Şimdi Ara

(Anlık) Nvidia GeForce Experience Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme aldı ardından açılmadan kapanıyor program. Sizde durum nedir?

• Laptop'a da kurdum son sürümünü onda da aynısını yaptı. Yazılımsal sorun sanırım (2.5.11.45)
  • Olabilir.Bir keresinde gelen güncellemeyle program açılırken hata veriyordu. Sonradan kendi kendine düzeldi. Sanırım güncelleme ile düzeltmişlerdi.
  • Windows 7 masaüstünde ve Windows 8.1 laptop'da çalışmıyor. Sorun var galiba silip tekrar kurdum ama işe yaramadı.
  • Bendede durum aynı. Sürüm de hata var. Yeni bir güncelleme bekleyecez artık
  • Bende de aynı arkadaşlar, video çekiyordum çekemiyorum artık, ne sinir bozucu arkadaş
  • Dünden beri 3 kere format attım deflarca başka sürüm yükledim, kaldırdım yok banamısın demiyor, kendini 2.5.11.45 sürümüne güncelleyince açılmıyor lanet program. Ne zaman düzelir acaba. ? Birde Nvidia Experience den ShadowPlay i açıp sadece fps ölçmek için kullansam oyunu kaydetmesem performans kaybı yaşar mıyım ? Yani resmi sitede Shadow Play kullanımında %5-10 arası performans kaybı yaşanır yazmış ama bu oyunu kaydetmek için galiba, ben sadece fps sayacını açıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

Dünden beri 3 kere format attım deflarca başka sürüm yükledim, kaldırdım yok banamısın demiyor, kendini 2.5.11.45 sürümüne güncelleyince açılmıyor lanet program. Ne zaman düzelir acaba. ? Birde Nvidia Experience den ShadowPlay i açıp sadece fps ölçmek için kullansam oyunu kaydetmesem performans kaybı yaşar mıyım ? Yani resmi sitede Shadow Play kullanımında %5-10 arası performans kaybı yaşanır yazmış ama bu oyunu kaydetmek için galiba, ben sadece fps sayacını açıyorum.

Bunları shadow play ile çektim hiçbir zaman fps düşüşü yaşamadım, sistemim imzamdaki g3220 olandır

Videolar

• Aynı sorun bede de var arkadaşlar.
  • gtx 970 kartımı dün aldım çıkan cd den kurdum bi süre açıldı pc yi kapatıp açtığımda açılmadı sürümde mi sıkıntı var baya yol denedim çünkü
  • Shodaime kullanıcısına yanıt
    programlar ve özelliklerine girip Geforce Experience sürümüne bak, 2.5.11.45 ise sıkıntı programdadır. eski sürümlerde sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 16 Temmuz 2015; 21:07:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

programlar ve özelliklerine girip Geforce Experience sürümüne bak, 2.5.11.45 ise sıkıntı programdadır. eski sürümlerde sıkıntı yok.

hocam eski sürüm bulup yüklesem driverde bir sıkıntı olmaz değil mi oan göre yükleyeceğim bende olan sizin söylediğiniz versiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

hocam eski sürüm bulup yüklesem driverde bir sıkıntı olmaz değil mi oan göre yükleyeceğim bende olan sizin söylediğiniz versiyon

Bir sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bendede öyle arkadaşlar 2.5.11.45 yükledikten sonra hiç bir şekilde tepki vermiyor program.
  • yeni sürümün ne zaman çıkacağını öğrenebilir miyiz ? veya tarihi belli mi acaba ?
  • Yeni gelen bir güncelleme sorunu olsa gerek. Yakın zamanda düzelecektir. Arkaplanda yine çalışmaya devam ediyor ama programı açamıyorsunuz.
  • Muhtemelen güncellemeyle bozuldu. Sistemin açılış hızınıda baya yavaşlattı, kaldırmak zorunda kaldım.
  • açılır gibi yapıyor gösteriyor ama elletmiyor
  • Kaç gün olacak bir fix yayınlamadılar şu sorun için. Gerçekten akıl alır gibi değil.
  • Ben de bu problemi yaklaşık olarak 1 aydır yaşıyordum. Geforce forumlarında bulduğum bir Türk arkadaşın (kuftikufti) yardımıyla düzeldi sağolsun. Yapmanız gereken Denetim Masasından -> Bölge ve Dil seçeneklerinde dilinizi ingilizce(amerikan) çevirmeniz. Umarım sizin de sorununuzu düzeltir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.