Şimdi Ara

ankara gülveren: ucuz lpg diyarı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün ulustan dönerken gülverenden geçtim. artık orada yerden gaz mı çıkıyor nasıl bir işse; lpg'de inanılmaz indirimler vardı.

bugün gördüğüm bazı fiyatlar: 2.05, 2.10, 2.19. biraz ilerledik 1.59'u görünce öeeh dedim artık. po bile gazı 2.05'ten satıyordu. kuyruk vardı şaşırdım.ankara'daki çpg'li araç kullanıcıları biliyordur ama ben yine de yazayım.

not: dizel araç alayım diyordum da lpg daha mantıklı gibi. 2.05'e gaz var anasını satıyım
    edit: gülveren po'da benzin 2.19'du. duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 20 Ağustos 2011; 21:33:34 >

• Ankara bu konuda çok şanslı.. LPG de rekabet çok.. Darısı diğer illerimize..
  • lpg li aracımız varken genelde gülverendeki milangazdan alırdım.
  • 1.59 mu yok canım onu yanlış gormus olmayasın,ank bıldıgım en ucuz ostımde guvenal oda gıtmedım son zamanlarda ama 1.9 kusurdur en fazla 1.59 ımkansız geldı bana varsa o tarafta oturan arkadas yardımcı olsun
  • Hepsi gaz yerine hava basıyor
  • dün ostimdeki milangaz 2.09 dan satıyodu , yenimahalle opet 2.20 küsür , konya yolunda mogaz 2.19 , yakınlarındaki diğer istasyonlarda yakın fiyatlardan veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 20 Ağustos 2011; 21:44:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

1.59 mu yok canım onu yanlış gormus olmayasın,ank bıldıgım en ucuz ostımde guvenal oda gıtmedım son zamanlarda ama 1.9 kusurdur en fazla 1.59 ımkansız geldı bana varsa o tarafta oturan arkadas yardımcı olsun

araçta yanımda oturan kız arkadaşıma sordum şimdi. o da 1.59 diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.59
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

1.59 mu yok canım onu yanlış gormus olmayasın,ank bıldıgım en ucuz ostımde guvenal oda gıtmedım son zamanlarda ama 1.9 kusurdur en fazla 1.59 ımkansız geldı bana varsa o tarafta oturan arkadas yardımcı olsun

araçta yanımda oturan kız arkadaşıma sordum şimdi. o da 1.59 diyor

o işte bı iş var ama ne dıyelım ,ozaman nerdeyse solede kardeş gıdıp fulleyelım

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Hepsi gaz yerine hava basıyor

Türkiye ye gelen gaz kocaeli merkezli olarak dağıtılıyor lpg de de benzin de ve mazotta oldugu gibi hile yapıldığını hiç duymadım gazdan korkuyorlar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uvb007

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Hepsi gaz yerine hava basıyor

Türkiye ye gelen gaz kocaeli merkezli olarak dağıtılıyor lpg de de benzin de ve mazotta oldugu gibi hile yapıldığını hiç duymadım gazdan korkuyorlar sanırım

Eski arabamızda bizzat ben yaşadım. Aynı mesafe aynı kullanım şartları 50 liralık gaz ile 200 km gidiyorum, başka yerden aldığımla (bu gülveren siteler iskitlerde gibi yerlerdeki mahalle arasında aldıklarımla) 150 km gidiyorum...Allah lpg si olanlara yardım etsin çekilecek dert değil... Böyle üçkağıtçı yerlere dikkat.

• Bugün İvedik Milangazdan 2.09 dan aldım. 1.59 banada inandırıcı gelmedi.bir hata vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAJAY

Bugün İvedik Milangazdan 2.09 dan aldım. 1.59 banada inandırıcı gelmedi.bir hata vardır.

dandik bir yer olabilir. ama opeti geçnice sağda beyaz bir brandaya yazmışlardı.

yerini tam olarak bilmiyorum
  • O bir kampanya gecen hafta 1.49 idi.
    Ancak hattini turkcele tasiyanlara bir defaya mahsus depo fullettiriyorlar o kadar.
    O bolgede en ucuz gaz 1.89 idi gecen hafta...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.