Merhaba.. 20 küsür yıllık üyeyim.en eski dh üyelerinden. ÜCRETİ karşılığında yeni topladığım pc ye windows kurulumu yapabilecek, parçaları güzelce toplayacak bir arkadaş arıyorum. bilgisayar mağazaları var çevremde,yapıyorlarda uygun fiyatlara ancak keylogger, uzaktan erişim vb birçok riski olabileceğini duydum bu tarz yerlerin kurulumunda.ki 5-6 yıl evvel ki son kurulumumda uzaktan erişim vs birçok şey açıktı kendim kapadım.. aldığım parçalar msi b660 anakart i5 12400f cpu asus dual 3060ti 2 tane 1 tb samsung evo m2 ssd. 32 gb ddr4 3600 mhz ram. ayrıca windows 7 işletim sistemim lisanslı. win 10 kurulacak yeni sisteme. hali hazırda kullandığım kaliteli bir gigabyte sumo y kasam var.onun içine kurulum yapılacak yine.. yardımcı olacak varsa desteğinizi bekliyorum. |
İstanbul Beylikdüzü civarı pc kurulum - toplama yardımı arıyorum ( ücreti ile )

-
-
Konuyu öne çıkardım. PC'nizi şimdiden güle güle kullanın diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler.
commodore 64 ten beri pc kullanıcısı olup toplama - kurulum yapamayan dünyada ki tek insan benimdir herhalde
-
Tek olduğunuzu hiç sanmıyorum.
Olabilir hocam insan zamanla PC toplamaya toplamaya -yaş da ilerleyince paslanıyor, uğraşmak hammallık gibi geliyor vs olabilir- insanlar artık bazı şeylerle uğraşmak da istemiyor. Bir de Apple, ürünleriyle insanları iyice tembelli alıştırdı, alıştık, alışkanlıklarımız değişti. Tek komutla her şey olsun istiyoruz. Olabiliyor yani. Kimisi de ekonomik sebeplerle zar zor aldığı şeye zarar vermemek için risk almak istemiyor, parçayı bozmaktan kırmaktan korkuyor olabilir. Neyse, tez vakitte yi bir PC toplayıcı bulmanız dileğiyle. İyi forumlar.
Merhabalar şuana dek cevap gelir diye düşünüyordum ama acaba PM ile halledilebildi mi işiniz?
-
Maalesef daha kimse yardımcı olamadı.
ekran kartımda bugün teslim edilecek ve halen bulamadım toplayacak birisi..
-
Forumdan @kittyhunter nickli arkadaş ile bugün toplama ve format işlemlerini hallettik.ilgilenen, düşünen, mesaj atan herkese teşekkürler.
Unutmadan 15 yıllık win7 home lisansı ile win 11 etkinleştirmek çok ilginç oldu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 17 Haziran 2023; 15:58:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X