Şimdi Ara

Ankarada İskenderun veya Adana usulü döner yapmayı bilen biyer var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
5.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ya nasıl anlatayım tam olarak.Nesibe Aydın dersanesi varya oordan köprüden aşağı yardır sağ tarafta.

Karanfilde eylem yapılan yer varya ordan git abi sağa dön hafif yukarı doğru yürü.Sol tarafta..

Konak kırtasiyesi var onu sor ordan az yukarda :D

Dahada nasıl anlatayım işte böyle...
  • özelliği neymiş ilk defa duydum adana döneri benim bilidiğim bursa olur ama ondan ayrılan özelliğe nedir acaba
  • Ankara iskenderun usulü döner , kumruların sonunda sağ tarafta var

bahçeli-balgat çiğdemlerinin devam ettiği yerde

güvenparkın ordan sol a kaptırın kumrular sokağının sonuna doğru sağda görürsünüz kocaman ve bayaa kalabalık.
  • Yaw bırakın döneri bana izmirde humusçu lazım. 1994 de ayrıldım iskenderundan . Çok severim iskenderunu. Döner falan neysede humus bulunmuyor buralarda. Arada sırada migrostan alıyorum ama nerde yumurtalı bol tereyağlısı. Bi gün gelecem sırf iskenderuna bunun için.
  • @qpcole
    adanalı leventi mi diyorsun? meşrutiyetten selanik'e inerken sağ tarafta kalıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

Ankara iskenderun usulü döner , kumruların sonunda sağ tarafta var

bahçeli-balgat çiğdemlerinin devam ettiği yerde

güvenparkın ordan sol a kaptırın kumrular sokağının sonuna doğru sağda görürsünüz kocaman ve bayaa kalabalık.

bende gördüm orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlee_1907

@qpcole
    adanalı leventi mi diyorsun? meşrutiyetten selanik'e inerken sağ tarafta kalıyor?

Hocam çalıştıran levent mi bilmiyorum ama DH gibi turuncu logosu var

Evet selanikten inerken sağda..
  • hacıduman balgat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

Azap..

İskenderunun neresindensiniz..Ben Denizcilerliyim...Yaylalarda

hayddaaa ben de sizin arka mahalledenim ha fatih sultan mehmet

yani mahallesi orhantepe
  • @Cem

Bekleriz iskenderun'umuza, Humusçu ali vardır, meşhurdur, terayağlı, yumurtalı :)

Aslın da siz de yapabilirsiniz evde, aynı tadı yakalıyor annem sağolsun.
  • Vaynet

Sende denizcilerdenmisin?..Ben Kavaklıoluk Köyündeyim..ama aslımız Amanos Dağlarındaki Yaylalarda..Asıl köyümüz orda..Sivri Dağını falan biliyorsundur sen şimdi
  • beyler kumrulardaki yeri öğrendim. rıhtım mış adı.. bi ara denicem. inşallah güzel çıkar :D
  • rıhtımdan yedim.. ankaradaki dönerlere göre güzel bundan sonra ordayım.. ama iskenderunda olsaydı ordan yemezdim... içine marul girmiş bi kere.. onu koydurmam bi dahakine.. sosu da biraz garip alıştıgımız sostan.. ama gene de ankara standartlarına göre güzel.. tavsiye ederim..
  • shakra+rıhtım+maxiroll+chickenland(ANKARA),donas(ESKİŞEHİR,KAYSERİ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykon

rıhtımdan yedim.. ankaradaki dönerlere göre güzel bundan sonra ordayım.. ama iskenderunda olsaydı ordan yemezdim... içine marul girmiş bi kere.. onu koydurmam bi dahakine.. sosu da biraz garip alıştıgımız sostan.. ama gene de ankara standartlarına göre güzel.. tavsiye ederim..

Ankarada İskenderun veya Adana usulü döner yapmayı bilen biyer var mı

buranın üstüne döner yapan bir yer ankarada :)

adres: Gazi Mustafa Kemal Bulv. No:17/A PK:06420 Kızılay, Çankaya, Ankara

• quote:

Orijinalden alıntı: digital90

shakra+rıhtım+maxiroll+chickenland(ANKARA),donas(ESKİŞEHİR,KAYSERİ)

Konu hort ama maxiroll bağımlısı oldum şimdi bile aklıma geldi ağzım sulandı.
  • özge piknik de kraldır ama geçen sene yarım et dönere 8 lira verdiğimi hatırlıyorum ki bi tane yarım kesinlikle doyurmuyor, ekstra birşey yani kendini ödüllendirirsin ya yılda bi kaç defa ancak yani bütçe olarak ;)

maxirollun sosunu beğenmemiştim son hali nedir bilmiyorum, 3. cadde leman kültür karşısındaki shakrayı öneriyorum bi deneyip farkı yazabilir misin :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.