Şimdi Ara

Anket: Volkswagen CC vs BMW 3.20d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
0
Favori
13.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 26.4.2017)
Giriş
  • Öncelikle s60 la CC karşılaştırmasına gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.Yeni bir anket yayınlıyorum amigoluğa düşmeden sakin sakin yorumlar yazarsanız sevinirim.
    Arkadaşlar:
    CC 2.0tdi 140hp 125 bin tl
    320d 2.0 184 bg 118bin tl
    Passatın üstünde konumlandırıldığı açıklanan CC yi sınıfındaki rakiplerinden biriyle karşılaştırıyoruz fikirlerimizi düşüncelerimizi söyleyelim.Bu mesajla ilgili ben herhangi bir yorum yapmayacağım hangisi güzeldir diye onu da ekleyeyim.
    Anket özelliğine rastlayamadım mesajda yönetici abilerimiz eklerlerse sevinirim.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• şenlik başlıyor...
    3.20d..
  • 320d fiyatı boz model o fiyattan araç yok.

Ama yine de 320d derim hatta 2.0 tsi ile karşılaştırmada da 328i derim.
  • Onu da açıcam merak etmeyin:)
    arkadaşlar anket nasıl ekleniyor yöneticiler mi ekliyorlar ben göremedim de?
    Sinyal sağa-sola dönerken kullandığımız bir işarettir siz sinyal kullanmazsanız diğer araçlar sizin ne yapacağınızı bilemez lütfen saygı.
  • D sınıfının ve gönüllerin kralı

Daha Fazla Göster
  • O motoru ve usttekı resımde anlatılanlar ıcın BMW

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: golf_R

bir sonrakine sizden CC-C180 Amg anketi bekliyorum. Bu arada forum jettayı unuttu. Yeni Vw aracımız CC hayırlısı...

Araçlar aynı fiyat klasmanında.Ve bizzat üretici tarafından CC'nin passatın üstüne konumlandırıldığı açıklandı.
    Aradaki fiyat farkı da malum.
    Kısacası CC ile 3 serisinin karşılaştırılması gayet doğal eğer üretici ve araç hakkında yapılan yorumlar iddialar doğruysa.
  • cc fantasik bir araç. Ama 3 serisine yetişmek için daha yolu var.
    Notebook: Lenovo Ideapad S400 | Dell Latitude 3410 | Mouse: Logitech M171
    Tablet: Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 SM-T320
    Mobil: Xiaomi Mi9 SE | iPhone 11 64gb | Kulaklık: Haylou GT6
    Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R
  • CC'nin 170'lik modelinin fiyatını ve Bmw'nin de CC'ye eşdeğer donanımının fiyatını yazsaydınız keşke.
  • Borusan 10.000 TL civarı falan indirim yapıyor mu bu aralar?

Liste fiyatınddan ne kadar indirim alınabiliyor?

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: asoz

320d'nin fiyatını websitesindeki liste fiyatı zanneden bir zihniyete ne anlatırsanız anlatın anlamayacaktır :)

Tabi önce hayatında 1 kere olsun gidip Borusan'dan fiyat alsan böyle yanılgılara düşmezdin bu da ayrı bir mesele...

ben bana birşey anlatın demedim iki aracın karşılaştırmasını yayınladım yanlış konuya geldin herhalde:)
    Ayrıca eğer borusan vergisi konuyorsa arabanın üstüne belirtin ki gerçek fiyatı bilelim.

Borusan'a gidip ben bu aracı istiyorum dediğinde böyle bir araç yok...

BMW'ye gidersin...
    İstediğin opsiyonları seçersin...
    Bu fiyatın üzerine eklenir...
    Fiyat çıkartılır...

Modeline göre takriben %3 - %5 indirimini yaparlar...

Yani sen buraya fiyatlarını koyarak iki araç arasında tercih yapın dediğin zaman konu baştan ofsayt oluyor...
    CC donanımında bir 320d istiyorum dediğin zaman yaklaşık olarak 60.000 euro civarı para ödemek zorundasın..
    Öyle 49-50k euroya 320d alamazsın...

Sonuç olarak yine saçmasapan bir konu açmışsın, aklınsıra fiyatlarını da yazmışsın ama o fiyatlar gerçek değil... Konunun ciddiye alınabilmesini istiyorsan önce fiyatlarını öğren ondan sonra konu aç, ya da fiyatlarını kaldır..

Sana tavsiyem, bir BMW konusu açacaksan en azından bir kere olsun distribitörüne gidip bu araçlarda fiyatlama nasıl yapılıyor öğrenmendir...

Polemik istemiyorum, başka cevap yazmıycam...

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: asoz

320d'nin fiyatını websitesindeki liste fiyatı zanneden bir zihniyete ne anlatırsanız anlatın anlamayacaktır :)

Tabi önce hayatında 1 kere olsun gidip Borusan'dan fiyat alsan böyle yanılgılara düşmezdin bu da ayrı bir mesele...

ben bana birşey anlatın demedim iki aracın karşılaştırmasını yayınladım yanlış konuya geldin herhalde:)
    Ayrıca eğer borusan vergisi konuyorsa arabanın üstüne belirtin ki gerçek fiyatı bilelim.

Liste fiyatına alınabilecek kabaklıktaki arabayı ithal etmiyorlar demek istiyor heralde.
    Bu arada ben de naçizane cantlar kapak donanım kabak da olsa, arka camlar manuel bile olsa(şükür artık yok öyle şeyler) 320d derim...

• Gerçekten tercih edecek olsanız tamam fikirlerimizi belirtir, yardım ederiz.
    Ama bu tip konular tartışma yaratmak maksatlı hani "konuyu açayım, arkama yaslanıp izleyim cümbüşü" tarzında açılmış konular olduğu için diğer arkadaşlardan da isteğim fazla cevap yazılmaması hususunda olacaktır.

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • Bak sana süper laf anlatçam şimdi.
    BMW ?
    Alabilen?
    parayı?
    basar?
    alır.
    Daha iyi kötü falan diye bir şey de YOK.
    İkisi de iyi araç.Sadece biri kompakt sınıf,biri premium kompakt sınıf.Yani iş neye bakar?
    CEBE bakar.
    Niye forumu GERME diyorum?
    Cebe bakan karşılaştırma YAPMA diye.
    Özeti?bu arabalar karşılaştırılmaz.
    Hasan almaz BASAN alır denilir ve çıkılır.
    Sana da öneririm güzel oluyo diyolla.

Edit:Saygideger forumdasimizin 116i Vw Golf karsilastirmasinda yaptigi yorum bu halde sen ne diye konu aciyorsun Bmw alabilen alir zaten ??1 onceki actigin konu ayri 1 fiyaskoydu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shark`y -- 8 Nisan 2012; 21:39:36 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.