Şimdi Ara

Anlaştım ama kafamda sorular var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2011 model linea buldum dizel. 130 binde. 5000 hasar kaydı var 26 bine anlaştık. Sizce bu aracı almalı mıyım? Kaput ve arka çamurluk değişmiş. Aynı yerler yine boyalı. Kaskodan alındığı için yüksek fiyat çekilmiş hasar kaydına. Temiz görünüyor. Ne dersiniz bu konu hakkında? 5000 hasar kaydı çokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."

2009 Renault kangoo 1.5 dci panelvan 85 hp.
    2017 Renault Megane sedan 1.5 dci edc icon 110 hp.
  • Respectformuslims kullanıcısına yanıt
    Ben 5000 tl lik hasar kaydına takılmıyorum ama,Kaput neden değişmiş bu büyük bir sorun olabilir iyi araştırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novinovi -- 24 Ekim 2015; 15:24:29 >

Orijinalden alıntı: novinovi

Ben 5000 tl lik hasar kaydına takılmıyorum ama,Kaput neden değişmiş bu büyük bir sorun olabilir iyi araştırın derim.

Ne gibi sorunlar olabilir? Pek aklım ermiyo bu konulara

II. Abdülhamid

• O paraya daha temizi bulunamaz mı ? Ama kaza resimleri varsa ona göre alıp almama size kalmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

O paraya daha temizi bulunamaz mı ? Ama kaza resimleri varsa ona göre alıp almama size kalmış

Biraz daha araştırıyorum. Malum sitede bir turlu bulamadım. Gerçi pazarda buldum bu aracı. Hayırlısı bakalim

II. Abdülhamid

• 5bin kayıt sıkıntı değil bence, yeni araçlarda 7-bine kadar normal değerler, önemli olan kaput değiştiğinde şaseye kadar gelmişmi hasar ? Yoksa far, tampon veya radyatör değişmiştir sıkıntı değil, onlara baktırın yeter hocam

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

O paraya daha temizi bulunamaz mı ? Ama kaza resimleri varsa ona göre alıp almama size kalmış

Biraz daha araştırıyorum. Malum sitede bir turlu bulamadım. Gerçi pazarda buldum bu aracı. Hayırlısı bakalim

Bulunur hocam piyasada linea ganimet gibi önemli olan temizini , taksi çıkması yada şirket çıkması olmayanı ve km düşürülmemiş olanını bulmak önemli. Şirket çıkması olan gene bir nevi kabul edilebilir ama taksi çıkması yada kiralama çıkması olmamasına dikkat edin

• fiyat iyi, kilometre multijet için daha başlangıç sayılır. model yılı uygun. yapmanız gereken arabayı denemek. boş bir yolda direksiyonu bırakıp bakın araba sağa sola çekme yapıyor mu. 140 binde ağır bakımı var. triger zamanı gelmiş. bunları göz önünde bulundurun. lastiklerin durumuna bakın. bende 2008 model var michelin energy saver kullanıyorum. yumuşak bir lastik konforu daha fazla arttırıyor. yol sesi bende yok. 2008 model olduğu halde trim sesi yok. bir sefer amortisör takozlarını değiştirdim. linea'larda takozlar biraz erken yıpranıyor. 130 liraya ikisini değiştirmiştim. parçaları ve işçiliği ucuzdur. bence arabayı bir servise sokup detaylı inceletin. orjinal kilometresini bir cihaz ile kontrol ediyorlar. bakımda neler değişecek söylüyorlar. bunları yaparsanız üzülmezsiniz. hayırlı olsun.

"Başka araba mı kalmadı" diyenlere kulak asmayın. Bakımlı ve düzgün bir Linea kullanıcısını üzmez. yakıtı fazla gelebilir ama aslında öyle değildir depo hacmi 45 lt dir. depo küçük olunca fazla yaktığı zannediliyor. bir depo ile 800 kilometreden fazla gider. 60 litrelik deposu olsa 1000 kilometreyi rahatlıkla götürür.

aracı alırsanız kolçak yaptırın. rahat edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 24 Ekim 2015; 15:51:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

fiyat iyi, kilometre multijet için daha başlangıç sayılır. model yılı uygun. yapmanız gereken arabayı denemek. boş bir yolda direksiyonu bırakıp bakın araba sağa sola çekme yapıyor mu. 140 binde ağır bakımı var. triger zamanı gelmiş. bunları göz önünde bulundurun. lastiklerin durumuna bakın. bende 2008 model var michelin energy saver kullanıyorum. yumuşak bir lastik konforu daha fazla arttırıyor. yol sesi bende yok. 2008 model olduğu halde trim sesi yok. bir sefer amortisör takozlarını değiştirdim. linea'larda takozlar biraz erken yıpranıyor. 130 liraya ikisini değiştirmiştim. parçaları ve işçiliği ucuzdur. bence arabayı bir servise sokup detaylı inceletin. orjinal kilometresini bir cihaz ile kontrol ediyorlar. bakımda neler değişecek söylüyorlar. bunları yaparsanız üzülmezsiniz. hayırlı olsun.

"Başka araba mı kalmadı" diyenlere kulak asmayın. Bakımlı ve düzgün bir Linea kullanıcısını üzmez. yakıtı fazla gelebilir ama aslında öyle değildir depo hacmi 45 lt dir. depo küçük olunca fazla yaktığı zannediliyor. bir depo ile 800 kilometreden fazla gider. 60 litrelik deposu olsa 1000 kilometreyi rahatlıkla götürür.

aracı alırsanız kolçak yaptırın. rahat edersiniz.

Servise gotursek kaça patlar bu km sorgusu?

II. Abdülhamid

Benimkine ücretsiz bakmışlardı. ben expertize getirdim dememiştim. servis için geldim bir bakın neler yapılacak dedim adamlar her şeyini ortaya çıkarmışlardı. aracı alınca aynı servise götürüp yapılması gerekenleri yaptırmıştım. her servisin politikası uygulaması farklı olabilir. servise gitmeden aracın geçmişini öğrenmek istiyorsanız bir sigortacıya gidin o da ücret almadan size aracın kaç defa el değiştirdiğini söyler. kilometresini söyleyemese de kaza geçmişini detaylıca öğrenirsiniz.

2015 VW Golf 1.2Tsi Comfortline - Saf Beyaz
    2017 VW Passat 1.4Tsi Comfortline - Beyaz
    2018 VW Polo 1.0Tsi Highline - Beyaz

• quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Benimkine ücretsiz bakmışlardı. ben expertize getirdim dememiştim. servis için geldim bir bakın neler yapılacak dedim adamlar her şeyini ortaya çıkarmışlardı. aracı alınca aynı servise götürüp yapılması gerekenleri yaptırmıştım. her servisin politikası uygulaması farklı olabilir. servise gitmeden aracın geçmişini öğrenmek istiyorsanız bir sigortacıya gidin o da ücret almadan size aracın kaç defa el değiştirdiğini söyler. kilometresini söyleyemese de kaza geçmişini detaylıca öğrenirsiniz.

Allah razı olsun hocam sizden.

II. Abdülhamid

• quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Bence clio symbol bak

Linea daha hos geliyor gözüme. Ama temiz bulursam neden olmasın.

II. Abdülhamid

• Bence bi sıkıntı çıkmaz. Eğer kasko varken ufak bi kaza da olsa parçalar çoğunlukla değiştirilir.

II. Abdülhamid

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2008-fiat-linea-1%2C3-multijet-active-plus-gumusgri-115000-orj.km-236643791/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

Bu araca ne dersiniz? 24 e kapatırız aracı.

bağcılardan sonrasını okumadım

Sizden de razı olsun. Yardımcı olduysam ne mutlu. Symbol ' ü boşverin. Linea daha iyi bir tercih. Bende alırken gönülsüz almıştım. Kullandıktan sonra fikrim değişti. Yeni araba alacak olsam yine linea alırım.

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2008-fiat-linea-1%2C3-multijet-active-plus-gumusgri-115000-orj.km-236643791/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

bağcılardan sonrasını okumadım

Galeri değil ama. Sahibinden. Galeri olsa bakmazdim zaten.

II. Abdülhamid

• quote:

Ön kaputta bi sıkıntı var sanki hocam aynı muhabbetten dikkat edin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.