Şimdi Ara

arkadaşlar tvler hakkında bir iki soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir hastanede çalışıyorum. 9 tane hasta odası var ve buralarda televizyon yayını yı nasıl yapa bilirim en guzel ve en uygun fiyalı suanda normal catı anteni var bya kaliteli bir yükseltici takılı sonrada çoğaltıcı ile odalara yayın gidiyor ama görüntü çok kötü. bunu nasıl netleştire bilirim.

ben büyük bir çanak anten takıp ondan LBN (yanlış biliyor ola bilirim) çoğaltıpoadalara ufak receiver (varsa) takıp bu sorunu halletmeyi düsündüm ama bir danışayım dedim sizlerdende fikir bekliyorum..

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

eğer satış yapanınız varsa fiyat teklifide istiyorum.

• Bu durumda hasta odalarına receiver almalısınız!...

Çok uygun fiyatlı receiver'ler var! 25 - 30 TL gibi fiyatlarla satılıyor!

Sistemi şu şekilde oluşturmalısınız!

Multisviç santral : 9 giriş, 12 çıkış

LNB ( Quatro=otel tipi) : 1 adet (9 girişli Multisiviç'e 2 adet çanak bağlanabilir.)

Çanak (120 cm çapında) : 1 adet (9 girişli Multisiviç'e 2 adet çanak bağlanabilir.)

Receiver : Oda sayısı kadar (max: 12 receiver bağlanabilir)

Kablo (RG 6/u6) : Metraja göre

F konnektör : metraja göre

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 22 Ekim 2010; 15:47:33 >
  • arkadaşım bilgilendirme için çok sağol gerçekten yardımcı olurdun peki receiver lar için fiyet teklifi alabileceğim biyer biliyormusun.
  • 25 - 30 Tl aralığında satılan receiver'leri Sunny, Yumatu gibi markalardan araştırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilonemsi

arkadaşım bilgilendirme için çok sağol gerçekten yardımcı olurdun peki receiver lar için fiyet teklifi alabileceğim biyer biliyormusun.

nerede olduğunuzu bilmiyorum,0212 599 00 57 uygun koşullarda olayı yerinde çözeriz.
  • çözeriz demişsin ama telefonu açan kişi siz misiniz bilmiyorum ama müşteri yada müşteri olabilecek birine bu şekilde konuşulmaz..
  • quote:

çözeriz demişsin ama telefonu açan kişi siz misiniz bilmiyorum ama müşteri yada müşteri olabilecek birine bu şekilde konuşulmaz..

bir hata var ama nerede bulmak gerek,siz isim olarak telefonda kiminle ne zaman konuştuğunuzu bana belirtebilirmisiniz.ve size ne cevap verildi,lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    slm küçük bir soru...
    18 yıl önce açıldı
    PS3 İçin Ufak Bir Soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hastanedeki görevin nedir?
    Yani bu denli bir iyileştirme yapmak için yönetimde falan olmak gerekir.
    Ve bu hastaneye gidenler kaliteli hizmet alıyorlar diye aklıma geldi.
  • Yahu arkadaşlar,

Konuyu neden makasa aldınız anlamıyorum doğrusu !?

Başlığı açan arkadaşımız nasıl çözeriz diye sormuş! Belirlediği kriterler içerisinde kalmak
    kaydıyla, sistemin konfigürasyonunun nasıl olacağını kabaca belirledim.

Topu topu 700 - 800 TL arasında bir harcama ile sistemin parçalarının tamamını elde etmek
    mümkün.

Şimdi bu kadar küçük meblağlı bir işin hepsi kar olsa ne olacak !?

Yav bi rahat bırakın !!! Merak ettiği hususlar olursa, sorar tekrar yardımcı oluruz...

Anahtar teslimi iş isterse, o zaman devreye girip, sizlerde hizmet verirsiniz.

Saygılar.
  • quote:

çözeriz demişsin ama telefonu açan kişi siz misiniz bilmiyorum ama müşteri yada müşteri olabilecek birine bu şekilde konuşulmaz..

ben soruşturdum ve şu sonuç çıktı,sizin ucuz bir alımdan söz etmeniz üzerine arkadaşımızda 30.00 tl ye var ancak garantisi yok,ayrıca istersenriz 2.el olarakta sunum yapabiliriz yaklaşımına siz çoklu alım yapacağınızı bu bakımdan daha ucuzunu istemişsiniz ,ve siz telefonu elemanımızın suratına kapatmışsınız,umarım isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.