Şimdi Ara

Acer-İndex bilgisayar ve Teknosa hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2 aydır başımdan geçenleri paylaşmak istiyorum. Belki bu sorunları yaşayan ya da bilgi almak isteyenler olabilir herkes kararını kendisi versin adımını ona göre atsın.

Uzun süredir gaming laptop arayışındaydım. Monster mı alsam, Acer mı, Asus mu, Msi mı? derken uygun olduğunu düşünüp hem "kargo ile uğraşmamak" adına hem de monster'ı 1 hafta beklememek adına 11 kasım 2019'da gidip Teknosa'dan Acer Nitro An515-54 nhq59ey.008 aldım. Eve gider gitmez oyunları kurdum ve başladım kullanmaya. İlk günden itibaren oyunlarda sık sık kilitlenme sorunları yaşatmaya başladı.

Tüm güncellemeleri yapmama ve sistem geri yükleme yaparak fabrika ayarlarına döndürmeye çalışmama rağmen sorunumun devam ettiğini gördüm. Belki içini açsam ramları tekrar oturtsam, ssdyi, kabloları ellesem düzelebilirdi ama garanti kapsamı dışına çıkar diye hiç ellemedim. göndereyim servis baksın dedim. yazılımsal müdahalelerimden sonra 2-3 günlük normalleşmenin ardından sorun çözüldü diye düşünürken tekrar donma takılma sorununun devam ettiğini gördüm.

Ben de donanımsal bir arızadan şüphelenip iade talebiyle 02 Aralık 2019 tarihinde Teknosa'ya götürdüm.

Teknosa 02 Aralık 2019 tarihinde önce Ümraniye’deki SMS infocomm Acer orijinal servisine ürünümü gönderdi (1. Kargo) ancak servis, iade talebi olması nedeniyle kargoyu kabul edemeyeceğini söyleyip distribütör firmaya gönderilmesi için geri gönderdi.
    Daha sonra kargo ile Penta Teknolojiye gönderildi (2. Kargo). Orası da ürün bizim sorumluluğumuzda değil diyerek İndex Bilgisayar’a gönderilmesi gerektiğini söylediler. Daha sonra İndex bilgisayara gönderilmek üzere 13 Aralık 2019 Tarihinde tekrar kargolandı (3. Kargo).
    Bu süreçte haftalarca bilgisayarsız kalmış bulunuyorum 25 Aralık 2019'da İndex bilgisayara email attım ve durumun ne kadar uzadığını anlattım. İlgileneceklerini ve en kısa zamanda işleme alınacağını söylediler. Şu anda 6 ocak 2020 ve hala serviste işlemde gözüküyor. yani onlar da ilk gönderilen servis olan sms infocomm'a göndermişler. Bekliyoruz bakalım..

Buradan yazmak istemezdim ama normal yollardan telefon görüşmesi ya da e-mailler pek dikkate alınmıyor anladığım kadarıyla. Bir de buradan ve Twitter'dan şansımı denemek istiyorum çünkü haftalarca süren sorunlar sosyal medya ve Şikayetvar aracılığıyla 1-2 saatte çözülüveriyormuş...

Mesut Çevik ve Enis Kirazoğlu'nun son 2'si 1 videosundan sonra ben de artık buralara yazmadan edemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkinen35 -- 6 Ocak 2020; 17:59:8 >

• Buraya dün sorunumu yazdım bugün arayıp telefonda 15 dk'da sorunumu çözdüler.Teşekkürler sosyal medya, teşekkürler Şikayetvar, teşekkürler Donanımhaber, teşekkürler Mesut ve Enis. Arkadaşlar işinizi garantiye almak için alışverişlerinizi herşeyi online ortamda ya da internetten yapın. Yüzyüze alışveriş çok sıkıntılıymış ben artık bunu öğrendim..
    Cihazı kurcalamadan daha dogrusu karşı tarafın ürünü reddedecek bir sebebe neden olmadan cihazı geri göndermeniz isabet olmuş. Mesafeli alışverişlerde de tüketicinin hakları var yeterki bilinçli bir şekilde hareket edilip haklarımıza sahip çıkalım. Geçmiş olsun.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.