Şimdi Ara

[Anket] Çocuğunuza kaç yaşında bilgisayar alacaksınız¿ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
0
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aklının erdiği yaşta tüm imkanlarımı severber edeceğim çünkü gelecek teknoloji bilim bilgisayar çağı elimin elverdiğince onu bu melete alıştıracam

Orjinalden alıntı: fx57

Daha çok gencim, çocuk sahibi olmam ve çocuğumun PC kullanacak olgunluğa ulaşması en iyi ihtimalle 20 sene alır ki 20 sene sonra olması muhtemel PC teknolojisini ben bile tahmin edemediğim için ne dersem yalan olur. Tek isteğim Aslan parçası olacak olum PC konusunda babasına çekmesin.

ASUS 23" VX238H (Monitör) ZALMAN Z3 PLUS (Kasa) OCZ FATAL1TY SERİSİ 80PLUS 550W MODÜLER (Psu) MSI B85 G43 S1150 (Anakart) İNTEL İ3 4130 3.4 Ghz S1150 (Cpu) GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1866MHZ CL9 1.5V (Ram) Asus R9 270X DirectCU II TOP 2GB GDDR5 256Bit (Vga) SAMSUNG 3.5" 500 Gb Sata 2 (Hdd) 2.5" SEAGATE 500GB Expansion SATA 3 (Hdd) ASUS SATA DWD WRİTER (DWD) Logitech Z 5300 280 Watt Rms
  • çocuğumun gerçekten gereksinim duyduğuna inandığım ve gerçek anlamda olgunlaştığına inandığımda
  • bn 4 yaşında bilgisayar sahibi olmuştum. ibmdi ve windows 3.1 wardı. bnce bilgisayar çocuklar için çok geliştirici bi olay. illa bilgisayarla oyun oynayıp msne gircek veya video editleyecek hali yok. bi sürü dil programları matematik programları ve ansiklopediler war. ayrıca zatn teknolojiye souk ve geri kalmış bi milletiz. ülke olarak hala bu gerçeği inkar etmenin ve teknolojiden uzak durmanın bi anlamı yok. bnce 15 yaşındaki bi çocuğun hala bilgisyarı öörenme gibi bi derdi olmamalı. ayrıca eve bilgisayr alınmayınca çocuk istese hiç mi giremeyecek. hayır . işte o zaman merak edecek ve bu sefer kötü sitelere girecek. artık telefonlar war, mp3 oynatıcılar war ve o zamana kadar kim bilir ne aletler çıkacak... bunu önlemenin en iyi yolu onu erken yaşta buna alıştırmak ve nası kullanılacaını ööretmektir. ayrıca bilgisayr da bile kız erkek ayrımı yapılması bnce çok kötü. kızların nesi eksik? doom oynamayıp msne girmeleri mi kötü? kötü kısmı ne? ha erkekler +18 sitelere girebilir kızlar giremez die bi ayrımcılık saçma. zatn sitenin ismi belli +18, yani cinsiyete göre deil yaşa göre bir sınır var ve 18 yaş üstü herkes girebilir. son olarak bilgisayar dersler içinde çok büyük bi gereklilik die düşünüorum. ayrıca unutulmamalıdır ki internet sınırsız özgürlük ortamıdır. bnce bunu herkesin yaşama hakkı olmalıdır. tabiki uç durumlar olabilir ama belirtildiği gibi uçtur ve genel ile ilgili bir yargı oluşturmamalıdır.

kısaca: 1

• geçen hafta 17ye girdim.2yaşından beri bilgisayar kullanıyorum.tabi babamın bilgisayarıydı.macintosh lc630.hala duruyo ve çalışıyo 7yaşında kendime ait bilgisayarım oldu.bu bilgisayar pc idi.ve ben 5 senedir mac kullanıyodum. doğal olarak pcye alışmakta bayaa zorlandım.ama şuan evde bana ait pc var.işyerinde imac.sonuç olarak ikisini de zorlanmadan kullanabiliyiorum.eğer küçük yaşta tanışmasaydım şuan pc daha cazip gelcekti ve mac hakkında bilgim olmıycaktı.bence 7 çok mantıklı bi yaş.ne kadar küçük yaşta başlarsa çağa o kadar iyi ayak uydurur diye düşünüyorum.okuma yazma bilmiyoken babama bana iş ver de bilgisayarda yapıyım dediğim günleri hayal mayal hatırlıyorum günümüz için 6-7 yaşında olmalı bence kendine ait bilgisayrı.tabi benim çocuum lana kadar bu yaş daha da düşer gibi geliyo.ama noolursa olsun bana göre 15 geç bi yaş...eğer o kadar geç bilgisayar sahibi olursa teknolojinin ve çağın çok gerisinde kalır diye düşünüorum.hatta okuldan kaçıp internet kafeye bile gidebilir.imkan yoksa o ayrı tabi ama imkan varsa 6-7yaşında kendine ait bi bilgisayarı olmalı kanımca.

sonuç olarak 1
    www.istockphoto.com/kaanates ASUS Rampage IV Extreme|INTEL i7 3930K |EVGA GTX780 Ti Classified 3GB |CoolerMaster Vanguard 1000W |GSkill RipjawsX 4x8 DDR3 2133 32GB | Corsair H100i | Logitech Z906 | 2x Samsung 840 PRO 256GB | Logitech MK710 | Xigmatek Elysium |Viewsonic VP2770 27" | Logitech G27 | 2x Logitech F710 | Logitech G230 | LG 65UB950V 65" | Logitech K400 | 2x WD Black 2 TB | 3 x WD Elements 2.5" 2TB | 3x Seagate 2 TB

• Çocuğum olursa kesinlikle 15+ ufak yaşta pc başında büyüsün istemem..Ayrıca pc alındıktan sorada sürekli bilgisayar açmasını istemem
    İ5 14600KF*MSI B760 TOMAHAWK* SAPPHİRE 7800XT PULSE*PATRİOT VİPER 2x16 GB 6400 MHZ DDR5 *1 TB KİOXİA G2 PLUS *NZXT H5 FLOW* THERMALRİGHT PHANTOM SPİRİT 120 EVO CPU COOLER *HİGH POWER ELİTE 750W *GIGABYTE 23.8" G24F-2
  • Evet 15 senelik konuyu hortlatıyorum. :) Çocuğa kaç yaşında bilgisayar alınmalı?

• Rahmetli babam ben ilkokula giderken almıştı yaşımı hatırlamıyorum ama 15’den ufaktım. O zamanlar internet kafelerde gta vice city oynardım deli gibi. Kendi çocuğum olursa bilgisayarım direk onundur yani aklı ermeye başladığı zaman buyursun oynasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.