Şimdi Ara

Anket: Volkswagen CC vs BMW 3.20d (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
13.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Anket: Volkswagen CC vs BMW 3.20d

(En Son Oy Tarihi: 26.4.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Öff kapağa bak.

Bir de kabullenebilse... O zaman birşeyler öğrenmeye başlayacak ama nerdee...

quote:

quote:

Öff kapağa bak.

Anlatıyoruz ama anlamıyor. Konuları da zaten tamamen VW diyenlere sataşma amaçlı. Ama böyle olması normal, hayatında premium marka bayisine gitmeyince normal tabi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öff kapağa bak.

Anlatıyoruz ama anlamıyor. Konuları da zaten tamamen VW diyenlere sataşma amaçlı. Ama böyle olması normal, hayatında premium marka bayisine gitmeyince normal tabi

Sakızlardan çıkan posterlerine bakmıştır ama en azından :)

• Bence öğrenme gereksinimi olan sizlersiniz de boşa konuşmayayım gerek yok.
    araba bilgisi dersi veremem bu saatten sonra kimseye.
    önce bmw donanimsiz araba satmiyor diye dolandiniz ortalikta,simdi de borusanda araba yok demeye basladiniz.
    BMW de bu araç var ve alınabiliyor,sabaha kadar uğraşsanız da değişmeyecek gerçek bu.Hatta bir arkadasimiz aldigi fiati dahi yazdi.
    Borusana da dün mail attim aradilar sağolsunlar numarayı da yazıyorum buraya alın konusun: 02123862400
    siparişi verirsin,parayı basarsın arabayı alırsın.böyle anlamsız boş konuşmalarla kimseyi etkileyemiyorsunuz maalesef.
    İnsanlar burada tercihlerini yansıtıyorlar.ben iki model hakkında da yorum yapmamaya devam edeceğim.

quote:

quote:

quote:

quote:

Öff kapağa bak.

Sakızlardan çıkan posterlerine bakmıştır ama en azından :)

Senin bile amigo damgası yeme ihtimalin var, dikkatli ol.

Biz demiyoruz ki Volkswagen daha kalitelidir. Ama aradaki farka bakılır, karar verilir. CC'nin de içine binmişmiş, hiç inanmıyorum ya neyse.

Neyse, şikayet eder şimdi mesajları

• Baz donanım araç sipariş geçilerek alınabiliniyor

Konu için yazmadım yanlış bilgilendirme olmasın

Orijinalden alıntı: sarapci

Baz donanım araç sipariş geçilerek alınabiliniyor

Konu için yazmadım yanlış bilgilendirme olmasın

2 gündür anlatamadık,boşver sen de anlatamazsın:)
    bu arkadaşlar için bu araçlar kıyaslanamaz,çünkü borusan arabayi satmiyor,donanimsiz vermiyor,araba yok
    üstüne tonla laf ederler sana şikayet etmek zorunda kalirsin.
    bazi kafalari değiştirmek atomu parçalamaktan daha zor maalesef.
    seyret bak birazdan bmw 320d türkiyeye gelmedi daha piyasaya çıkmadı neyi karşılaştırıyorsun diyecekler

quote:

Koyduğun 3.20d modeli baz model fiyatı ve o arabanın donanımı çok zayıf. Eşdeğer donanım yap da o zaman aradaki farkı görelim.

quote:

Orijinalden alıntı: efthio

bmw yi bayaa doldurdun 149000 e aldın.. e zaten passat cc 2000 tdi dsg yi de 144000 e veriyorlar.. demekki karşılaştırılabilir araçlar? neyin peşindesiniz?

birazdan sana da saydırmaya başlarlar aldılar cevabın kallavisini:)))
    bu arkadaşların neyin peşinde olduklarını hala anlayamadınız mı pes walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 11 Nisan 2012; 14:24:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efthio

wikipedia dan alıntıdır:

"The Passat CC falls between the Passat and the Phaeton in VW's range — while based on the Passat, and sharing its wheelbase, the CC is 27 mm (1.06 inches) longer, 50 mm (1.97 inches) lower, and 36 mm (1.42 inches) wider than the Passat."

Passat CC, alt aksamını Passat ile paylaşır diyor burda, fakat ondan 2.7 cm uzun, 5 cm alçak ve 3.6 cm geniştir diyor.

Passat ne sınıfı? D SINIFI. Coupe yapmış adamlar ama aksam D sınıfı araçla aynı. Üstüne daha geniş kasa oturtmuşlar olay bu. Hadi tamam E sınıfı hatta F sınıfı olsun.

Mercedes E ya da S 'in içine VW'nin abukluklarına başvurup Mercedes C sınıfının aynı iç mekanını koymaz! Mercedes'i de yazık karşılaştırmışlar CC ile.

Her şey senin dediğin gibi Dingil mesafesi ile ölçülseydi MAN Damperli kamyon lüks sınıf olurdu.

Hadi sana iyi forumlar.

Eleman sağlam atarlanmış.

• şimdi de arabanın fiyatını arttırdılar
    önce borusanda araç yok dediniz,verdiler cevabı unuttunuz söylediğinizi.
    borusan baz model araba satmıyor dediniz,verdiler cevabı unuttuğunuz söylediğinizi.
    CC ve 3.20d modelinin direk siteden alınma fiyatını verdim,donanım karşılaştırması istediniz.donanımları Eşitle öyle bakalım dediniz.
    arkadaş onu da verdi.fakat sizi yine ikna edemedik.bak başka bir arkadaş getirdim sana konuşun anlaşın:
     Anket: Volkswagen CC vs BMW 3.20d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 11 Nisan 2012; 14:38:36 >

• Türkiye paketli 320d 118.542tl

4 mevsım lastık varsa 600 lıra gıbı fıyat artısı olur 119.000 lıra bayı lıste fıyatı

Hicbir samimiyetin olmadıgını dusunerekten %4 indirim yapıyorum 3.500 lira indirim

115.500 lıraya turkiye paketli 320d sipariş edebilrisiniz

Türkiye paketli 320d 118.542tl

4 mevsım lastık varsa 600 lıra gıbı fıyat artısı olur 119.000 lıra bayı lıste fıyatı

Hicbir samimiyetin olmadıgını dusunerekten %4 indirim yapıyorum 3.500 lira indirim

bir yöneticinin artık buradaki araba yok böyle bir fiyat yok donanımsız bmw satılmıyor yorumlarına el atması lazım diye düşünüyorum.
    marka ve model hakkında resmen yalan söyleniyor.ve bu mesajların üzerine kendim borusandan telefon da aldım.
    şu an markaya hakaret olarak yazdıkları bütün mesajları şikayet olarak ileteceğim.
    320d nin baz fiyatı kanıtlandı çünkü birkaç üyemiz tarafından.
    bizim yaptığımız şakalarda mangalda kül bırakmayanlar sırf düşmanlık olsun diye arabanın olmadığını bile iddia etmeye başladılar.
    şurada iki aracı karşılaştırıyoruz germe adına ne lazımsa yaptılar yani.

• Senin kadar markayla bdalga gecen hakaret den mi vAr? Yok sikayet edecekmis , obezsat dobisko gibi lakaplari takan kim. bir de milleti tehdit ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borusan'ın 49.000 Euro'luk araç getirmediğini söyleyen arkadaşlar doğru söylüyor ne yazık ki. Premium 0 km. araç almış olanlar bunu gayet iyi bilir. Mercedes'te de böyledir. Baz fiyat yazılır kataloglara, üzerine opsiyonlar eklenerek satılır araçlar. Ben şu kadar fiyat aldım diyenlere inanmıyorum açıkçası.

Ben CC'yi tercih ederim sanıyorum. Dış görünüş olarak çok daha güzel bir araç.

Orijinalden alıntı: Hokka

Borusan'ın 49.000 Euro'luk araç getirmediğini söyleyen arkadaşlar doğru söylüyor ne yazık ki. Premium 0 km. araç almış olanlar bunu gayet iyi bilir. Mercedes'te de böyledir. Baz fiyat yazılır kataloglara, üzerine opsiyonlar eklenerek satılır araçlar. Ben şu kadar fiyat aldım diyenlere inanmıyorum açıkçası.

Ben CC'yi tercih ederim sanıyorum. Dış görünüş olarak çok daha güzel bir araç.

Degerli arkadasım bmw 320d türkiye paketli aracı sipariş etme hakkınız var üzerine donanım ekletmek zorunda degilsiniz.

Nasıl ki PI AUDİ A4

Nasıl ki prime Mercedes c180 blueefficiency

Alınıyorsa 320d turkiye paketide siparişle alınabiliyor.Ellerinde olmaması cok normal donanımdanda kazanıcakları ıcın az donanımlı orta donanımlı ve cok donanımlı olarak getırıyorlar

Ama isterseniz standart aracı getirtebiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Türkiye paketli 320d 118.542tl

bir yöneticinin artık buradaki araba yok böyle bir fiyat yok donanımsız bmw satılmıyor yorumlarına el atması lazım diye düşünüyorum.
    marka ve model hakkında resmen yalan söyleniyor.ve bu mesajların üzerine kendim borusandan telefon da aldım.
    şu an markaya hakaret olarak yazdıkları bütün mesajları şikayet olarak ileteceğim.
    320d nin baz fiyatı kanıtlandı çünkü birkaç üyemiz tarafından.
    bizim yaptığımız şakalarda mangalda kül bırakmayanlar sırf düşmanlık olsun diye arabanın olmadığını bile iddia etmeye başladılar.
    şurada iki aracı karşılaştırıyoruz germe adına ne lazımsa yaptılar yani.

Et ya, sıkıntı yok

Yalnız var ya obezsatmış, yok alanlar amigoymuş, fanatikmiş, cahilmiş vs. bunların da sana bir dönüşü olur tabi.

VW alacaktın da araç bulamayınca mecburiyetten Toyota aldın galiba, bu ne hazımsızlıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 11 Nisan 2012; 18:07:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Senin kadar markayla bdalga gecen hakaret den mi vAr? Yok sikayet edecekmis , obezsat dobisko gibi lakaplari takan kim. bir de milleti tehdit ediyor

İmza harika
    üçüncüsü toyota almamın sebebini de defalarca açıkladım,size de açıklamak gibi bir zorunluluğum yok.
    dördüncüsü de burada herhangi bir yorum yapmadan bir karşılaştırma yayınladım,saldırdınız saydırdınız kimse ciddiye almıyor sizi.
    Almayacak da boşa uğraşmayın:)
    insanlar ankete oy verecekler düşüncelerini söyleyecekler.siz de sabaha kadar 3.20d yok borusandan araba aldın mı diye konuşsanız boşa konuşmuş olacaksınız:)
    Unutmadan imza'mdan da memnunum şimdilik,canım isterse yarın öbürgün değiştiririm,sizi geriyorsa yönetime iletin:)

quote:

Degerli arkadasım bmw 320d türkiye paketli aracı sipariş etme hakkınız var üzerine donanım ekletmek zorunda degilsiniz.

Nasıl ki PI AUDİ A4

Alınıyorsa 320d turkiye paketide siparişle alınabiliyor.Ellerinde olmaması cok normal donanımdanda kazanıcakları ıcın az donanımlı orta donanımlı ve cok donanımlı olarak getırıyorlar

hocam sen de boşa uğraşma anlatamazsın.bu arkadaşlara borusan telefon açsa
    - getir 118 bini al arabayı
    dese
    -yok yok sen satmıyon o arabayı biliyom ben derler.
    bütün mesele provoke edip tartışma çıkarmak.
    hep yaptıkları şey.yeter ki bildiklerini çürüt,anında başlıyorlar anlamsız konuşmalara:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 11 Nisan 2012; 18:21:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

birincisi ben o yazımda MODELLE dalga geçtim,markayla değil.
    Volkswagen markasına hiçbir zaman kötü bir eleştirim olmamıştır.
    ikincisi ben o model hakkında yalan da söylemedim birileri gibi satmıyor da işte donanımsızı bu para satmazlar da falan gibisinden konuşmadım.
    üçüncüsü toyota almamın sebebini de defalarca açıkladım,size de açıklamak gibi bir zorunluluğum yok.
    dördüncüsü de burada herhangi bir yorum yapmadan bir karşılaştırma yayınladım,saldırdınız saydırdınız kimse ciddiye almıyor sizi.
    Almayacak da boşa uğraşmayın:)
    insanlar ankete oy verecekler düşüncelerini söyleyecekler.siz de sabaha kadar 3.20d yok borusandan araba aldın mı diye konuşsanız boşa konuşmuş olacaksınız:)
    Unutmadan imza'mdan da memnunum şimdilik,canım isterse yarın öbürgün değiştiririm,sizi geriyorsa yönetime iletin:)

quote:

Nasıl ki PI AUDİ A4

hocam sen de boşa uğraşma anlatamazsın.bu arkadaşlara borusan telefon açsa
    - getir 118 bini al arabayı
    dese
    -yok yok sen satmıyon o arabayı biliyom ben derler.
    bütün mesele provoke edip tartışma çıkarmak.
    hep yaptıkları şey.yeter ki bildiklerini çürüt,anında başlıyorlar anlamsız konuşmalara:)

Senin imzana bir şey diyen olmadı, işine bak.

• CC nin yeni ızgarası Joker gibi sırıtıyo gelmiomu size de
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.