Bildirim
Ankara Oto Yıkama Tavsiye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bende merak ediyorum adam gibi bir yer varmı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Takipteyim. -
Yaşamkent Sonax.Kesinlikle tavsiye ederim. -
Batıkentt çakırlar 312 oto yıkama -
Hipodrom arka tarafında İstanbul yolu Bp benzinlik içinde Berkay oto yıkama var iç dış 10 tl.Özenli yıkarlar ve suları leke de yapmıyor. -
Batıkent Carrefour karşısındaki PO da kendin yıka en temizi öyle oluyor ortalama 4 5 tl ye cillop gibi çıkarsın işin içinden. Ben şahsen öyle yapıyorum.
1 tl köpük 1 tl tazyikli su 1 tl elektrik süpürgesi
İstenilen işlemi 1 tl ile tekrarlayabilirsiniz. gerçekten güzel uygulama. 1tl ye cila da getirdiler şimdi ne kadar güzel bilmiyorum ama kullanan bol. -
ostim ivedik org 2 tane yer var biri 88 oto sanayide omt , tuğcuların arkasında gözde oto.. -
Antares hammam çok iyidir. Ankamall fena değildi bozdular onlar. Diğer hammam lar rezalet ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi konu takip.Favori -
Mesa assagi otopark autowax 10 numara
Kentparktaki Hamam'a geçen gün bi gittim bu kadar rezalet olamazdı. Hem 22tl civarı para ödedim hem de bu kadar özensiz bir yıkama görmedim gerçekten. Hiç tavsiye etmiyorum.
Antaresteki gayet özenliydi, içi de tertemizdi valla. -
20 TLden aşağı yıkayan yok gibi artık. Kendi evimin önünde iç dış yıkıyorum, zaten kendin kadar kimse özenmez. Evinde böyle fırsatım olmasaydı benzinliklerde tazyikli su ile yıkatırdım.
Eşimden dolayı Ankara'ya gidip geliyorum bildiğin yabancısıyım.Arabanın koltukları rezalet,kir içine işlemiş silmeye çalıştıkça,su döküldükçe kusuyor.İyi bir şekilde iç yıkatabileceğim yer tavsiyesinde bulunur musunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: triptister
Yaşamkent Sonax.Kesinlikle tavsiye ederim.
Ne kadar ücreti hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: AlmostFly
quote:
Orijinalden alıntı: triptister
Yaşamkent Sonax.Kesinlikle tavsiye ederim.
Ne kadar ücreti hocam?
30-35 tl gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam.Sistesinde yazıyor hocam.Ancak titizler temizlik konusunda.Orjinal sonax ürünlerini kullanıyorlar tabiki
Kesinlikle, bende oradayım haftada en az 1 gün..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AlkanExclusive
Kesinlikle, bende oradayım haftada en az 1 gün..
Yolum düştüğünde gidiyorum hocam ben de :) Eskişehir yolundaki Alkan ile bir ilginiz var mı :) ?
Cevik kuvvetin yaninda luk oil ticari taksi 5 TL normal 10 TL iç diş. Tertemiz yapiyolar bi ugrayin derim
quote:
Orijinalden alıntı: udmexpert
Cevik kuvvetin yaninda luk oil ticari taksi 5 TL normal 10 TL iç diş. Tertemiz yapiyolar bi ugrayin derim
Ankamollun az ilersi total shell lukoil yan yana. Eski full olan yer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- xenon far yasak mı
- megane 2 1.5 dci
- fiat egea 1.4 benzinli yakıt tüketimi yorumları
- adac yaz lastik testleri 2024
- kızdırma bujisi yanıp sönüyor araç çekişten düşüyor
- silence s04
- peugeot fiyat listesi 2025
- fiat egea 2022
- renault rafale 2024
- togg renk seçenekleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X