Şimdi Ara

[ANKET] Burak Oyunda'nın Bot ile yükseldiğine inanıyor musunuz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

[ANKET] Burak Oyunda'nın Bot ile yükseldiğine inanıyor musunuz ?

(En Son Oy Tarihi: 12.8.2018)
Giriş
  • Burak Oyunda akşam saatlerinde 1.000.000 aboneye ulaştı. Pardon 1.002.168'miş

• kiskandin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylik ne kadar aliyor en az 10 vardir

• Balıkesirin eşeklerini geçmek için nasıl ki irem derici bot kullandı, buda aynı şekil. Zaten 5-10 bin abone olduktan sonra o parayla devamlı bota basmıştır popi olmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usain Bolt

kiskandin mi ?

Kıskanmakla alakası yok sabahın köründe aniden 80 abone geliyor sen buna inanıyomusun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: meXel_

quote:

kiskandin mi ?

Kıskanmakla alakası yok sabahın köründe aniden 80 abone geliyor sen buna inanıyomusun ?

sasece tr de 80 milyon insan var gunde 80 kisi nedir ki

• Bot ile yükseldi. Çekiliş videosu yukledi 1 dk gecmeden 15bin begeni geldi yani yuh diyecem insanın beyni bukadar hızlı calısamaz bot oldugu burdan belli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tartışmaya gerek var mı? Bot kullanıyor tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MixeliusTR

Tartışmaya gerek var mı? Bot kullanıyor tabi ki.

Orası aşikar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meXel_

quote:

kiskandin mi ?

sasece tr de 80 milyon insan var gunde 80 kisi nedir ki

Bu mantıkla zor senin iş. Artık objektiflikten uzaklaşmıssınız nasıl bir kitle bu
  • Yüklendikten 15 dk sonra 2000 kere izleniyor video.Tabiki bot kullanıyor

• Arkadaşlar Ben burak oyundayı sevmem yani başarılıdır kendisi ama konuşma tarzları videoda sürekli şarkı mırıldanması hoş değil. Ancak şu bir gerçek ki bu çocuk youtube de Türkiyeyi temsil eden nitelikte en çok aboneye sahip bir kanaldır kendisi. Youtube dan bahsediyoruz arkadaşlar telif hakkında adamın boğazını sıkan bir ortamdır youtube muyap'ın izlenme sayını düşürende youtube dır. Yani burak oyunda bot olsa youtube bu adamın bukadar para kazanmasına izin verirmi sizce ?
  • Zaten bir siz akıllısınız,youtube hiçbir şey bilmiyor,yahu kardeşim,youtube'un kaç tane denetim aşamaları var,bu kadar ciddi bir rakama ulaşmış kişiye bot olsa ekmek yedirirler mi sanıyorsunuz?

Bakın bakalım adamın istatistiklerine ;http://socialblade.com/youtube/user/multirawen

Dünya'nın en çok abonesine sahip PewDiePie,bilmeyen ayıp eder,37 M abonesi var normal gündelik videoları en fazla 1 M izleniyor, o da mı bot ?
  • Boş insan

• Evet Kesinlikle Bot ile Yükseldi

Youtube bot 10 tl satılıyor normaldir
  • Tamam yükseldi vb tamam da bunun donanımhaber ile ilgisi nedir hadi diyelim az da olsa var ama niye bunu her 3 günde bir açıyorsunuz? Sende mi botsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Tamam yükseldi vb tamam da bunun donanımhaber ile ilgisi nedir hadi diyelim az da olsa var ama niye bunu her 3 günde bir açıyorsunuz? Sende mi botsun?

3 gün mü geçmiş bak bakayım kaç mayıs yazıyor orada ? Ve istediğim anketi yaparım .

• meXel_ kullanıcısına yanıt
    Yapma demedim ki nedenini sordum amaç nedir? Umurumuzda değil, bir çocuğumuz burağın bir videosunu bile izlememiş olmamıza rağmen öylesine bi şıkka tıklayıp gidiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Yapma demedim ki nedenini sordum amaç nedir? Umurumuzda değil, bir çocuğumuz burağın bir videosunu bile izlememiş olmamıza rağmen öylesine bi şıkka tıklayıp gidiyoruz.

Evet ancak ben sadece bu konu hakkında bilgisi olanların fikrini almak ıstemıstım. Rahatsız olduysanız kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Highfunction Socipath

Zaten bir siz akıllısınız,youtube hiçbir şey bilmiyor,yahu kardeşim,youtube'un kaç tane denetim aşamaları var,bu kadar ciddi bir rakama ulaşmış kişiye bot olsa ekmek yedirirler mi sanıyorsunuz?

Bakın bakalım adamın istatistiklerine ;http://socialblade.com/youtube/user/multirawen

Dünya'nın en çok abonesine sahip PewDiePie,bilmeyen ayıp eder,37 M abonesi var normal gündelik videoları en fazla 1 M izleniyor, o da mı bot ?

bana jan 14 ü açıkla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.