw evlenince

• ii madem sen kararını verdin öle yap o zaman
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.