Şimdi Ara

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK VE ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA SORULARI ALAYIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
12.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam iskenderun teknik endustri muh kazandim ingilizce okumucam ingilizceyi muhakkak halletmek lazımda ekstra olarak neler yapmalıyım derslere nasıl calısmalıyım günlük tekrar yeterli mi yani bu muhendislikte kendini nasıl gelistirirsin? yurtdışı olanakları geniş diyolar doğru mu hocam bide

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Industrialengineer kullanıcısına yanıt
    eyv hocam bir de şey soracaktım speaking hariç diğer sınavlar bugün bitti , bugünkilerin sonucuna göre mi çağıcaklar yoksa herkes yarın da direk girecek mi
  • king1206 K kullanıcısına yanıt
    Herkes yarında girecek iki günde alınan puan toplamına göre geçip geçemediğin belli olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlık okumak için ek tercih yapacağım. Hazırlık tek bir yerleşkede mi yoksa her bölümün kendi içinde mi oluyor. Bir de hazırlık eğitimi için ders saatleri kurlara göre değişiyor mu ?
  • Muafiyet sonuçları açıklanmış, kurlar ve sınıflar ne zaman belli olur okul açılmadan öğrenebilir miyiz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 67k ile yazacağım umarım gelir. 65 ile kapamış

• İhtimali var hocam şimdiden hayırlısı olsun

• endüstri müh düşünüyorum burası gelme ihtimali var. uzun süre geçmiş okulunuzdan memnun musunuz hocam? Öğretmen kalitesi nasıl? Erasmus gibi yurt dışı imkanlar bakımından nasıl? Mezun olanlar nerelerde çalışıyor? gibi sorularım var cevaplarsanız çok sevinirim iyi forumlar

• mathildarossa M kullanıcısına yanıt
    Memnunum. Biraz detaylı araştırırsanız endüstri mühendisliği 2017 de açıldı. O yüzden daha ilk mezunlarını vermedi. Hocalarımız iyidir web sitesinden bakabilirsin mezun oldukları okullar çalışma alanları vs. Erasmus imkanı var şu an için bölüm bazında olmasa bile fakülte bazında 4 kişiyi gönderiyorlar. Bu sayının önümüzdeki senelerde daha çok olacağını düşünüyorum. Başka aklına takılan bir soru olursa yazabilirim. Umarım açıklayıcı olmuştur.

• Hazirligi gecme sinavi zor mu

• freyja.md F kullanıcısına yanıt
    İngilizce bilgine güveniyorsan çok zor değil. Ama listening reading speaking gibi kısımlar olduğu için zorlayabilir. Sana tavsiyem çok iyi bir ingilizce seviyen yoksa hazırlık okuman yönünde. 1.dönemin sonunda atlama şansın var yine en olmadı o şekilde yaparsın. 2.dönemi ya dondurursun ya da 1.sınıf dersi alıp irregular olursun.

• Industrialengineer kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam. Peki hangi seviyedeysek gecebiliriz hazirlik sinavini yani b1 birisi gecebilir mi

• freyja.md F kullanıcısına yanıt
    Geçebilirsin zaten 1.dönem sonunda hazırlık atlama sınavına girmek için b seviyesi koşulu olması lazım. Zaten hazırlığa başlamadan önce sınava gireceksin ona göre seviyeni belirliyorlar o kurdan başlatıyorlar.

• Ends mühendislik ten yazılıma kayabilir miyiz. Bildiğim kadarıyla ile kodlama dersleri de var

• Yani endüstri mühendisliği okuyup aynı zamanda yazılımla uğraşabilirsin bu senin avantajına olur ama direk yazılımcı olarak mezun olamazsın. Mezun olduğunda yazılım bilmek sen cv hazırlarken seni iş arayışında bir adım öne geçirebilir. Okulun yandal çap olanakları var. Bu programlardan birine başvurup bilgisayar mühendisliğinden ders alabilirsin. Ama bu yandal ve çap programları o kadar kolay yapılacak şeyler değil. Yani çoğu insan bunu diyor ama yapabilen sayısı çok az. Ama imkansız değil sonuç olarak inşallah soruna yanıt olmuştur.

• Hocam, okul Ankara'nın neresinde tam olarak?
    Devlet yurdu imkanı var mı?
    Bazı okullarda ingilizce yazıp derslerin çoğu Türkçe işleniyormuş. Böyle bir durum söz konusu mu?
    Sunum, proje vs. yapılıyor mu?
    Daha çok üretim odaklı mı yoksa yönetim odaklı mı eğitim veriliyor?
  • diyafontdenklem kullanıcısına yanıt
    sen kafci misin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.