Şimdi Ara

[Anket] Çocuğunuza kaç yaşında bilgisayar alacaksınız¿ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
0
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fx57

Daha çok gencim, çocuk sahibi olmam ve çocuğumun PC kullanacak olgunluğa ulaşması en iyi ihtimalle 20 sene alır ki 20 sene sonra olması muhtemel PC teknolojisini ben bile tahmin edemediğim için ne dersem yalan olur. Tek isteğim Aslan parçası olacak olum PC konusunda babasına çekmesin.

20 dediler 15+ yı çok bulanlar vardı fx şuraya bir anket koysanızda bende tekrar tekra skor eklemesem

• insanların hayatındaki tek gerçek ölecek olmalarıdır.

• mümkün olduğunca erken gösteririm zaten karakterinde varsa o da bilgisayara ısınır, ben de ona bir şeyler öğretirim, (müstakbel bir bilgisayar mühendisi olarak) ama sevmezse zorla öğrenecek diye bir şey yok tabii

Orjinalden alıntı: ManagerCall

quote:

Orjinalden alıntı: SiYaHıMSı

doğar doğmaz hastahaneden laptop ile nete girecek çocuğum aslında evde bilgisayar olacağı garanti ama onada sırf başıma gelip baba oyun açsana demesin diye bi makine toplarım

İşte tamda o yaşı soruyoruz

kendinin mümkün olduğunca geç olsun zaten benden alıpda oynayamayacağı için o benim gibi olamaz ha bakarımki çocuğum inek oldu kafayı dersden kaldırmıyo sağlığı için direk toplarım ama büyük ihtimal okumayı öğrenince bilgisayarı olur yani 2. sınıfda oda 8 yaş oluyor sanırım

• Ben 7-15 diyorum.
    Ama günde iki saatten fazla oyun oynamasını yasaklarım kesinlikle

Çocuğum olursa 12-15 yaşları arasında bilgisayar alırım. Ama büyük sınırlandırmalar getiririm. Kötü sonuçların olması mümkün ve ben bazı şeyler yaşadım ..

Bilgisayarı mantıklı bir şekilde kullanmayı herşeyin dengeli şekilde olmasını gerektiğini anlayabiliyorsa; 12 yaşında ve hatta biraz daha erken alabilirsiniz. Benim gibi WoW oynamasına tabiki dikkat ( Abartmadan yapıyor olsamda bunun gibi bağımlılık yapıcak etkenler çok önemli )

Orjinalden alıntı: SiYaHıMSı

...ha bakarımki çocuğum inek oldu kafayı dersden kaldırmıyo sağlığı için direk toplarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 13 Eylül 2007; 20:19:37 >
  • hele bi
    "Baba bana bilgisayar alsana" desin bakalım.
    Bende "Bakarız" derim

Daha çok gencim, çocuk sahibi olmam ve çocuğumun PC kullanacak olgunluğa ulaşması en iyi ihtimalle 20 sene alır ki 20 sene sonra olması muhtemel PC teknolojisini ben bile tahmin edemediğim için ne dersem yalan olur. Tek isteğim Aslan parçası olacak olum PC konusunda babasına çekmesin

nie yaw

dh ye uye olur küçük fx 57 die

ya ben oglum olursa 5 yasında play station alırım 10 yasındada pc alırım.
    ogluma her turlu siteye girme izni veririm
    girsin cocuk nolucak erkek diimi

kız olursada onada ogretirim pc yi msn de abuk subuk gorustugunu annarsam ama yakarım

• quote:

Orjinalden alıntı: tokato

hele bi
    "Baba bana bilgisayar alsana" desin bakalım.
    Bende "Bakarız" derim

Klasik Türk babası olacan haaa

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
  • 7-15 değilde 12-15 ugun olur bence

Orjinalden alıntı: fx57

Daha çok gencim, çocuk sahibi olmam ve çocuğumun PC kullanacak olgunluğa ulaşması en iyi ihtimalle 20 sene alır ki 20 sene sonra olması muhtemel PC teknolojisini ben bile tahmin edemediğim için ne dersem yalan olur. Tek isteğim Aslan parçası olacak olum PC konusunda babasına çekmesin.

inş. size çeker

şimdiden kaç yaşında PC alıcam çocuğuma bişi diyemem. teknoloji çok hızlı değişiyor! o zamana kadar PC' nin yavrusu gibi çocuklara eğitim olsun diye bi alet üretirler! kim bilir? 7-8 ine girince öyle bir alet alabilirim. fakat 18 inden önce kesinlikle internet almam!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necessa®i -- 13 Eylül 2007; 22:18:44 >

• Max. 10
  • walla bence 2.seçenek derim. bi kere 7 yaşından önce almam, sebebine gelince; daha malının kıymetini anlayacak yaşta olmadığından almam. bozacağı bir şeye niye para vereyim 6-7 yaştan sonrası uygundur bence
    MSI GT75 Titan 8SG Gaming Laptop / Intel Core i7 8750H (2.2GHz, 6 Core, 9MB L3 Cache) / G.Skill 64GB DDR4-3200MHz Ram / 8GB nVidia GeForce RTX 2080 / 17.3" FullHD 144Hz G-Sync IPS Panel LED Monitor / 32" Dell S3220DGF 165Hz QHD Monitor / 2 TB Samsung 970 Evo Plus SSD / 2*1.92 TB Corsair MP510 SSD / 2 TB Intel 760P SSD / 1 TB Intel 660P SSD / 7.68 TB Micron 5200 Eco SSD / Logitech G915 / Razer Naga Trinity

Sony Playstation 5 Pro / Xbox Series X / Nintendo Switch
  • ben 8 yaşında tanıştım pc le ama internetim yoktu şimdi 14 yaşındayım ki ben msni asla gerekli bişey olarak görmedim ve şimdiye kadar kullanmıyordum sadece gerekli olduğu zaman kullanıorum ve bu yaz çok gerekti şimdi kullanıorum online oyunda oynamam ve bişeye benzemediği konusunda asla fikrim değişmemiştir ileride çoçuğum olduğu zaman okumayı öğrettiğim gibi bilgisyar kullanmayıda öğretirim ama interneti 8-9 yaşlarında kullandırmaya başlarım çünlü o yaştan önce gereksiz yani 1 i seçiorum (tabi çocuğuma okumayı okul çağından önce öğreticek olmama dayanarak)
  • 15+ hatta 18+ pc bizi esir alıyo çocuk öss yi kazanana kadar pc almam otursun ders çalışsın ben öle yaptım :P
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.