Şimdi Ara

Ankarada Güzel Bir Mekan Önermısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
11.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sızın önerılerınıze ihtıyacım oldugundan bu konuyu acmak istedim ilgilenecegınızden emınım
    Genelde arkadaşlarla kızılay cıvarı cafeler takılıyorum ama sızın önerılerınıze alma istedim, bugunlerde önemli mevzular konusabılecegım cafe türü degışık mekanlar aramaktayım çünkü önumuzdekı günlerde baya işime yarıyacak oldugu için.

Birazdaha genişletırsek arkadaşlar Ankaranın çeşitlı mesire (altınpark,dikmen vadi, gölbaşi...vb) alanlarındada yer ve mekan tavsıye edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 22 Kasım 2008; 19:41:24 >

• bilgim yok ama bilenler vardır heralde onun için yukarı
  • kızılayda karafilin o taraflarda hep cafe ve pub tarzı yerler var
  • güncel.
  • samatya cafedıyee biyer var kızılayda iidir ora
  • Karanfil-2 de teras cafe var güzel bi mekan sakin
  • Konur sokağa girin. Ezgi çay evi, eskici bar, trafo bar, on a on cafe, nedjima vs. vs. sürekli takıldıgım, güzel yerlerdir ve hepside konur sokakta. Eger konur sokagı istemesseniz daha yukarıda olgunlar sokakta koliba cafe var, serseri mekanları isterseniz sakarya caddesi barlar sokagına girin ya işte seçin beğenin alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciddi mevzular konuşacaksanız size sakin bir yer lazım arkadaşım.
    Fidan Kültür Kafe: Yüksel caddesi ile Karanfil sokak kesişiminde köşede TK Pide kebap vardır. TK'nın girişinin yanındaki kapıdan (Karanfil üstünde) üst kata çıkın. Yani TK'nın yan apartmanı. Orada Fidan Kültür Kafe adında nezih bir mekan var. Ciddi insanların geldiği güzel bir yer.
    Tını Kafe: Selanik caddesinin en ucunda, Kocatepe Otoparkının girişinin karşısında. Sanalmarketim.com kurucusu olan Eternal Bilgisayarın yanında bir yer. Tam köşede. İkinci katı daha sakindir. Gürültüsü az. Çoluk çocuğun çok gelmediği güzel bir yer.
    Eylül Kafe: Ortamı biraz daha kötü, hava iyi olursa açık havada oturulabilen bir yeri var. Yüksel caddesi üstünde Mülkiyeliler Birliğinin karşısında girişi var. Kırmızı bir Eylül tabelası görürsünüz. Oradan aşağıya inilir. Kot altı bahçeli bir yer. Burayı devrimci bir arkadaşımın sayesinde öğrendim.

+ Nedjima Konur sokakta değil Selanikte. İnsanların dip dibe oturtulduğu sıkışık ve gürültülü bir yer. Tabelasında Yüzüklerin Efendisi-3 teki o garip yaratık var. Frodoyu Hüküm dağına götüren yaratık (değerlims). Nedjima nın Konur sokakta da şubesi mi var yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbuğ66 -- 14 Kasım 2008; 20:47:13 >

• Ankara'da bir kızılayı birde Anıt kabiri bilirim
  • bahçelide "sır" cafe var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Başbuğ66

Ciddi mevzular konuşacaksanız size sakin bir yer lazım arkadaşım.
    Fidan Kültür Kafe: Yüksel caddesi ile Karanfil sokak kesişiminde köşede TK Pide kebap vardır. TK'nın girişinin yanındaki kapıdan (Karanfil üstünde) üst kata çıkın. Yani TK'nın yan apartmanı. Orada Fidan Kültür Kafe adında nezih bir mekan var. Ciddi insanların geldiği güzel bir yer.
    Tını Kafe: Selanik caddesinin en ucunda, Kocatepe Otoparkının girişinin karşısında. Sanalmarketim.com kurucusu olan Eternal Bilgisayarın yanında bir yer. Tam köşede. İkinci katı daha sakindir. Gürültüsü az. Çoluk çocuğun çok gelmediği güzel bir yer.
    Eylül Kafe: Ortamı biraz daha kötü, hava iyi olursa açık havada oturulabilen bir yeri var. Yüksel caddesi üstünde Mülkiyeliler Birliğinin karşısında girişi var. Kırmızı bir Eylül tabelası görürsünüz. Oradan aşağıya inilir. Kot altı bahçeli bir yer. Burayı devrimci bir arkadaşımın sayesinde öğrendim.

+ Nedjima Konur sokakta değil Selanikte. İnsanların dip dibe oturtulduğu sıkışık ve gürültülü bir yer. Tabelasında Yüzüklerin Efendisi-3 teki o garip yaratık var. Frodoyu Hüküm dağına götüren yaratık (değerlims). Nedjima nın Konur sokakta da şubesi mi var yoksa?

Konur sokaktada var. Sokagın ortasından sol tarafa bi otopark girişi var. Otoparka kurmuşlar konurdakini. Ezgi çay evinide otoparka kurmuşlar. Üstelik Kocatepe camiinin ordakinden daha güzel konurdaki nedjima.

• ankarada Anıtkabir ve park caddesi dışında yer yok. ankara iğrenç bir yer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leop

ankarada Anıtkabir ve park caddesi dışında yer yok. ankara iğrenç bir yer.

Ne alaka arkadaşın sorduğu soruyla
  • Aslında Ankara'da pek mekan yok. Merkez zaten ulus-kızılay. Her zaman derim, deniz olmayan yerde yaşamıyacaksın, deniz bir şehir'e ruh katar. Konur sk. bir kaç güzel yer var, bahçeli 7.cad. kafeler.
  • selanikte güzel mekanlar ama paraya kıycam kıza bi kıyak yapcam diyosan tunalıya çıkarman yeterli
  • beyler su an ankaranın en populer yeri park caddesidir. karizma yapıcam diyorsanız oraya gidin. ben baydım şahsen park caddesinden de. sortie acıldı sımdi oraya.
  • quote:

beyler su an ankaranın en populer yeri park caddesidir. karizma yapıcam diyorsanız oraya gidin. ben baydım şahsen park caddesinden de. sortie acıldı sımdi oraya.

Park caddesi nerde ?
    Adresi biraz daha açıklar mısınız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildize

quote:

beyler su an ankaranın en populer yeri park caddesidir. karizma yapıcam diyorsanız oraya gidin. ben baydım şahsen park caddesinden de. sortie acıldı sımdi oraya.

Park caddesi nerde ?
    Adresi biraz daha açıklar mısınız ?

konutkent 2 nin girişinden girin. karşınıza çıkacaktır. renkli bir ortam. saygılar.
  • eyvallah kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cradlania

Konur sokağa girin. Ezgi çay evi, eskici bar, trafo bar, on a on cafe, nedjima vs. vs. sürekli takıldıgım, güzel yerlerdir ve hepside konur sokakta. Eger konur sokagı istemesseniz daha yukarıda olgunlar sokakta koliba cafe var, serseri mekanları isterseniz sakarya caddesi barlar sokagına girin ya işte seçin beğenin alın.

nejima selanik 2 değil mi? koliba da karanfil de
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.