Şimdi Ara

Annelutfen.com siparişi tedarik edemedi, üst ürünü fiyat farksız kabul etmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 26 Nisan'da bebek arabası sipariş etmiştim, %15 indirim kampanyası ile piyasa 379 liraya bulunabilen bebek arabası, annelutfen'de 389 TL ve %15 indirim ile 331 liraya geldi ve sipariş ettim.

    Bu arada world kampanyasında 6x100 harcamaya 75TL (Nisan) kampanyasından yararlandım. Bir hafta geçti ve ürünü tedarik edemediklerini ve edemeyeceklerini söylüyorlar, yani bu bebek arabasını bana veremeyecekler, kesin. Şimdi siparişi iptal etsem worldpuan kampanyasından 35 TL zararım olacak (6. alışverişe 10TL + 25TL cüzdan katılımı olduğu için 100 üstü alışverişten bir iptal olunca 35 TL zarardayım)

    Bununla beraber aynı bebek arabasının piyasada en ucuz fiyatı 420TL'ye yükselmiş. Kısaca siparişi iptal etmek benim için çok büyük mağduriyet olacak.

    Şimdi benim bildiğim, ellerinde olmayan ürünü sattıkları için hatalı olan onlar, bu yüzden bir üst ürünü fiyat farkı olmadan göndermeleri gerekmiyor mu?

    Bana sundukları çözüm şu: "siteden farklı bir ürün seçin fiyat farkını da azsa verelim, çoksa siz verin" şeklinde. zaten fiyatlar da zamlanmış görünüyor.

    Şimdi bu durumda ne yapılabilir? Üst ürünü fiyat farkı olmadan almak üzere hukuki yollara başvurabilir miyim? Ne kadar zamanda çözümlenir? Mağduriyetim giderilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 6 Mayıs 2016; 12:42:23 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.