Şimdi Ara

İzmir'de yaptırabileceğim hesaplı Pasti-Cila yapan yer var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
13.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracıma alındıgı günden bu yana hiç pasti cila yapmamışlar.Boyası filan matlaşmış , bezle filan parlatmaya çalışıyorum ama parlıcagına daha çok iz oluyor.üstündeki cilası gitmiş sanırsam.Acilen pasta cila yapılması lazım.İzmirde söyle fazla pahalı olmadan tavsiye edebileceginiz bi yer var mı?Max bütçe 70TL verebilirim.öyle altı üstü pasta cilaya 100-150tl veremem abartmasınlar o kadar....

• Cila atmayı denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün kendim cila atacağım araca.Nano cila attıktan sonra üstüne wax atacağım.Araç tüm gün güneşte duruyor.Aracın boyasını korusun yeterli.

Pasta cilayı alıpta kendinde yapabilirsin.Biraz zahmetli bir iş.Yoruyor baya.Tercih sizin.Bazı oto yıkamacılar pasta cila yapıyor diye biliyorum.Ama fiyatlarından haberdar değilim izmirde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Bende bugün kendim cila atacağım araca.Nano cila attıktan sonra üstüne wax atacağım.Araç tüm gün güneşte duruyor.Aracın boyasını korusun yeterli.

Pasta cilayı alıpta kendinde yapabilirsin.Biraz zahmetli bir iş.Yoruyor baya.Tercih sizin.Bazı oto yıkamacılar pasta cila yapıyor diye biliyorum.Ama fiyatlarından haberdar değilim izmirde.

bu sıcakta hiç uğraşılmaz ya kendin atmakla
  • yani kendin mi yap diyorsunuz?Cila kolayda pasta biraz zor boyayı çok ilceltirim diye korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Bende bugün kendim cila atacağım araca.Nano cila attıktan sonra üstüne wax atacağım.Araç tüm gün güneşte duruyor.Aracın boyasını korusun yeterli.

bu sıcakta hiç uğraşılmaz ya kendin atmakla

Valla hocam haklısın.Havalar sıcak uğraşması zor ama malzemeleri almıştım bile.Bugün yapayım diyorum çünkü yarın ramazan başlıyor yoksa bir ay yapamam.

Bu arada ramazanda bir akşam görüşme yapabiliriz isterseniz.Güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

yani kendin mi yap diyorsunuz?Cila kolayda pasta biraz zor boyayı çok ilceltirim diye korkuyorum.

Önce kendin bir cila at, beğenmezsen pastayı başkasına yaptır, pasta çok yorar hem..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

yani kendin mi yap diyorsunuz?Cila kolayda pasta biraz zor boyayı çok ilceltirim diye korkuyorum.

Önce kendin bir cila at, beğenmezsen pastayı başkasına yaptır, pasta çok yorar hem..

Cila atmayı geçen ay denedim.kipadan Turtle wax diye bi ürün aldım krem gibi bişey onu sürüp ovaladım baya ama araba daha beter oldu.Böyle dairesel izler oluştu 1-2 gün geçmedi sonra gidip yıkattım arabayı.
  • quote:

quote:

quote:

Cila atmayı geçen ay denedim.kipadan Turtle wax diye bi ürün aldım krem gibi bişey onu sürüp ovaladım baya ama araba daha beter oldu.Böyle dairesel izler oluştu 1-2 gün geçmedi sonra gidip yıkattım arabayı.

Normal yıkamacılar pasta-cila için 100 - 120 tl arası para alıyorlar geçen ay arkadaşıma yaptırdım 120 tl aldı.

• quote:

quote:

quote:

Sürüp ovalayıp puslanmasını bekleyeceksiniz, sonra mikrofiber bezle kalıntıları silip parlatacaksınız. Siz sürüp bırakmışsınız..

• Valla kendim yapmaya karar verdim.yine iş başa düştü.Kipaya gittim.Sonra

Carpex Boya temizleyici ve onarıcı
    Boya Koruyucu Wax Pasta 250g
    BOYA KORUYUCU WAX SIVI + PTFE (teflon) 500 ml

Bu üç ürünü aldım.Sabah arabayı yıkadım sonra carpex sürdüm 10dk bekledim.Sonra sildim şimdi birdaha yıkayacagım sonra turtle wax pasta ardındanda turtle wax cila atacagım bakalım nasıl olucak...Çok meraklandım

• ufak tefek çizikler, boya kusurları varsa eli yatkın birine bırakın kendiniz uğraşmayın derim.
  • Pasta-Cila uygularım makul fiyata İzmir'de..Düşünürsen öm at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 21 Temmuz 2012; 15:37:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

quote:

quote:

quote:

Normal yıkamacılar pasta-cila için 100 - 120 tl arası para alıyorlar geçen ay arkadaşıma yaptırdım 120 tl aldı.

Yıkamacının yaptığı pasta-ciladan kolay kolay hayır gelmez.Yıkamacıya 120 verip yaptıracağına git bir bakım merkezine 200'e yaptır daha karlı çıkarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Araftaİnfaz

Pasta-Cila uygularım makul fiyata İzmir'de..Düşünürsen öm at.

Daha önce çok aradım yapan var mı diye sonra kimse cevap vermedi kendim koyuldum işe zaten hep böyle olur.

şimdi pasta yapmaya iniyorum aracçtaki bütüm kirleri filan carpex ile temizledim yıkattım arabayı şimdi pasta yapıcam nasıl bir bez kullanmalıyım yoksa pamukla yapsam olur mu?
  • Hiç başlama kardeşim.İflağını kesiyor o iş adamın.Başladınmı da yarım bırakamıyorsun.O pastayı ve cilayı silmesi bile fena ediyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Araftaİnfaz

Pasta-Cila uygularım makul fiyata İzmir'de..Düşünürsen öm at.

Daha önce çok aradım yapan var mı diye sonra kimse cevap vermedi kendim koyuldum işe zaten hep böyle olur.

şimdi pasta yapmaya iniyorum aracçtaki bütüm kirleri filan carpex ile temizledim yıkattım arabayı şimdi pasta yapıcam nasıl bir bez kullanmalıyım yoksa pamukla yapsam olur mu?

Üstübü en kullanışlı malzeme bu iş için fakat el ile yapılan uygulama yeterli gelmez yıpranmış bir boyaya.Pasta el ile atılmaz,esasında cila da el ile atılmaz fakat el ile uygulanabilen cilalar mevcut ama uzun ömürlü olmuyor.Aracın üzerinde toz olmamalı uygulama yaparken,pamuk pasta için yumuşak kalır.Eline sar üstübünü bastıra bastıra yap elinden gelenin en iyisini yapmış olursun.

• 70-100-150 liraya polisaj yaptıranlar sonra arabam da hologramlar var diye şikayet ederler. ben polisaj makinası ile kendim yapıyorum vakti geldiğinde.
  • 20 dk önce 2kişi ile işlemi bitirdik pırıl pırıl oldu araba
  • izmir de pasta cila boya koruma ve seramik kaplama gibi tüm oto kuaför işleriniz için EMPODE oto kuaför ü tercih edebilirsiniz. Hem uygun fiyatlı hemde en kaliteli markaların ürünleri kullanılmakdır. Pasta cila uygulamalarında 3m, markası kullanılıyor. Ayrıca detaylı iç temizlik ve Araç koltuk temizliğinde basınçlı buhar ile %100 hijyenik temizlik sağlanıyor. Daha fazla bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Site Adresi: Oto kuaför izmir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karrizima -- 12 Eylül 2019; 10:54:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.