Şimdi Ara

Anket: Volkswagen CC vs BMW 3.20d (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
13.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Anket: Volkswagen CC vs BMW 3.20d

(En Son Oy Tarihi: 26.4.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: efthio

kardeş git iki arabaya da bin sonra gel konuş..dış hacminden araba beğeniyorsunuz.. içlerine bir oturun sonra gelin.. bir de cc yi 5 ve E serisine denk kılmışsınız aslında kaale almamak lazım..

tabi canım dedigin dogrudur ondan degilmi s class la adam kıyaslamıs

oksimoronluk yapmaya gereok yok.

az ebatlarına bakın araçların bmw 5 serisinin dingil mesafesi ile cc neredeyse kafa kafaya gelmiş burda 3 serisi ile kıyaslıyorsunuz.

Forumun çivisi çıkmış diyeceğimde o bile az gelir duvarıda indirmişsiniz çiviye ne hacet.

• quote:

Orijinalden alıntı: hzrcn

Öncelikle 2.0TDi 170HP olan seçilmeliydi CC tarafında. Geçtiğimiz hafta içi Maltepe Erel'deydim, dolu bi versiyonu yaklaşık 144 bin TL idi aracın; onu baz alıyorum. Sanılanın aksine F30 3.20D 49 bin euro değildir, CC donanımına eş sayılabilecek bi versiyonu yaklaşık 65-75 bin euro arasıdır; buda mesajı yazdığım anki kurla 153-176 bin TL arası bir rakam yapıyor. Anlatmak istediğim 'CC daha pahalı' şeklinde bir algı oluşmasın, 3-serisi daha pahalıdır. Ha bir şey değiştirir mi? Hayır, ben gözüm kapalı 3-serisi derim. Arkadan itiş, başarılı 2.0 dizel motor, 8 ileri şanzıman, iç dış görüntü.. Mümkünse alttakinden olsun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-karaoglu-auto-2012-yeni-kasa-bmw-3-20d-beyaz-ici-siyah-75633913/detay

standart cc ile standart 320d arasında donanım farkı olarak neler var?

• Fiyat listesine baktım da, 3.20d Coupe F30 3.20d Sedan ile hemen hemen aynı fiyata satılıyor, illa 4 kapı olmasın diyenler için ideal bir seçim. Hem Bmw dizel motoru hem de Coupe tasarımı

akıllara zarar durgunluk veren başlı başına bir facia bu
  • wikipedia dan alıntıdır:
    "The Passat CC falls between the Passat and the Phaeton in VW's range — while based on the Passat, and sharing its wheelbase, the CC is 27 mm (1.06 inches) longer, 50 mm (1.97 inches) lower, and 36 mm (1.42 inches) wider than the Passat."

Passat CC, alt aksamını Passat ile paylaşır diyor burda, fakat ondan 2.7 cm uzun, 5 cm alçak ve 3.6 cm geniştir diyor.

Passat ne sınıfı? D SINIFI. Coupe yapmış adamlar ama aksam D sınıfı araçla aynı. Üstüne daha geniş kasa oturtmuşlar olay bu. Hadi tamam E sınıfı hatta F sınıfı olsun.

Mercedes E ya da S 'in içine VW'nin abukluklarına başvurup Mercedes C sınıfının aynı iç mekanını koymaz! Mercedes'i de yazık karşılaştırmışlar CC ile.

Her şey senin dediğin gibi Dingil mesafesi ile ölçülseydi MAN Damperli kamyon lüks sınıf olurdu.

Hadi sana iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efthio -- 9 Nisan 2012; 23:11:27 >

Orijinalden alıntı: sissil

quote:

Orijinalden alıntı: canycegoz

VW ciler yine yeni yeniden markasını savunmak için ve kuyruk acısından yine CC demiş ya ben başka birşey demiyorum arkadaş

kusura bakma ama cc varken bir alt segment i işaretleyenlerde bence kuyruk acısı var.

Bir renault kullanıcısı ve hayranı olarak vw ye hiç hazetmesemde yiğidi öldürüp hakkını vermeyecek kadarda araba bilgisi olmayan yada egolarına yenilen bir insan deiglim.

Bariz şekilde cc bmw 3 serisinden daha iyi bir araç...

şanzıman ve motora bakıp araba kıyaslayacaksanız ozaman biz bosuna konusuyoruz herkes spor araba alsın ?

Bmw ye c serisi diyorsan birşey demiyorum.Keza CC'ye de e serisi diyorsun. İlk bir gitte arkadan itişli bir araba kullan ondan sonra gel VW'yi savun üstad.60 bin tl'yede Golf satan + daha 3.000 km de bozulan şanzıman ardından buna kullanıcı hatası diyen de ben değilim.CC elbet güzel bir araç ona birşey demiyorum lakin asla bir 320d etmez edemez..
    Şanzıman ve motorla ilgili değil, tüm herşey olarak benim görüşüm bmw çok açık ara önde.ha xenonsuz sunroofsuz CC siz bir Bmw olur mu tabiiki olmaz.Ancak arkadaş fiyatla ilgili birşey yazmamış.Sadece hangisi daha iyi diye sormuş..

• Bakın şimdi:

Arkadaslar daha yeni borusandan fiyat aldim. Bmw 320d komfor paket sunrooflu servotronikli beyaz 125 bine biraktilar. Gercekten yeterli bir donanim ve muhtesem bir arac.

Bir de şu mesajlara bakın:
    Orijinalden alıntı: asoz

320d'nin fiyatını websitesindeki liste fiyatı zanneden bir zihniyete ne anlatırsanız anlatın anlamayacaktır :)

Tabi önce hayatında 1 kere olsun gidip Borusan'dan fiyat alsan böyle yanılgılara düşmezdin bu da ayrı bir mesele...

Bu arkadaşımız:
    Orijinalden alıntı: deserthawk
    Koyduğun 3.20d modeli baz model fiyatı ve o arabanın donanımı çok zayıf. Eşdeğer donanım yap da o zaman aradaki farkı görelim.

Orijinalden alıntı: onboardx

Katiliyorum fiyat nedeniyle tercihim cc olurdu bmw cok pahali.

Orijinalden alıntı: the best or nothing
    F30 kasa ilk geldiği günden beri yazıyorum, daha kaç kez yazmalıyım bilmiyorum
    320d 49 bin euro değil !

Merak ediyorum,hala sıkılmadan yorum atabilecek misiniz?
    Yoksa salladığınız iftiradan ötürü özür dilemeyi düşünüyor musunuz şu laftan sonra?
    Hani araç yoktu?Hani borusanda böyle bir fiyat yoktu?Noldu?Arabadan anlamıyorsunuz kardeşim,ama amigoluktan iyi anlıyorsunuz.Bakın adam çatır çatır yazdı.Aldığı fiyatı da söyledi.
    Yarın biri bayiye telefon açsa kaydı yayınlasa burada ne hale düşersiniz?
    Ve sizin bütün bu tavırlarınıza rağmen Ben yorum yapmayacağım,bu araba hakkında denilenleri herkes biliyor,anketi de ondan açtım.
    Madem passatın üstünde,madem premium,buyrun aynı fiyatla satıldığı,rakibidir dendiği premium araçla karşılaştırması.
    Sonuçlara herkes baksın yorumunu yapsın.
    Sadece iki aracın karşılaştırmasını yayınladığımızda laf bulamayıp BMW de öyle araç yok diye işkembeden sallayarak savunma yapan marka amigolarıyla hırlaşmayacağım,zaman kaybedemem boş işlerle.
    İki tane aynı fiyat klasmanındaki aracın karşılaştırması var burada.
    Lafı hiç çevirmeyin-dolandırmayın-saptırmaya da çalışmayın konuyu.
    Neden CC?
    Neden 3.20d?
    olaya gelin olaya,bu kazı sabaha kadar çevirseniz de yanar yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 10 Nisan 2012; 0:13:11 >

• Sadece görüntüyü yorumluyorum: 3 Serisi daha da çirkinleşen tasarımıyla, Passat CC'den daha çirkin bir araç olmayı başaran CC'nin yanında bile sönük kalıyor.

Sonuç: 3 Serisi iflah olmuyor.

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Sadece görüntüyü yorumluyorum: 3 Serisi daha da çirkinleşen tasarımıyla, Passat CC'den daha çirkin bir araç olmayı başaran CC'nin yanında bile sönük kalıyor.

Sonuç: 3 Serisi iflah olmuyor.

Objektif bir görüş sunmuşsun kardeşim belki örnek olur birilerine.
    En azından söyleyecek laf bulamayınca tıkanıp bmw de bu fiata araba yok diye kendi kendine liste fiyatı üzerinden hayal vergisi çıkarmaktan iyidir eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 10 Nisan 2012; 0:25:15 >

Senin öncelikle amacın kıyaslama değil. Kim CC derse laf atıyorsun, alttan alttan çaktırmadan laf soktuğunu sanıyorsun. "Lütfen düzeyli tartışalım" diyerek bir de maske takmışsın, ama yemez.

Bir de hayatında Borusan'a gitmediğin belli. O fiyata araç vardır diyorsun, ama birkaç kere gittim Borusan'a, hiç o internetteki fiyattan araç bulamadım. Arkadaşlarım da bulamadı.

Belli ki premium bir markanın galerisine gitmemişsin. O yüzden burada hayal vergisi vs. atıp tutuyorsun.

Tut ki aynı para ikisi. Bu sana VW'yi seçenlere laf sokma hakkını veriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 10 Nisan 2012; 8:55:45 >

Borusanda bu araç var.Bekleyerek alıyorsunuz,ki birçok marka bekletiyor.
    Senin "araç bulamadım" lafın zaten kimin ne niyette olduğunu gösterir.
    Araç bulunmaz,galeri değil orası.Sipariş edersin gelir.
    Biz corollayı bile 20 gün bekledik,ki sözü edilen araç 3 serisi.
    Kısacası senin orada araba bulamaman kadar doğal bir şey yok.
    Çünkü sen oraya bu konuya geldiğin gibi art niyetli gitmişsin.
    Tekrar söylüyorum seviyene inmeyeceğim,çünkü etrafımda tonla VW kullanan dostum arkadaşım var.
    Ben olana olmuş,olmayana da olmamış derim arkadaşım.
    Bu konuda da herhangi bir yorum yapmıyorum,katılanlar yapıyor görüşünü belirtiyor ankete.
    Seviyene inmeyeceğim kısacası.
    Sabaha kadar tahrik etmeye çalışsanız ben foruma insanların görüşlerine saygı duyarım(aynı yukardaki CC seçen arkadaşta olduğu gibi)
    Anketlerin de sonuçlarını 1 2 gün daha kalsın topluca açıklayacağım.
    Orada da böyle seviyesiz yorumlar yaparsan orada da şikayet göndereceğim.
    Benim amacım gerçekleri konuşmak,kahvehane ağzıyla insanlarla hırlaşmak için gelmiyorum buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 10 Nisan 2012; 19:41:42 >

• Orijinalden alıntı: shadowgeist

Bakın şimdi:

Arkadaslar daha yeni borusandan fiyat aldim. Bmw 320d komfor paket sunrooflu servotronikli beyaz 125 bine biraktilar. Gercekten yeterli bir donanim ve muhtesem bir arac.

Bir de şu mesajlara bakın:

320d'nin fiyatını websitesindeki liste fiyatı zanneden bir zihniyete ne anlatırsanız anlatın anlamayacaktır :)

Tabi önce hayatında 1 kere olsun gidip Borusan'dan fiyat alsan böyle yanılgılara düşmezdin bu da ayrı bir mesele...

Bu arkadaşımız:
    Koyduğun 3.20d modeli baz model fiyatı ve o arabanın donanımı çok zayıf. Eşdeğer donanım yap da o zaman aradaki farkı görelim.

Orijinalden alıntı: onboardx

Katiliyorum fiyat nedeniyle tercihim cc olurdu bmw cok pahali.

Orijinalden alıntı: the best or nothing
    F30 kasa ilk geldiği günden beri yazıyorum, daha kaç kez yazmalıyım bilmiyorum
    320d 49 bin euro değil !

Merak ediyorum,hala sıkılmadan yorum atabilecek misiniz?
    Yoksa salladığınız iftiradan ötürü özür dilemeyi düşünüyor musunuz şu laftan sonra?
    Hani araç yoktu?Hani borusanda böyle bir fiyat yoktu?Noldu?Arabadan anlamıyorsunuz kardeşim,ama amigoluktan iyi anlıyorsunuz.Bakın adam çatır çatır yazdı.Aldığı fiyatı da söyledi.
    Yarın biri bayiye telefon açsa kaydı yayınlasa burada ne hale düşersiniz?
    Ve sizin bütün bu tavırlarınıza rağmen Ben yorum yapmayacağım,bu araba hakkında denilenleri herkes biliyor,anketi de ondan açtım.
    Madem passatın üstünde,madem premium,buyrun aynı fiyatla satıldığı,rakibidir dendiği premium araçla karşılaştırması.
    Sonuçlara herkes baksın yorumunu yapsın.
    Sadece iki aracın karşılaştırmasını yayınladığımızda laf bulamayıp BMW de öyle araç yok diye işkembeden sallayarak savunma yapan marka amigolarıyla hırlaşmayacağım,zaman kaybedemem boş işlerle.
    İki tane aynı fiyat klasmanındaki aracın karşılaştırması var burada.
    Lafı hiç çevirmeyin-dolandırmayın-saptırmaya da çalışmayın konuyu.
    Neden CC?
    Neden 3.20d?
    olaya gelin olaya,bu kazı sabaha kadar çevirseniz de yanar yani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anket: Volkswagen CC vs BMW 3.20d

Yukarıda koyduğum resim 320d için opsiyon listesidir... Baz fiyat 49.600 euro idi bu liste yayınlandığında, sonra zam geldi 50.500 euro...

Opsiyonların fiyatlarına bakın, gözlerinizde sorun yoksa ortalama dolulukta bir 320d konfigure edelim...

f30 320d baz paket : 50.500 euro
    +comfort paket : 2.650 euro
    +Modern/luxury veya sport line paketlerinden herhangi biri : 3.186 euro
    +Teknoloji paketi : 2.495 euro
    +Küllük : 66 euro
    +Eşya saklama alanları: 329 euro
    +Arka kol dayama : 198 euro
    +Cruze kontrol : 654 euro
    +Elektrokrom aynalar: 940 euro
    +Sunroof: 2415 euro
    +Metalik renk : 1.700 euro

Toplam tutar: 65.133 Euro ...

65.133 euroluk araçta sıkı pazarlıkla %4 veya %5 indirim aldığınızı düşünelim... 63.000 euroya el sıkışırsınız ve aracı satın alırsınız...daha deri döşeme bile seçmedik !!!!!!!!!

Yukarıda yazdığım donanımlar sadece aracı ortalama dolulukta yapan donanımlardır... CC ile kıyas ediyoruz ya, CC'de bulunan donanıma eşdeğer tutmaya çalıştım... Zevk işi olan donanımların fiyatını eklemedim bile, örneğin:

Elektrikli-Hafızalı koltuklar : 2.832 euro
    Arka kapı perdeleri : 549 euro
    Navigasion Proffessional : 4.544 euro
    harman-kardon ses sistemi: 2643 euro
    Sentatec döşeme 1.000 euro civarı olması lazım, dakota deri döşeme de 2.500 euro civarı olmalı, listede bulamadım...

Şimdi bu opsiyonları veya zevk işi opsiyonları da eklerseniz bu aracı 90.000 euroya kadar da çıkartabilirsiniz...

Sonuç: CC donanımında minimum bir BMW 320d araç satın almak istiyorsanız 63.000 euro para ödemeniz gerekiyor...

63.000 Euro x 2,365 = 149,000 TL gibi bir rakam ödersiniz, bu da pazarlık yaptığınız ve %5 indirim aldığınız halidir...

Daha hala 320d ile CC fiyatının aynı olduğunu zanneden cahil kaldıysa bundan başka yazı yazmaya gerek olduğunu düşünmüyorum... Borusan'a gidip fiyat çıkartanları ne de olsa tekme tokat dışarı atmıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asoz -- 10 Nisan 2012; 22:07:15 >

• vw nereee bmw nere gözünüzü seveyim vw kim bmw nin yanında.
    3,20d

http://www.bmw.com.tr/tr/en/general/price_list/index.html
    Arabanın fiyatını zaten yazmışız.
    demin borusanda araba yoktu,şimdi de ekstra opsiyon almazsanız bmw vermezler mi demek istiyorsunuz çok merak ettim
    AKU SOKU ZAN!!!
  • iki tane cc verseler gene olmaz

Öff kapağa bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 11 Nisan 2012; 14:06:44 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.