Şimdi Ara

ANKARA NOVA BİLGİSAYAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün gidip pc yi teslim alcam sonra güvenilir olup olmadığını sizinle paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyreaper

Bugün gidip pc yi teslim alcam sonra güvenilir olup olmadığını sizinle paylaşırım

kardeşim mesajını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: questwar

quote:

Bugün gidip pc yi teslim alcam sonra güvenilir olup olmadığını sizinle paylaşırım

kardeşim mesajını bekliyoruz.

Az sonra evden çıkacam 4-5 gibi geldiğimde bilgilendiririm sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mormic

quote:

Orijinalden alıntı: Aczmendi

Pazarlık olmuyor. İnternetteki fiyatlarla birebir çalışıyorlar

o kotu olmus hocam ya eksen bilg. yapıyomus ole bi indirim ama o da istanbulda

Eksen bilg. Pazarlık mi yapiyomus?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

Orijinalden alıntı: mormic

quote:

Orijinalden alıntı: Aczmendi

Pazarlık olmuyor. İnternetteki fiyatlarla birebir çalışıyorlar

o kotu olmus hocam ya eksen bilg. yapıyomus ole bi indirim ama o da istanbulda

Eksen bilg. Pazarlık mi yapiyomus?

magazaya gidince ve pesin odeme yapınca netteki fiyatlardan biraz daha assagı iniyorlarmıs forumda arkadaslar oyle deneyimlemis

• PC yi aldım kesinlikle hiçbir sorun yok adamlar iyi bir şekilde ilgilendiler, sistemi orda kurup denediler hatta test ederlerken yanlarına gidip izledim kesinlikle tavsiye ederim iyi bir firma.
  • quote:

PC yi aldım kesinlikle hiçbir sorun yok adamlar iyi bir şekilde ilgilendiler, sistemi orda kurup denediler hatta test ederlerken yanlarına gidip izledim kesinlikle tavsiye ederim iyi bir firma.

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan
  • quote:

PC yi aldım kesinlikle hiçbir sorun yok adamlar iyi bir şekilde ilgilendiler, sistemi orda kurup denediler hatta test ederlerken yanlarına gidip izledim kesinlikle tavsiye ederim iyi bir firma.

Hocam ben de pazartesi topluyorum sistemimi oradan. Kaç saat sürdü toplama işlemi ve test?
  • Siparişlerimin gelmesini 2 gün bekledim, sonra diğer gün 12-1 gibi gel al demişti adam,12.10 da gittim testi henüz bitmemiş testi bitirdiler verdiler biraz uzun sürüyor tüm işlemler ama güvenilir yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaPT!Y3

quote:

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan

Saol kardeşim
  • Hayırlı olsun hocam. Darısı pazartesi bana
  • bende yakın zamanda yeni sitem toplamak istiyorum ilkin aklımda mecburiyetten vatan vardı bi hayli kazık bi yer olduğunu biliyorum ama çeşit bol diye düşünmüştüm :) sonra nova ile vatanı karşılaştırdım novadan alırsam parça başına 40 ile 60 tl arası daha ucuza mal oluyor 350-400 tl gibi bir kârım oluyor.. bi çok arkadaşımızda güvenilir dedikden sonra sanırım alışveriş yapmamak için bir sebep kalmıyor :)
  • Saol hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutoğlu

bende yakın zamanda yeni sitem toplamak istiyorum ilkin aklımda mecburiyetten vatan vardı bi hayli kazık bi yer olduğunu biliyorum ama çeşit bol diye düşünmüştüm :) sonra nova ile vatanı karşılaştırdım novadan alırsam parça başına 40 ile 60 tl arası daha ucuza mal oluyor 350-400 tl gibi bir kârım oluyor.. bi çok arkadaşımızda güvenilir dedikden sonra sanırım alışveriş yapmamak için bir sebep kalmıyor :)

Ben de kolay kolay böyle firmalara güvenmezdim ama gittim kendim gördüm kesinlikle bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.
  • arkadaşlar sene olmuş 2014 ama yinede sorayım :D siz gidip almışsınız ben istanbuldan sipariş vericem ama korkuyorum bi sorun çıkarmı acaba
  • Kratosss kullanıcısına yanıt
    Sorun çıkaracağını hiç sanmam kardeşim. Ben elden aldığım için kesin bir şey diyemem ama internetten alışveriş yapan arkadaşların da dedği gibi sorun olmuyordur :) bu arada yaklaşık 2 yıl oldu hala aynı bilgisayarı kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok
  • Kratosss kullanıcısına yanıt
    hem elden hem internetten alışverişim oldu novadan bir sıkıntı yaşamadım.
  • Konuyu hortlatayım. Nasil iyimi guvenilirmi magaza ya gidip elden alabilirmiyim

• up ? nova bilgisayar nasıl güvenilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.