Şimdi Ara

##ANKARADAKİ bilgisayarcılar ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankaradaki www.mavibilgisayar.com vewww.gigatek.com.tr dışındaki bilgisayarcılar olarak sizin bildikleriniz hangileri var beyler ?

• www.eternal.com.tr www.dfsbilgisayar.com
  • www.demo.com.tr
  • www.trendteknoloji.com.tr
  • eternal var, eptada var, pilot var(ufak ama) sbs var
  • demekki adam akıllı bilgisayarcı yok
  • bizim ihalelere gelen obim bilgisayar var obimbilgisayar.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulda hangi opel bayisi??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_wind

eternal var, eptada var, pilot var(ufak ama) sbs var

+1

Sbs fena deil...
  • technocity
  • dönence kasırga nt ohoo adım başı bilgisayarcı var, ama en iyisi yani en ucuzunu eksen bilgisayarda bulabilirsiniz. en son eksen bilgisayara uğramanızı tavsiye ederim. çünkü ordan alırsınız istediğinizi
  • teknorama
  • fireball var, dün ordan arctic cooling freezer 7 pro aldım,extreme ürünler satar genelde , bir çok iyi markanın distribütörüdür, türkiyedeki diğer bilgisayarcılar o ürünleri firebaldan temin eder, dükkanı gördüm dükkan denmez depo gibi , daha çok firmalara satış yaptıkları belli ama hoştu, köpekleri var 4 aylık ,çok sevimli bişi kerata

neyse,orası da var belirteyim dedim
  • www.epdata.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifty_boss -- 15 Ekim 2006; 22:19:49 >
  • MEK bilgisayar var sezenler sokakta orası iyi.Maltepe çözüm bilgisayar vardı toptancıydı orası.
  • eksen bilgisayar yeni açıldı sanırım, ben gigatek in fiyatlara baktım mavi ile aralarında 5-15 dolar arasında fiyat farkı oluyor
  • www.ucuza.com merkezi sanırım ankarada, çok iyi bir şirket.
  • ben de hangi bilgisayarcı olduğundan ziyade, sizin önerebileceğiniz, adam gibi anlayışın bulunduğu, üçkağıt yapmayacak tipten bilgisayarcı var mı onu öğrenmek istiyorum.

var mı önerebilecekleriniz?
  • Vatan var vatan
  • demo var. o iyi.. fiyatları fena değil.. bu arada erebel neye göre dedin şimidi demekki ank.da pc ci yok diye..

vatan da *ok mu var anlmıyorum herkes vatan vatan ..şimarttınız adamları bişi varmış gibi..
  • www.metunet.com

pc yi toplattığım yer... odtü mezunları zamanında kurmuş. şu an iyice kurumsallaştılar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.