Şimdi Ara

anlayamıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güngörendeki olay herkesi üzdü tamam türküz üzülüyoruz, insanız üzülüyoruz ama bunun üstünden artistlenilmesini hoş karşılamıyorum. bunlar her konuya girip "bunları mı konuşuyorsunuz? bugün neler oldu nasıl konuşursunuz?" diyorlar. arkadaşım üzüldüler diye başka konuda konuşamayacaklar mı? bu sizin zihniyetiniz nedir böyle? teroristlerin istediği de bu zaten. bir bomba patlatıyor sen burda yas tutuyorsun, başka bir şey yapamıyorsun, yapanlara ayıptır yapmayın diyorsun, bildiğin özgürlüğünü kısıtlıyorsun. uymayanlara vatan haini diyebiliyorsun hatta. adam seni etkileyebiliyor yani bi yaptığıyla.

diyeceğim şudur orada bir tane başlık var. bu konu hakkında görüşünü oraya bildiren bildiriyor. yas tutmak isteyen, sövmek isteyenler orada bunları gerçekleştiriyor. tamam ama tüm forumu, konu dışını o başlığa mı çevirmektir amaç? her konuya çok üzgünüz, teröre lanet olsun mu yazılmalı yani?

düşündüklerimi tam aktaramadık ama anlamışsınızdır az çok. iyi forumlar.

• TAMAMEN KATILIYORUM...
  • Bencede istedikleri kaosu yaratmak.

Yanlış anlaşılmasın gayette ilgileniyoruz.Ölen insanlar içinde üzülüyoruz ama yaptığınızın aslınd onlara hizmet ettiğini anlamaya çalışın.
  • Buralarda çoluk çocuk fazlaca arkadaşım , gaza gelip asıyor kesiyorlar işte ne yaparsın büyüyünce öğrenicekler.
  • algı kapasitesi meselesi
  • insanlardada feci derecede yas oldu herkez gergin haliyle hoş karşılamıyo seninde onları idare etmen gerekmezmi tüm millet yas tutarken bazı kesimlerin duyarsız kalmasıda hoş degil ama bu demek degildirki senin açtıgın konuya terbiyesizce cevap vermesi
  • Kesinlikle haklısın... üzülüyorum yas tutuyoruz ama ölenle ölünmüyo... hayat devam ediyo...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her kelimesinin arkasındayım tamamen katılıyorum bence burda en yapılması gereken şey Ey Türk Titre! ve Kendine Dön
  • Onlar ölenleri anaları babaları kardeşleri gibi görüyor, aradaki fark bu... Sizde doğal karşılayın cevap yazmayın, kavga çıkmaz
  • katılıyorum...zaten o mantıkla dh de kapatılsın oldu olacak .... biz günlük yaşamımıza devam edicezki bunu yapanlar mutlu olmasın..
  • İyide Kardeşim Böyle bir günde Adamın birisi gelip "Kirk Suratıma Limonata Attı , Çok Mutluyum , Oley , Yuppi " gibi bir Mesaj Atınca İster İstemez Sinirleniyoruz...

Sizde Normal Karşılayın ...
  • Ben biraz sizden farklı düşünüyorum. Belki de bu benim eksiğimdir, kusurumdur.

Bu haince saldırıdan sonra burada bilgi alışverişine giren hiçbir arkadaşıma tek bir kelam edemem.
    Öte yandan hangisi daha güzel kız konuları, konser konuları, İbrahim TATLISES'ten şarkı talebi konuları gibi konularda da talihsiz ve de zamansız oldukları hususunda sessiz kalamam.

Taziye nihayetinde. 2, 3 saat geçmeden bu kadar olağanlaşabiliyorsa, sıradan bir olay gibi yorumlanabiliyorsa, hiçbir kalıcı iz oluşturmuyorsa buna da sadece kendimce üzülebilirim.

Umarım sizi kırmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Ben biraz sizden farklı düşünüyorum. Belki de bu benim eksiğimdir, kusurumdur.

Bu haince saldırıdan sonra burada bilgi alışverişine giren hiçbir arkadaşıma tek bir kelam edemem.
    Öte yandan hangisi daha güzel kız konuları, konser konuları, İbrahim TATLISES'ten şarkı talebi konuları gibi konularda da talihsiz ve de zamansız oldukları hususunda sessiz kalamam.

Taziye nihayetinde. 2, 3 saat geçmeden bu kadar olağanlaşabiliyorsa, sıradan bir olay gibi yorumlanabiliyorsa, hiçbir kalıcı iz oluşturmuyorsa buna da sadece kendimce üzülebilirim.

Umarım sizi kırmadım.

• Daha ne acılar yaşıcaz da biz bilmiyoruz...
  • quote:

Umarım sizi kırmadım.

haklı gibi görünüyorsunuz.ancak sonuçta yazdığı şeyler kişiyi bağlar.bu olaya hiç üzülmeyenler de olabilir.genel kanıya uymak zorunluluğu yoktur takdir ederisiniz.ama bazı arkadaşları öfkelerini kusması son derece ilkel.

• quote:

Orjinalden alıntı: dire depeche
    haklı gibi görünüyorsunuz.ancak sonuçta yazdığı şeyler kişiyi bağlar.bu olaya hiç üzülmeyenler de olabilir.genel kanıya uymak zorunluluğu yoktur takdir ederisiniz.ama bazı arkadaşları öfkelerini kusması son derece ilkel.

İnanın ki burada arkadaşların öfkelerini kusmaları, 14 yaşındaki bir çocuğun ya da hamile bir bayanın bebeği ile haince öldürülmelerinden ilkelce değil. (Bence) Tabii tasvip etmiyorum.

Herkes serinkanlı davranamıyor maalesef.
  • bıçakla parmağınızı kestiğinizde evi ayağa kaldırırsınız 17 kişi öldüğünde banane dersiniz
  • quote:

Umarım sizi kırmadım.

Çok haklısın ne diyebilirim ki mesajının üstüne koyacak laf, kelime bulamıyorum.
  • hepimiz üzüldük ,teröre lanet okuduk
    ama aynı zamanda hayatımın konserine gittim aynı gün
    bi konu da üzüldüğümüzü bildirip
    bi konu da konser konuşmak isteyebilir insanlar
    bence her konuya girip de laf söylemek yersiz
  • eet konuşabilirler ama yeri değil simdi sinirlerimiz yatışsın öle konuşun yoksa kırıcı laflar cıkabiliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.