Şimdi Ara

Ankara Marmaris

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar.
    Kısmet olursa önümüzdeki hafta sonu Ankaradan yola çıkıp Marmarise gideceğiz. Daha önce bu yolu arabayla hiç gitmedim. ankara- afyon - sivrihisar - dinar denizli- muğla - marmaris şeklinde gitmeyi düşünüyorum. Yakın zamanda giden ve yol durumunu bilen varsa ve fikir verirse sevinirim. Arabada 2 yaşında bebek var. Onun uyuması için gece gidelim diyoruz ama yol tanımadığımız bir yol. Ne tavsiye edersiniz

• Tanımadığınız yola gece çıkmayın derim ve telefona Yandex.Navi indirirseniz rahat edersiniz beni daha yanlış yere götürmüşlüğü yok. Bebek için ise araç camını kapatacak şekilde önlem alırsanız sorun olmaz gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Tanımadığınız yola gece çıkmayın derim ve telefona Yandex.Navi indirirseniz rahat edersiniz beni daha yanlış yere götürmüşlüğü yok. Bebek için ise araç camını kapatacak şekilde önlem alırsanız sorun olmaz gibi

doğru söylüyorsunuz hocam en iyisi gece uyuyup sabah 5 gibi yola çıkmak.
  • dedelekk D kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam çocuk zaten uyur 1,5 yaşında yeğenim var düğünde o seste aralıksız 3 saat uyudu yani aracın içinde pek sorun olmaz sadece güneşten korunmalı :) Allah bağışlasın

• Bod perde alın camlara. Çocuk yanmasın güneşten.
    Çocuklar gece gündüz fark etmez uyurlar.
    Benim kız teker döndüğü gibi uyuyor. Bu yaz 3.500 km yol yapacağız 1,5 haftada. Seviyor gezmeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Aynen hocam çocuk zaten uyur 1,5 yaşında yeğenim var düğünde o seste aralıksız 3 saat uyudu yani aracın içinde pek sorun olmaz sadece güneşten korunmalı :) Allah bağışlasın

Camlarda film var ama yine de perde görevi görecek bişey olsa fena olmaz. teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Bod perde alın camlara. Çocuk yanmasın güneşten.
    Benim kız teker döndüğü gibi uyuyor. Bu yaz 3.500 km yol yapacağız 1,5 haftada. Seviyor gezmeyi.

hocam bizimki uyur İnşallah. tersi tutarsa yandık. tablet telefon bişey idare edeceğiz artık. teşekkür ederim öneriniz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Isparta
    17 yıl önce açıldı
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yol konusunda öneriler bekliyorum hala :)
  • Ankaradan yılda bir kaç kez denizliye giderdim.En son geçtiğimiz yıl gittim.Afyona kadar çok rahat gidersiniz yollar sorunsuz sıkıntısızdır.Afyon yoğun olur bayram dönemlerinde,çoğu güzergahların kavşak noktasıdır.Afyondan sonra rahat devam edersiniz.Gerçi siz haftaya demişsiniz,yoğunluk vs olmaz,hız sınırına uymanızı temenni ederim her türlü radar bol bol olur.Hı aklıma gelmişken o yol üzerinde afyon çıkışı "uğrak mola yeri" adında bir mekan vardır,oruç niyetinde olmayacaksanız o gün kahvaltı için biçilmiş yerdir.Şimdiden hayırlı yolculuklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedelekk D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hayırlı yolculuklar :)

• Geçen yıl navigasyona uyarak gittim pişman oldum. Yol kısa diye hemen ara yollara veriyor. Ara yol önce asfalt sonra toprak oluyor. Kısaca çok pişman oldum. Size tavsiyem şehir merkezlerinden ve otobandan gitmeniz. Bize afyon civarında ve Denizli merkeze giderken uygun yol verdi ama asflat başlayan yollar sonra toprak, virajlı ve dar yol haline geldi. Otobandan çıkamadan afyon ve Denizli merkezden gidin

• Denizli Muğla arası kale yolundan gitmeyin. Dar virajlı ve bölünmemiş yol. Aydın nazilli tarafı bölünmüş yol ama bu sefer de çok ışık var. Afyon uşak tarafına da bi bakın yolları daha kesintisiz rahat gidiliyor (baktım da ters kalıyormuş). Bu arada afyon bayat'ta radar cezası yedim 127 ile dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 5 Haziran 2017; 11:08:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedelekk

quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Bod perde alın camlara. Çocuk yanmasın güneşten.

hocam bizimki uyur İnşallah. tersi tutarsa yandık. tablet telefon bişey idare edeceğiz artık. teşekkür ederim öneriniz için

İnşallah uyur hocam.
    Biz şanslıyız o konuda. Uyumasa bile mızmızlanmıyor.
    Trafik işaretlerini öğreniyor. Yolu takip ediyor. Baya büyük insan gibi yolculuk ediyor.
    Çok gezdiğimiz için uyum sağladı. Koltuğuna oturup kemerini bağlamaya çalışıyor.

• En cok trafik kazasi yasanan guzergahlardan biridir her an hatali sollama yapan yada ustune kiran hapcilara denk gelebilirsin. Her an dikkatli olacak sekilde gitmen sart baskada guzergah yok zaten

• Akıllı telefonunuza yandex navigasyon yükleyin.Yolda ihtiyaç duyarsanız bakarsınız...
  • mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Allah korusun hocam. Daha önce gitmedim ama haritadan anladığım kadarıyla marmarise yaklastıkça algı zayıf olduğu anlarda yol sık virajlı bir hal alıyor. dikkatli olmak lazım
  • Siz zaten 600km lik guzergah demişsin zaten bizim önereceğimiz 650 700km arasıdır.

• Güvenle gidilebilecek bir güzergahdir fakat tavasdan sonra marmarise kadar olan çamlık dağ yollarında dikkatli olun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dedelekk

Allah korusun hocam. Daha önce gitmedim ama haritadan anladığım kadarıyla marmarise yaklastıkça algı zayıf olduğu anlarda yol sık virajlı bir hal alıyor. dikkatli olmak lazım

sarhosun bırı duz yolda onunuze bıle kırabılır burası turkıye. O yuzden duz yolda bıle dıkkat sart. Zaten beklem-nmeyen durumlarda gafıl avlanıyoruz, mesela hırsızlar dolandırıcılar sızı kandıramaz ama guvendıgınız bı yakınınız sizi rahatca dolandırabılır nıyetı bozuksa.. yanı gafıl avlanmak her kosulda olan bu
  • En son geçen yıl gitmiştim ama sabah ezanıyla çıkarsanız akşam üzeri gibi varıyorsunuz. Tek sıkıntısı yol çok yoruyor. Güneş yolculuğun yüzde 60 ında sol kolunuzda olacak ince uzunkollu beyaz penye giyin yada güneş kremi sürün. Yol çalışma yapmıyorlarsa çok sıkıntılı değil. Yolun tümünde trt fm cazırtısız çekiyor. Marmariste hatta muğlada zaten yunan kanalları başlıyor hayırlı yolculuklar dilerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.