Şimdi Ara

İstanbul > Balıkesir > ( Antalya + İstanbul )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım +30 ömrümün yarısı İstanbul'da yarısı Berlin'de geçti.
    Istanbul artık beni boğmaya başladı trafik insanlar nefes alamıyorum diyip Balıkesir Akçay'a yerleştim 1 yıldır burada yaşıyorum ama bir türlü alışamadım , burada iş bulamıyorum.
    Şimdi kafamı kurcalayan birşey var, Antalya .
    Elimde 240bin TL nakit kaldı acaba Antalya'dan bir daire alıp oraya mı yerleşsem diyorum, almancada var kolay iş bulurum diye düşünüyorum ama tek sıkıntı Antalya sıcağı. O sıcağa dayanabilirmiyim tek derdim bu . Bı kere tatil için alanyaya gittim 5 gün kaldım resmen kâbus gibi geçti sabah akşam terliyordum hayatımın en kötü tatiliydi,o sıcağı unutamıyorum.
    Ve olduki yerleştim diyelim bu paraya nereden daire alabilirim ? Sahibindene bakıyorum çok daire var ama neresi iyidir bilmiyorum. 2+1 falan farketmez.
    Adam akıllı düzgün biraz nezih bir yerde bulamazmıyım ?
    Yada Antalya'yı aklımdan çıkarıp tekrar İstanbul'a mı yerleşeyim bilemedim. Şuan aklımda 2 seçenek var biri Antalya biri tekrar İstanbul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 24 Mart 2020; 13:44:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay canına:)) kimseden tık yok .

• Bence İzmire yerleş veya Muğla taraflarına.

• Night King kullanıcısına yanıt
    Oralarda tanıdığım kimse yok ,İstanbul'da ömrümün yarısı geçti oraya alışığım, Antalya yine bildiğim yer ama hiç tatil dışında tecrübem yok. Ve Antalya'da tanıdığım insanlar var.
    Ya İstanbul'a geri dönecem yada Antalya'ya gidecem. Bilemiyorum şu Antalya'nın sıcağı kafamı bulandırıyor, galiba İstanbul'a geri dönecem büyük ihtimal.

• kesinlikle istanbul

yahu nereye gidersen git İstanbulu ararsın ben 5 gün geçmeden özlüyorum

istanbul fakat sıkılmayacak birşeyler bulman gerekiyor mesela motorsiklet bisiklet bunlar oldummu en büyük sıkıntınıda halletmiş olursun
  • insanlar büyükşehirlere işsizlikten göç ediyor. mesela giresun on numara şehir. dağ, deniz, orman hepsi var. ama ufak bi şehir olduğu için iş bulamıyorsunuz. orda yaşayanlar ya evi olan emekliler yada üniversite öğrencileri. yada ölene kadar yetecek parası olan araplar ev alıyor.

bende sizin gibi düşündüm gidiyim antalyaya iş bulurum. ama çalışma şartlarının ağırlığından fazla çalışamadan bıraktım otelde çalışmayı. otelde çalışınca zincir otel değilse otel sahibi hep başınızda bekleyecek. sürekli emirler, aşşılamalar vs.

bu yüzden antalyada çoğunlukla güney doğudan gelen kürtler gelip çalışıyor. o baskıya dayanabilmek için işsizlikten kırılmanız lazım. sıcakta cabası. ayrıca çoğu otel mayıs ekim arası çalışıyor. diğer aylar otellerin çoğu kapalı. bu otellerde genelde sahil kenarında özellikle manavgatta sahil boyunca yan yana dizili. yani merkeze uzaklar.

ama alman müşteri ağırlayan zincir otel bulursanız. şansınızı deneyin ama gidipte ev almayın. zira pişman olursanız evi satmakla uğraşırsınız.

istanbul> nüfus kalabalık ama iş var
    balıkesir> nüfus tenha ama iş yok
    antalya> nüfus normal ama iş sıkıntılı

dünyanın hiçbir yeri mükemmel değil. bu yüzden bu sorunun cevabı sizde.

• Bursa Nilüfer taraflarını öneririm. Kalabalık ancak havası iyi ve iş imkanları fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Isparta
    17 yıl önce açıldı
    izmir-denizli yolu
    10 yıl önce açıldı
    Ankara-Eskişehir arası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi istanbul dışında nasıl yaşıyorsunuz ya tiyatro burda sanat burda hayat burda akıyor. Trafik falan da beni hiç strese sokmuyor alıştım artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.