Şimdi Ara

Anlat anlat heyecanlı oluyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yiğit Bulut: Yunanistan, Romanya, Bulgaristan, Ortadoğu ve Afrika İstanbul'dan nasıl yönetiliriz diye konuşuyor!

• Hadi olayın yalan olduğunu bir tarafa koydum ulan o ülkelerden bize ne hayır gelir birinde sefalet öbüründe mezhepçilik mal beyanatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinin bu ülkelere artık İstanbul'un bir yönetim şehri olmadığı gerçeğini anlatması gerekiyor. Ya da Yiğit Bulut'a.
  • .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 22 Kasım 2016; 16:21:18 >
  • Herkes sizin gibi padişah kulu olmaya hevesli değil yiğit bey.
  • Ulan daha kendi kendini yönetemiyorsun başka ülkeyi nasıl yöneteceksin ? Suriye'ye karışayım dedin Şam'da Cuma namazı dedin Esed yıkılacak dedin ülkeyi canlı bomba tarlasına çevirdin. Bırakın bu işleri.
  • bu adam cumhurbaşkanının ekonomiden sorumlu başdanışmanı!!... ekonominin halini düşünün işte :-)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kaç sene önce, Mısırla ticaretimiz hızlıyken abi ülke, eski abi gibi yakıştırmalar yapılırdı. Hatırlarsanız, o zamanlar Mısır eğer beraber çalışacaksa bu eşit bir işbirliği olacak. Abi falan tanımayız anlamında açıkça bir rest çekmişti.

İstanbul kendisini yönetemiyor. Sırf ulaşım çalışmadığı için üç farklı iş yaparken bire düşürdüm, onun yerine buraya mesaj istifliyorum Hasan Bey. Komşu semte iki saatte mi gidilir. İstanbul'muş.
  • Bu adam eskiden jöleleri kafasına sürerdi, artık yiyor galiba.

Beyni jölelenmiş adamın.
  • jöle sanırım çernobil yakınlarında üretilmiş.
  • Şu adamı görsem saçını avuçlayıp kaçıcam.Deli olur herif.

• Birdaha ki U dönüşüne kadar böyle devam.

• Yigit

Anlat anlat heyecanlı oluyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkur M kullanıcısına yanıt
    Artık korktuğu, gizli kalmasını istediği her ne var ise bu hale getirmiş adamı.
  • resmen utandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.