Şimdi Ara

[Anket] Çocuğunuza kaç yaşında bilgisayar alacaksınız¿ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
0
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç evde bana ait bir pc olur onuda gizli bi odaya kitlicem
    İmzamın 5 yıl sonra kurallara uymadığı söylendi, yorum ve imza yok artık.
  • 7-15
    10-11 Yaşlarında Alırım...

Orjinalden alıntı: kryeck

7+ Kız erkek farketmez erken alayımda çabucak bıksınlar hesabı. Hem sosyal olur hem canayakın.

+21654651

Beyler veya abiler banada 16 Yaşımda alındı bilgisayar oda yalvarta yalvarta anca..Şimdi 16 yaşımdan beri odamdan çıkmaz oldum..Geç yaşta almayın derim..En geç 10 yaşında alınmalı.
  • benim bilgisayarımı saklayacam ve çocuğuma bilgisayar almayacam büyükbabası yani babam çocuğumun kin dolu bakışlarıyla ezilecek büzülecek bana almadığı pc yi oğluma alcak bende böylelikle işi beleşe getirmiş olacam çocuklarda yorum yeteneği 15 gibi anca gelişir o yüzden 15 gibi gözüküyo aslında kendi seçimi ne kadar erken kin dolu bakarsa okadar erken pc sahibi olur

Orjinalden alıntı: sky_sun

çocuk yapmıycam

sonra komşudan akrabadan dedikodu çıkınca mecbur yapmak zorunda kalıcan

Orjinalden alıntı: yattara 61

quote:

Orjinalden alıntı: sky_sun

çocuk yapmıycam

sonra komşudan akrabadan dedikodu çıkınca mecbur yapmak zorunda kalıcan

evet evet çok doğru bir tepit

• Eğitim sistemine ve teknolojiye bağlı. Sistem böyle kalırsa üniversiteye başladığında alırım. O yaşa kadar internetini, dersini oyununu ortak bilgisayarda halleder. Tabi gerek sistem gerekse teknoloji çok gelişecektir 10-20 yıl içersinde, belli olmaz. 18 diyorum bende.
    Allah o günleri de gösterir inşallah.
  • Doğumundan itibaren bilgisayar kullanımına yöneltirim çocuğumu kullanımını asla esirgemem tamamen kendisine ait bilgisayar ise bazı şeylerin olgunluğuna vardığında alırım ve buda tahminen 10 yaşlarına denk gelir
  • valla bugüne kadar kendi bilgisayarını kendi toplamış biri olarak, oğlumada pc almayı düşünmüyorum, neden diyecek olursanız, en güzeli kendi harçlığından biriktirerek alması olur çünkü bana göre bu işin en zevkli kısmı burası, ben mesela babamın 1 yıl boyunca bana verdiği paraanın bir kısmını biriktirerek aldım son pc'mi ve parayı biriktirirken hergün kendimi yeni pc'min başında hayal ettim, bazı şeylerden ödün vererek bişeylere ulaşmak daha güzel oluyor bana göre

şaka bı yanada ben bılgısayardan cok zeka gelıstırıcı oyun tavsıye ederım.cok basarılı olması bunada dayanıyor.bılgısayarı 7yasında alırsan.ve basına bırkırsan emın olun 12yasında programcı olarak cıkar.17yasında hacker olur.sonrası allah muhafaza ya ıı yonde calısır.yada kotu yonde ınternet korsanı olur.onun ıcın ben bılgısayarı lıse denen cagda ogrenmesını ısterım tam olarak.ancak o yasta bılınclerı daha mantıklı dusunuyor.

cocuk once kendini geliştirsin
    iletişimini-el becerisini-zekasını -sonra bi cocuk mutlaka spor yapmalıki saglam vucut olsun ne demişler saglam kafa saglam vucutta bulunur / ama fazla saglam vucutta taş kafalılık yapar

herneyse kız yada erkek 15 yasından once pc yasak kardesim gitsin oynasın zıplasın kreş e gitsin ufaktan ufaktan zekasını geliştirsin gerisine karışmasın
    Call Shop 7/24

• insanların hayatındaki tek gerçek ölecek olmalarıdır.
  • Benim 1.5 yaşında bir oğlum var.Canavar gibi maşallah..Bilgisayarı gördü mü adamın gözü kararıyor !!
    Masaya geçti geçti...Geçmedi başlıyor ağlamaya !!!
    İlla klavye-mouse ile uğraşacak..Ayrıca kasanın ve lcd monitörün power tuşuna basmaya bayılıyor
    Bilgisayar başındayken bir anda monitörde windows kapanıyor yazısını görebilirsiniz

Neyse sonuç olarak oğluma en geç 2 yaşında bir bilgisayar alıcam.
    Sistem olarak ise
    ucuz sempron yada celeron işlemci
    uyduruk anakart
    512 mb ram
    80 gb harddisk
    17"monitör
    Herhalde bu sistem onu 1-2 sene idare eder

• quote:

Orjinalden alıntı: rynell

Benim 1.5 yaşında bir oğlum var.Canavar gibi maşallah..Bilgisayarı gördü mü adamın gözü kararıyor !!
    Masaya geçti geçti...Geçmedi başlıyor ağlamaya !!!
    İlla klavye-mouse ile uğraşacak..Ayrıca kasanın ve lcd monitörün power tuşuna basmaya bayılıyor
    Bilgisayar başındayken bir anda monitörde windows kapanıyor yazısını görebilirsiniz

Neyse sonuç olarak oğluma en geç 2 yaşında bir bilgisayar alıcam.
    Sistem olarak ise
    ucuz sempron yada celeron işlemci
    uyduruk anakart
    512 mb ram
    80 gb harddisk
    17"monitör
    Herhalde bu sistem onu 1-2 sene idare eder

Çok eğlenceli gerçekten anlattıklarınız

• insanların hayatındaki tek gerçek ölecek olmalarıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: fx57

Daha çok gencim, çocuk sahibi olmam ve çocuğumun PC kullanacak olgunluğa ulaşması en iyi ihtimalle 20 sene alır ki 20 sene sonra olması muhtemel PC teknolojisini ben bile tahmin edemediğim için ne dersem yalan olur. Tek isteğim Aslan parçası olacak olum PC konusunda babasına çekmesin.

:) Kral Amd
  • 0-7 cok erken bence. sadece oyun oynucak gözü bozucak sonra ömür boyu gözlükle gezicek baş agrısı cekıcek zart zurt falan. 7-15 ıyı bence. 9-10 falan ıyıdır bence. ozamana kadar bır tane tetrıs alırım oyalanır. bızde oyle yaptık dimi 100 oyunlu tetris gibisi varmı beeee

• Çok eğlenceli gerçekten anlattıklarınız

Dahası var youtube'da muppet show ve kitty cat görüntülerine bayılıyor.4-5 aylıkken başladım izlettirmeye şimdi mamasını yerken ya onları izleyecek yada starwars episode l izleyecek yoksa annesinin burnundan getiriyor.
    Akşam yatarken sallamaktan kafayı yiyecektik çözüm olarak arkadaşım askere giderken psp yi ödünç olarak bana verdi.İnanır mısınız oğluma akşam yatma saati gelince "hadi oğlum oyun oynayalım" dediğim zaman yüzünde inanılmaz bir mutluluk ifadesi ile yatağa koşmasını sağladık.Yanında 10-15 dkk oyun oynadım mı hemen yatıveriyor benim yaramaz oğlum

• 1 diyorum ben. 5 yaşında oğlum var 2 yıldır kullanıyor aynı zamanda basit işlemlerin nasıl yapıldığını annesine de öğretiyor. Asosyal yaptığı konusuna katılmıyorum. Hakeza hevestir geçiyor. En fazla 1 saat oynamasına izin var 15 dakikada bir 5 dakika ara vererek. Şu an zaten bilgisayarının yüzüne bakmıyor legoları ile oynamaktan. El beceresi ve koordinasyon ve hayal gücünü oldukça geliştiriyor legolar. Kendine ait AMD sistemi var. Ama dediğim gibi şu sıralar bilgisayar değil Lego ve benzerleri ile geçiriyor vaktini. Doğru kuralları koyup yönlendirdikten sonra, ben 1 numaralı seçenekte bir sakınca görmüyorum.

Görenlerin fikirlerine de saygı duyuyorum, endişelerinde haklı olabilirler ama benim şahsi görüşüm de çocuktan çocuğa değiştiği yönündedir.

Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.