Şimdi Ara

Ankarada İskenderun veya Adana usulü döner yapmayı bilen biyer var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
5.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok mu şu ankarada düzgün dönerci :D döner die et-ekmek-domates satan yerleri demiyorum. iskenderun veya adana(virgo) usulü yapan biyer varsa lütfen söyleyin...

• yahu ben açlktan ölcem bi de resim koymşsn hemşo :D .... bana dönerci lazım :D
  • Oh senin nick'i yeni fark ettim toprağım xD oralarda bulamazsın böyle döner yapan yerleri, bir yer vardı aslın da iskenderun dönerini yurt genelin de satıyordu, ismi aklıma gelirse bakarım google'dan, Ankara da vardır muhakkak yazarım buraya
  • eyv. çok sevinrm.. nicke bakma sen ya ben iskenderunluym. nickin hikayesi ayrı
  • yerim iskenderunu türkiyede virgo gibi döner yapan yer yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azap

Oh senin nick'i yeni fark ettim toprağım xD oralarda bulamazsın böyle döner yapan yerleri, bir yer vardı aslın da iskenderun dönerini yurt genelin de satıyordu, ismi aklıma gelirse bakarım google'dan, Ankara da vardır muhakkak yazarım buraya

donas olabilir mi iskenderun,kayseri,istanbul,eskişehir vs de vardı
  • Ankarayı felan boşver İskenderun da EFES döneri tavsiye ederim sinemeaların orda ben hep orda oluyorum bir de baysal dövizin yanında bi yer var
    Hasan baba da var ama orası biraz pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da kasap arıyorum?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler hepiniz saolun da iskenderundaki yerleri ve virgoyu biliyorum zaten. ama bana ankarada biyer lazım :D
  • güvanparkın arkasında hatay dönercisi var...
  • @bawer_0138

Evet hocam donas'tı :)

@vaynett

Ben de haftanın 4 günü Efes'teyim saat 1 - 2 arası, belki karşılaşmışızdır :) Baysal dövizin yanında da bizim dershane var, Güney Kampüs, pek beğenmiyorum o altımızda ki dönerciyi ( Royal galiba )

Hasan baba konusundaysa, bir ara mutfağına girmenizi tavsiye ederim, bir arkadaşım garsondu orada, 2. gün pislik yüzünden istifa etti.

Son olarak Mavi köşeyi tavsiye ederim, ancak öğrenciler genelde oluyor orada :)

@ultradanali

Bulabildin mi :)
  • @azap
    bulamadım malesef :(

@uzaktan kumandan
    daha ayrıntılı tarif eder misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azap

Ver adresini yollayayım memleketimden xD ( İskenderun ) Türkiye'nin en güzel döneridir, kıymetini bilen azdır, İskenderun'u görünce sevindim birden =)

Ankara da bir kere yedim döner, İskenderun'a kendimi zor attım, ne sosu var, ne lavaş ekmeğe yapıyorlar, ne baharat kullanıyorlar. Kup kuru veriyorlar ve 7 lira istiyorlar, burda en kral yerde 3 liraya yersin döner..

Efes mi kanatlı mı erdem mi 2.efes mi resim Her öğlen ilk efeste yeriz şişman bi adam varya hep ilk bizimkini getirir.:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feint-TR -- 28 Mart 2010; 10:39:45 >
  • @Azap İskenderunlu musun?...Ben İskenderunluyum..Denizcilerden

Bu arada Ankara da bulsan bile İskenderunun tadını vermez..Hele adananda OFF
  • Kadıköy'de Zurna Dürüm diye bir yer var ordada bu var.

Acayip lezzettli birşey ayran ile muhteşem bir uyumu var.
  • Azap..

İskenderunun neresindensiniz..Ben Denizcilerliyim...Yaylalarda
  • Denizlide var mıdır şu iskenderun dönerinden
  • @mehmet.fatih
    adanada efes döner vardı gecen sene. ama virgodan ye daha güzel.. bu sene ankaraya geçtgm içn virgodan da iskenderun dönernden de uzak kaldm... biri donasa gitsn ve ankara subesi açmaları içn ikna etsn lütfen :D
  • @Feint-TR

Bu kanatlıydı galiba, Efeste olabilir, Koru'nun alt tarafında ki.

@Mehmet.Fatih

Evet hocam doğma, büyüme İskenderun'luyum. İbsal mezunuyum. Hala iskenderun da yaşamaktayım. Körfez de oturuyorum

@ultradanali

Bir ara söylerim, mehmet abi var orada xD
  • Adana döneri nasıl olur bilmemde Ankara Selanikte (Karanfilin bir üstü galiba) orda ADANALI var süper adana yapıyor.5 liraya şalgam dahil..

Acısını sosunu istediğim gibi söyle yapıyorlar...

Hadin afiyet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: qpcole

Adana döneri nasıl olur bilmemde Ankara Selanikte (Karanfilin bir üstü galiba) orda ADANALI var süper adana yapıyor.5 liraya şalgam dahil..

Acısını sosunu istediğim gibi söyle yapıyorlar...

Hadin afiyet olsun

tam olarak neresi,açık adres please

hijyen açısından nasıl,sakarya cad.sindeki gibi ne yersen 4 lira yerlerdenmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 5 Kasım 2009; 18:02:15 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.