Tavsiye diye açtım ama aslında gitmeyin diye yazacaktım. Böyle daha çok dikkat çeker dedim Birkaç hafta önce direksiyonumda bir sıkıntı yaşadım. Tavsiye üzerine Ankara İskitlerde Direksiyoncu Erdal diye bir dükkana gittim. Gitmez olaydım, bir kere adam akıllı ustası yok. Üç tane çocuk yaşta suriyeli eleman çalışıyor. Suriyeli olmaları ile ilgili benim sorunum yok ancak işten anlamıyorlar, bir vida sökülecek mesela üçü birbirine bakıyor. Nasıl sökeceğiz diye. Sonuç olarak saatlerce uğraşmalarına rağmen ne yazık ki sorunu bulamadılar. Yanda komşuları elektrikçi vardı. Sigortaya baktınız mı dedi. Bir baktı ki sigortası atmış. Bir sigorta değiştirdiler sadece , araç düzeldi. Ne kadar para istedi dersiniz? Tam 400 TL. bir sigorta değişimine tam 400 TL Bununla da bitmedi. Aracın sorunları daha da arttı. Bir gün baktım far sallanıyor aşağı doğru. Meğer farı sökeceğiz derken far ayağını kırmışlar iyi mi? Onla kalsa iyi. Direksiyon pompasına ulaşacağız diye, kaportada her tarafı haşat etmişler, tırnaklar kırılmış, plastik yerler kırılmış, vidaların çoğu yok. Araba kaza yapmış gibi olmuş. Bunla kalsa gene iyi. Bugun de far suyu çalışmadı. Büyük ihtimalle far suyu soketini falan da bozdular. Çalışmıyor. Kesinlikle gitmeyin. Kesinlikle! etiketler: direksiyoncu erdal, tornacı erdal, ankara , iskitler |
Ankara'da Direksiyon Tamiri İçin Güvenilir Usta Tavsiyeleri
Direksiyon sorunları yaşıyorsanız ve Ankara'da güvenilir bir direksiyon tamircisi arıyorsanız, işte dikkate almanız gereken birkaç öneri:
Direksiyoncu Erdal
Ankara'da direksiyon tamiri konusunda saygın bir isim olan Direksiyoncu Erdal, uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzmanlığıyla bilinmektedir. Müşteriler, Erdal'ın dürüstlüğü, becerisi ve uygun fiyatlarından övgüyle söz etmektedirler.
İskitler Direksiyon Tamiri
İskitler Direksiyon Tamiri, Ankara'nın İskitler semtinde bulunan bir diğer güvenilir seçenektir. Ekipleri, tüm marka ve model araçların direksiyon sistemlerinde uzmanlaşmıştır. Müşteriler, hızlı ve verimli hizmetleri ile rekabetçi fiyatlarından memnun kalmaktadırlar.
Tornaçı Erdal
Tornaçı Erdal, torna ve freze işlerinde uzmanlaşmış olsa da, direksiyon tamiri hizmetleri de sunmaktadır. Erdal'ın teknik bilgisi ve hassas işçiliği, müşteriler tarafından takdir edilmektedir.
Direksiyon tamiri konusunda güvenilir bir usta seçerken şu faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:
- Deneyim ve uzmanlık
- Müşteri yorumları
- Uygun fiyatlandırma
- Hızlı ve verimli hizmet
Ankara'da direksiyon tamiri için bu önerilen ustalara başvurarak aracınızın düzgün ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz.