Şimdi Ara

[Anket] Çocuğunuza kaç yaşında bilgisayar alacaksınız¿ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
0
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben pc degilde 7 yastan sonra psp nintendo gibi bise kullandırtırdım heralde..

gerci o zamana neler cıkar bilemem tabi.. PC - İnternet tehlikeli tabi..

psp uygun gibim.. ama pc 15+ olurdu..

tabiki evde benim pc olur ama oyle odasına kapanacak emesene fln girecek... yok abi.. 15+..

ayrıca tv kesinlikle sokmam evime..

hic tv izlemden buyudum tv yoktu evde.. eksikligini hissetdigimi hatırlamıyorum hic..

cok asırı zararlı bise tv bence..

7 yasındaki kızın o kadın programlarını izledigini dusunsenize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anduril1252 -- 30 Eylül 2007; 12:08:42 >

oynadıgı 1 oyun vardı bfme 2.. cok da ii oynardı abisinden gore gore.. brutal fln tanımıyordu..

ama gta yı görene kadar..

gta san andreas oynuyor surekli.. basından kalkınca aglamaya baslıyordu pc yasaklanana kadar..

gta da da adam öldürüp fotografını cekmek en buyuk eglencesiydi!!

aman 7 den önce almayın derim

ayrıca 15 ten önce fps oyunlarını, online oyunları kesinlikle yasaklayın... rts oynasın zekası gelişir..birde fifa veya pes tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anduril1252 -- 30 Eylül 2007; 12:20:28 >
  • Doğmadan var bile bizim çocuğun bilgisayarı ama kendi ne zaman isterse o zaman kullanır.15 çok geç sınırları belirledikten sonra bence çocukların gelişimi için gerekli bilgisayar bir daha düşün derim ben.

AÇıkçası ben çocuklarıma bilgasayarı 15 inden sonra ya da hiç almayacağım Babaları gibi küçük yaştan tanışıp mümtela olmamaları için Onun yerine kitap okusunlar... Oyun oynayacakalrı zamanı kitaba versinler Küçük yaişta legoyla oyuncaklarla oyalarım ondan sonra da spor ya da bi çalgı aleti bigisyar mış konsıolmuş asla yok

• benım pc mı kullanır 0-7 yas arası ıster ıstemez ılgı gosterecektır
  • 1

Orjinalden alıntı: Styric

Doğduğun andan itibaren Pc ile yaşıycaktır..

Doğru bi yorum aslında Ama doğadanda uzak bırakmamk lazım
    /Water cooling items Swiftech Apogee GTZ Extreme //MAGICOOL Extreme I - 120mm Radyatör&alphacool NexXxos240mmx5.1cm/Swiftech MCP655-B 12v DC Pump/Swiftech MCRES Micro Revision 2 reservoir
  • en az 10. internet 15 e kadar yasak olacak tabi.oldukça sakıncalı bir şey çocuklar için internet.
  • 2 diyorum bende....erkek için 7 den sonra uygundur...ama kız olursa daha geç olabilir....cinsiyet ayırımı değilde o yaşta bir kız çocuğu bilgisayara ne kadar ilgili olabilirki...tabii net tehlikesinide unutmamak lazım
  • yiğenim 5 yasında bilgisayarla tanıstırdım ozmanlar okuma yazma bilmediği içi benim yaptıgım işlemleri yukardan asagıya veya soldan sag dogru sayarak kendide yapabiliyordu suan 10 yasın da bilgisayarda donanım kurup kaldırabiliyo bence nekadar teknolojiyle erken tanısırsa okadar ii olur hiç olmassa ilerde uyum sorunu yasamaz suan benim msdos la yasadıgım sorunlardan kurtulmus olur
  • oğlum 2 yaşında başladı şimdi 10 yaşında neredeyse tek başına pc kurabilir, kızım 3 yaşında ucuz yollu bi dizüstü aldım ona oda msn felan açabiliyo, bide yaş grubuna göre eğitim cdleri var. ama ikiside uzun süre başında oturmuyorlar çünkü yasak değil bi süre sonra sıkılıyorlar, bence yasak onlara dahada çekici gelir ve daha çok bağımlı olurlar, oğlum bilgisayar başında ne yapıyor olursa olsun arkadaşları gelip sokağa çağırınce tereddüt etmeden makineyi kapatıp fırlıyor :)

Orjinalden alıntı: _KUZEY

kafası adult a bastığı zaman

Müsaadenizle bir konuyu size hatırlatmak istiyorum.Mümkünse çocuklarınızın ruhsal gelişimini bu tarz alakalara terk etmeyiniz.İstirham eder,sizi saygıyla selamlarım.
    Aşağıda tıklanabilir vaziyetteki link doğrudan Q6600 araştırma,muhakeme,mukayese ve münazara platformuna bağlıdır.Mümkün mertebe sık sık ziyaret ediniz.GÜNCEL:Q9300 ile mukayese eklendi (05/02/08)
    http://forum.donanimhaber.com/m_20172035/tm.htm
  • Kız +18

Erkek +12

falan filan fişmekan
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.