Şimdi Ara

ANKARA'YA TELLCOM GELDİ !!! (100mbit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
14.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün Ankara-Elvankent'te bulunan 128 dairelik sitemize tellcomm'dan gelmişler ben evde yoktum broşürler filan dağıtmışlar kurulum murulum herşey bedava 1mbit'ten 100mbit'e kadar seçenekler mevcut fiyatlar güzel kota mota yok genç bir arkadaşmıl tellcommdan gelen arkadaş ben olsaydım birebir görüşecektim , adeta bizim sitedekilerin peşinden koşmuş siteyi kendilerine abone etmek için yarın yine gelecek ve bizzat görüşeceğim direk , verdiği broşürde herşey bedava( kurulum, aktivasyon ücreti ve modem ) üstelik 1 ayda bedava üstüne üstlük telekomdan adsl hattınızı kapattığınıza dair belgeyi adamlara gösterdiğinizde bir 3 ay daha bedava internet erişimi valla ben kesin sitemize bağlatacam tellcom internet erişimini... yarın adamla görüşeceğiz sitedeki adamlar anlamadığı için pek bir şey açıklayamamış gelen arkadaş sizleri burada bilgilendirmeye devam edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 19 Nisan 2008; 20:18:32 >

• elvankentte arkadaşım oturuyor..

eğer olursa onunda bayağı işine gelir...
  • iyi hayırlı olsun...
  • Bende ankara eryamanda oturuyorum bir türlü bizim siteye gelmedi... Hayırlı olsun....
  • telekom tekeline son!!!! direk iptal ettirecem yeter artık
  • biraz daha hızlı yayılsalar çok iyi olacak...
  • yayılsın lütfen çok hızlı bir şekilde. kafayı yiyorum YETER ARTIK TELEKOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. bugün hele berbat bağlantı. sürekli kopuyor. Antalyda Tellcom örneği var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk etapta istanbul ve ankara sonra izmir ve adana da yaygınlaşacak 4 büyük şehirde daha sonra diğer illere
  • Yayılısın da kurtulalım şu Telekom belasından
  • Etlik taraflarına gelsede biran önce geçsek
  • Ya bizim siteye niye gelmiyor yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Etlik taraflarına gelsede biran önce geçsek

aynen öyle bende keçiören etlikte beklemedeyim
  • Ankara'da bekleyen arkadaşlar kanımca daha çok bekler,

keza ben bile İst un en işlek en merkezi ilçelerinden biri olan B.evler'de oturmama ragmen az önce aradığım Tellcom en erken 2008 sonu itibariyle
    öncelikli olarak Istanbul'un tüm ilçelerine yayılma hedefinde olduklarını söyledi
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Ankara'da bekleyen arkadaşlar kanımca daha çok bekler,

keza ben bile İst un en işlek en merkezi ilçelerinden biri olan B.evler'de oturmama ragmen az önce aradığım Tellcom en erken 2008 sonu itibariyle
    öncelikli olarak Istanbul'un tüm ilçelerine yayılma hedefinde olduklarını söyledi

Adam siteye kadar gelip , abone etmek için site yönetiminin peşinde pervane olmuş çok yakın zamanda gelecek . adamın söylediği kablolar döşeniyormuş büyük bir hızla , yarın çok daha ayrıntılı bilgi alacağım

bu arada öncelikli amaç sitelere hizmet etmek tek tek apartmanlara değil kağıtta hepsi yazıyor tarayıcı olsa hepsini taratıp koyacaktım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 19 Nisan 2008; 22:05:52 >

• en güzelide adsl hattını kapattıgınızda 2 ay ekstra bedava olması. telekom cok kızacak cok. ama bişey olmaz nede olsa kuklası telekomünikasyon kurumuna şikayet eder. tellcom beni dööövdüüü diye aglamaya başlar.
  • bende demetevlerde oturuyorum ama bizimki site olmadığı için birşeyler yapmaya kalksam çok tuzlu olur
    keşke sitede olsaydım bu ttnet iyice kontrolden çıktı kendilerine rakip olmayınca iyice saçmalamaya başlamışlardı tellcom geldi sıkıntı geçti
  • dün maslak'ta astsubay orduevinden itü ye doğru yürürken yerdeki asfalt yaması dikkatimi çekti. bir baktım az ötede ibb f/o kutusu ana arterlere hep döşemişler, ayrıca ben fatih'teyim bizim caddeyi de kazıyor tellcom
  • ya biliyormusunus yanlış anlamayında,artık şu site muhabbetinden tiksiniyorum adeta bi ayrıcalık gibi geliyor bana,neden sadece sitelere bağlanıyor ??

neymiş efendim kar marjı cart curt kimi ilgilendiriyor sizin kar marjınız,ben müstakil bir evde yaşıyorum ve telcomu istiyorum okadar,eşitlik telcomcular eşitlik................
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

biraz daha hızlı yayılsalar çok iyi olacak...

aynen dediğin gibi öle olursa bende geçecem hiç düşünmeden
  • bizim siteyi ıskaladılar herhalde.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.