Bildirim
Annem ameliyata girecek Dua edin lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
annen kaç yaşında ve sen kaç yaşındasın? umarım bir şey olmaz. dualarım seninle _____________________________ Burası benim.----------------------------------------------------------------------------------------- Burası da. -
Allah şifa versin. _____________________________ -
Allah yardımcınız olsun, umarım en kısa sürede iyileşir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 16 Temmuz 2012; 14:51:11 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Allah acil şifa versin.
ameliyat olduktan sonra çok iyi davran durumu daha kötüye girmesin kadının._____________________________ -
Allah yardımcınız olsun. _____________________________ -
Allah acil şifa versin. _____________________________ -
allah şifa versin _____________________________
-
allah şifa versin annen annemizdir _____________________________ -
Allah acil şifalar versin _____________________________ -
Allah acil şifalar versin. _____________________________
Gondorian
Ranger of Ithilièn
The Battle for Middle-Earth Serisi (2004-2006) [ANA KONU] | Kurulum Rehberi -
allah acil şifalar verin _____________________________ -
Allah acil şifalar versin. _____________________________ -
Allah acil şifalar versin. _____________________________
Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!
Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. -
Duamı ettim umarım bir yararı olur, tanrı yardımcınız olsun _____________________________ -
Allah korusun. İnş bi sorun olmadan çıkar. _____________________________ Rahat bir köle mi olmak istiyorsun, özgür bir insan mı? -
Allah şifa versin umarım eskisinden daha iyi olur _____________________________ -
Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle.. _____________________________ -
İnşallah protez takılmaz. Çok büyük bir ameliyat. Moralim çok bozuk. Hayalet gibi geziyorum. Başım çatlayacak derecede ağrıyor. Anlamadağım şey geçen salıdan beri bu kırığın acısına dayanıyor. Hem kırılmış hem yerinden çıkmış. Allah yardımcımız olsun _____________________________
Benzer içerikler
- kısır kedim evden kaçtı
- nasıl kusarım
- lucid rüya nasıl görülür
- buscopan ishale iyi gelir mi
- 3 km kaç dk
- en ilginç rekorlar
- bill counter para sayma makinesi bim
- dc açıldı mı
- dünyanın en büyük vinci
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X