Şimdi Ara

ANKARA NOVA BİLGİSAYAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankaradaki nova bilgisayardan yeni bir bilgisayar siparişinde bulundum fakat hala kafamda bazı sorular var firma yeterince güvenli mi bir de aldığım parçaları orda toplatmalı mıyım herhangi bir sorun çıkar mı ya da ne biliyim tanınmamış küçük firmaların daha önceden aldığınız parçaların sıfırlarını değil de 2. el az kullanılmışlarını koyanlar filan varmış böyle bir durum nova da söz konusu mu? Şimdiden teşekkürler.

• Guvenilirdir kardesim kuskun olmasin. Orasi ikinci el urun alip satmiyor zaten, butun urunler 0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saol kardeşim gerçektende rahat ettirdin ama bazı firmaların yaptığını öğrendim malesef nova nın onlardan birisi olmaması gerçekten de beni sevindirdi.
  • hiç alışveriş yapmadım ama adını sürekli duydum..kızılayda yeri zaten alışveriş mağazadanmı oldu internetten mi kardeşim?
  • ben ordan net üstünden 500 tl alışveriş yapmıştım herhangi bir sorun olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: questwar

hiç alışveriş yapmadım ama adını sürekli duydum..kızılayda yeri zaten alışveriş mağazadanmı oldu internetten mi kardeşim?

Kızılaydaki yerinden
  • dostum alışverişin bitince sorun oldumu olmadımı haber verirsen seviniriz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatan Bilgisayar Web'e Özel
    8 yıl önce açıldı
    izmirde bilgisayar toplama????
    20 yıl önce açıldı
    İzmir'de bilgisayar toplama
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haber veririm dostum en son siparişi verdim ürünlerimin gelmesini bekliyorum işte o da yarın ya da cumartesi gelecek o zaman haber veririm
  • Ben Nova bilgisayardan 9 ay önce bilgisayar toplattım ve kafamda aynı seninki gibi kuşkular vardı.Ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatanrap

Ben Nova bilgisayardan 9 ay önce bilgisayar toplattım ve kafamda aynı seninki gibi kuşkular vardı.Ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Çok saol bi de bir şey daha srcam aldığın ürünlerin hepsinin kutusunu veriyorlar mı yani aldıktan bir sorun olursa kasayı götürmek istemem direk parçayı götürmek isterim bir de kasa açılırsa garantisi biter gibi saçma şeyler yapmıyorlar değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyreaper

quote:

Ben Nova bilgisayardan 9 ay önce bilgisayar toplattım ve kafamda aynı seninki gibi kuşkular vardı.Ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Çok saol bi de bir şey daha srcam aldığın ürünlerin hepsinin kutusunu veriyorlar mı yani aldıktan bir sorun olursa kasayı götürmek istemem direk parçayı götürmek isterim bir de kasa açılırsa garantisi biter gibi saçma şeyler yapmıyorlar değil mi?

Ben bilgisayarı onların montajlanıp gelmesini istediğim için her parçanın ayrı ayrı kutusunu göndermediler.Sadece kasanın kutusu geldi.

Kasa açılırsa garanti kapsamı kalır gibi bir şeyden bahsetmediler.

• quote:

quote:

quote:

Ben bilgisayarı onların montajlanıp gelmesini istediğim için her parçanın ayrı ayrı kutusunu göndermediler.Sadece kasanın kutusu geldi.

Anladım teşekkürler ben direk mağaza/ofislerinden alacağım için kutularını da istesem mi ayıp olur mu :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım teşekkürler ben direk mağaza/ofislerinden alacağım için kutularını da istesem mi ayıp olur mu :D

yoo neden ayıp olsun..
    isteyebilirsin tabiki..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Artık öyle olcak :D

• Dün şirket görevlisiyle uzun süre mailleştik fakat şimdi adama ulaşamıyorum siparişimin bugün ya da yarın gelmiş olması gerekiyor ama adam cevap vermiyor kötü bir durum
  • Yeni başlık açmak istemedim,buradan yardım isteyeceğim arkadaşlar.Ankara'da oturuyorum,nova bilgisayardan 1000-1100 TL arasında sadece kasa toplamak istiyorum oyun amaçlı olarak.Sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aliera88

Yeni başlık açmak istemedim,buradan yardım isteyeceğim arkadaşlar.Ankara'da oturuyorum,nova bilgisayardan 1000-1100 TL arasında sadece kasa toplamak istiyorum oyun amaçlı olarak.Sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bununla ilgili bir konu vardı umarım yardımcı olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26268540/tm.htm

Bu da o konunun içeriğinden senin bütçene göre olanlar

1000TL Bütçeli AMD Oyun Sistemi (+-100TL)

İşlemci : AMD Athlon II X3 450 3.2GHz 1.5MB
    Anakart : MSI 870A-G54 (FX) / Asus M5A97
    Ram : OEM 4 GB 1333 MHz DDR3 RAM
    HDD : Seagate 500 GB 7200 16MB SATA3
    Ekran Kartı : GTS 450 DDR5 / HD6770 DDR5
    Kasa : Akasa Genesis 450W / CM CMP 350 500W / Aerocool VS3 500W

1000TL Bütçeli İNTEL Oyun Sistemi (+-100TL)

İşlemci : INTEL Core i3-2100 LGA 1155 3MB 3.1GHz
    Anakart : GIGABYTE Z68P-DS3 / MSI P67A-C45
    Ram : OEM 4 GB 1333 MHz DDR3 RAM
    HDD : Seagate 500 GB 7200 16MB SATA3
    Ekran Kartı : GTS 450 DDR5 / HD6770 DDR5
    Kasa : Akasa Genesis 450W / CM CMP 350 500W / Aerocool VS3 500W

(Bana sorarsan bu bütçe için amd yi öneririm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyreaper -- 20 Temmuz 2012; 20:40:41 >

• beyler firmanın kızılaydaki adresine gidip bizzat alıs veris yapan varmı varsa netteki fiyattan daha ucuza pazarlıkla alma gibi bir durum varmı nakit olarak yapılacak alisverislerde

• Pazarlık olmuyor. İnternetteki fiyatlarla birebir çalışıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aczmendi

Pazarlık olmuyor. İnternetteki fiyatlarla birebir çalışıyorlar

o kotu olmus hocam ya eksen bilg. yapıyomus ole bi indirim ama o da istanbulda

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.