Şimdi Ara

ANKARA Yıldırım Beyazıt Üniversitesi TIP fakültesi hakkında 2018 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
6
Favori
38.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene kazanan arkadaşlarım hiç memnun değiller bana köklü üniveriste yazamamı söylüyorlar ne kadar doğru

• heyidjitsbob H kullanıcısına yanıt
    Dr Arslan İbrahimoğlu kullanıcısına yanıt
    Kadavra ,maket ,mikroskop ,preparat konularında ekipmanlar yeterli her öğrenciye en az bir mikroskop olacak şekilde. İlk mezunlar bu yıl verildi ortada tercih edip ya da etmemek için kriter oluşturabilecek herhangi bir veri Yok bu anlamda .

Bu puan aralığında Ankara’da devlet üniversitesinde okumak istiyorsan tercih edilecebilecek bir yer, söylediğiniz gibi henüz yeni sayılır okulumuz ,ufak tefek aksaklıkların olması gayet normal fakat okul idaresiyle doğrudan iletişim sağlanabiliyor bu sebepten sorunlar ilk ağızdan iletiliyor ve çözümü için elden gelen yapılıyor ,tercih edecek arkadaşların da bunu göz önüne alması lazım aksi takdirde memnuniyetsizlikler başlayacaktır.eğitim öğretim bakımından hocaların bilgisi, geçmişleri bakımından gayet iyi bir durumdadır okulumuz . İsterseniz tıp fakültesinin internet sitesinden hocaların isimlerine tek tek bakıp araştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oibizak -- 6 Ağustos 2018; 15:5:22 >

• ooncel19 kullanıcısına yanıt
    En çok zorlayan Gazi??Bir yerimle güldüm .Ankara Tıp.
    Yeni açılmış bir yer hastaneleri kendine ait değil ortak kullanım afiliye mi ne diyorlar oturmamış sistemleri var kardeşim geçen yıl 1. Dönem çocuğa sordum program bile belli değil diyordu beklenmedik anda ders çıkarıyorlardı dedi krdeşim bende isterim hem ankara istiyorum ama pek ılımlı değil 2 gün sonra gidicem okula bakalım nolcak

• quote:

Orijinalden alıntı: heyidjitsbob

Yeni açılmış bir yer hastaneleri kendine ait değil ortak kullanım afiliye mi ne diyorlar oturmamış sistemleri var kardeşim geçen yıl 1. Dönem çocuğa sordum program bile belli değil diyordu beklenmedik anda ders çıkarıyorlardı dedi krdeşim bende isterim hem ankara istiyorum ama pek ılımlı değil 2 gün sonra gidicem okula bakalım nolcak
    bu hangi okul ybü mü
    ders programındaki ufak tefek gün değişimlerinden gocunaksınız üzülerek söyleyeyim bunu yapmayacağını garanti verecek bir fakülte bulmazsınız ve bu gayet normal bir şey . 2. Yılımı tamamladım burada, ders programında değişiklik yapılacaksa hoca bunu Dersinden çıkmadan söyler ya da önceden haber yollar zaten öğrenci işlerinin yaptığı program değişiklikleri haftalar öncesinden amfi kapılarına duyuru olarak asılır kaldı ki abartılacak kadar bir program değişikliği de olmaz yıl içinde . Yani kulaktan dolma bilgiler ile Bilgi kirliliği yaratmayalım program bile belli değil gibisinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oibizak -- 6 Ağustos 2018; 17:31:6 >

• heyidjitsbob H kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerini bende arkadaşlarımdan duydum o yüzden ybüyü altlara eledim

Tercih edip etmemek senin elinde olan bir şey ister edersin ister etmezsin ve bu bana bir şey kazandırıp kaybettirmez , yalnız ben de 2 yılımı burada geride Bıraktım 3 . Yılıma başlayacağım ve söylediğin şey yanlış , okula ayda yılda bir uğrayıp hiç bi şeyden haberi olmayan her yerde destekli desteksiz kötüleyen arkadaşlarımızın görüşlerinden bu , ben de bu yanlış düzeltiyorum sadece .
    Zaten hiç kimse burada olayların kusursuz işlediğinden bahsetmedi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oibizak -- 6 Ağustos 2018; 17:42:15 >
    Hastanenin kendisine ait olmaması yönetimsel bir durumdur, öğrenciler açısından bir fark oluşturmamaktadır. Yapılan anlaşma ile fakültenin tüm hocaları o hastanede hizmet vermekte ve öğrencileri orayı kendi hastanesi olarak kullanmaktadır.
    Tabii Ankara üniversitesinde okuyorsan böyle düşünebilirsin, tıp fakültesinin kolay olduğu bir yer yok zaten. Ankara'daki tüm tıp fakültelerinde arkadaşlarım var. Çıkmış sorma durumu ve bütünlemeye kalan öğrenci sayılarına bakarsak Gazi tıp fakültesi son yıllarda Ankara tıp fakültesine göre daha zorlayıcı görünüyor.
    -Fakülte açılışı resmi gazetede 2010 yılında yayınlandı 2011 yılında eğitime başlandı. AYBÜ Tıp fakültesi 8 yıllık bir fakültedir. Şu an kullanılan fakülte binası 2014 yılında kullanıma açılmıştır. Ek 3 fakülte binası daha yapılması planlanmaktadır.

-Hali hazırda Atatürk Eğitim ve Araştırma ve Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastaneleri AYBÜ Tıp Fakültesine tahsis edilmiştir ve her türlü kullanım hakkına sahiptir. Kampüsü içerisinde bulunduğu Avrupa'nın en büyük hastanesi olan Bilkent Şehir hastanesi ile de ortak kullanım anlaşması yapılması öngörülmektedir. Bu hastanesi kendisine ait değil söylemi biraz komik oluyor sanırım...

-Tıp Fakültesi programı sene başlamadan yayınlanır ve bütün tarihler bellidir. Öğrencilerin talepleri ya da hocaların talepleri doğrultusunda her iki tarafında kabul etmesi durumunda derslerde değişiklik yapılabiliyor. Bu değişiklik mezuniyet öncesi tıp koordinatörlüğü tarafından yönetiliyor ve öğrenciler sınıf temsilcileri ile değişiklik talebi iletebiliyor; sadece 1 saat ders olan günlerdeki dersleri diğer günlere aldırabiliyor. Bu değişiklikler önceden öğrencilere duyuruluyor. Öğrenciler bu durumdan çoğunlukla karlı çıkıyor. Kısacası program bellidir, öğrenciler istemezse değişiklik yapılmaz.

Mümkün olduğu kadar duyduğunuz bilgileri açıklamaya çalışıyoruz...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.