Şimdi Ara

izmirde iyi bir marea ustası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar izmirde iyibir marea ustası arıyorum kronik hastalıklarımızı bilen bir usta yokmu tavsiyelerinizi bekliyorum

2006 ford fusıon
  • quote:

Orijinalden alıntı: boodi

arkadaşlar izmirde iyibir marea ustası arıyorum kronik hastalıklarımızı bilen bir usta yokmu tavsiyelerinizi bekliyorum

İyi bir ustaya ihtiyacın yok hatta servis ustaları bile bana göre çırak sayılır bir arızayı bulmayı başaramıyorlar sana tek tavsiyem forumu takip et arıza gibi durumlarda sorarak yada forumu gezerek yardım alabilirsin. Kolay gelsin

Orijinalden alıntı: KenMar

quote:

Orijinalden alıntı: boodi

arkadaşlar izmirde iyibir marea ustası arıyorum kronik hastalıklarımızı bilen bir usta yokmu tavsiyelerinizi bekliyorum

İyi bir ustaya ihtiyacın yok hatta servis ustaları bile bana göre çırak sayılır bir arızayı bulmayı başaramıyorlar sana tek tavsiyem forumu takip et arıza gibi durumlarda sorarak yada forumu gezerek yardım alabilirsin. Kolay gelsin

aslında haklısın zaten forumda marea ile ilğilitüm konuları inceledim ve devam ediyorum
    2006 ford fusıon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.