Şimdi Ara

Ankara Egzoz ustası tavsiyesi. Kazıklanmayalım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
19.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Arabamın egzozundan son dönemlerde ses gelmeye başladı. Sanki içinde çakıl taşı varmış gibi. Şehirdışındayken (Manisa) İlk gittiğim egzozcu aracın ön tarafına bir kaynak attı, 1 dakika bile sürmedi iş. Ve ses kesildi. Ön borularda kaçak vardı kapattım dedi, para bile almadı. İş sebebiyle tekrar Ankara'ya döndüm ve ses yine başladı. Şimdiye kadar 2 egzozcu gezdim ve söyledikleri şu;
    - Abi katalizör dağılmış, ses ordan geliyor. Katalizörü söküp içindeki külü taşı boşaltıcaz, boş katalizörü yerine takıcaz. Muayenede sıkıntı çıkmaz.

Benim araştırdığıma göre katalizörün içindeki seramik yapıdaki taş çok değerli bir madenden elde ediliyoer ve egzozcular bunu 100 küsür liraya satıyor. Tabi iş kârlı olduğu için sağlam katalizöre de dağılmış dökülmüş diyebiliyorlar, maksat içini boşaltmak. Neyse konuya gelelim, benim aracım henüz 20 binde ve benzinli. Servis katalizörün dağılması imkansız diyor, ki ben de inanmıyorum. Sonuçta Manisadaki beyefendi insan 2 dakikada o sesi kesmişti, demek ki katalizörüm sağlam.

Sizden ricam, böyle katakulli çevirmeyecek bir egzozcu önermeniz. Katalizör tozunu 100 liraya satıyorlarsa ben egzozcuya yine vereyim 100 lira, yeterki sesi halletsin ve katalizörü rahat bıraksın. Mağlum, boş katalizör tam bir kanserojen makinası. Canlılara zulüm etmeye gerek yok, en başta da doğaya.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Güvenilir Egzoz Ustaları

Ankara'da güvenilir bir egzoz ustası bulmak önemlidir, böylece aracınızın egzoz sistemi en iyi şekilde çalışır ve kazıklanmaktan kaçınırsınız. İşte Ankara'da egzoz tamiri için önerilen bazı yerler:

• Şaşmaz Egzoz Tamiri: Şaşmaz Egzoz, Ankara'da uzun yıllardır hizmet veren saygın bir egzoz tamircisidir. Kaliteli işçilikleri ve müşteri memnuniyetlerine önem vermeleriyle bilinirler.
    • Ankara Egzoz Tamircileri: Bu platform, Ankara'daki en iyi egzoz tamircilerinin bir listesini sağlar. Yorumları okuyabilir ve size en uygun olanı seçebilirsiniz.
    • Ankara Egzoz Usta: Ankara Egzoz Usta, egzoz sistemleri konusunda uzmanlaşmış bir tamircidir. Uygun fiyatlı hizmetleri ve samimi müşteri hizmetleri ile tanınırlar.
    • Ankara Egzoz: Ankara Egzoz, Ankara'da egzoz tamiri ve bakımı konusunda hizmet veren bir diğer güvenilir seçenektir. Hızlı ve güvenilir hizmetleriyle övülürler.

Bir egzoz ustası seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Yorumlar: Diğer müşterilerin yorumlarını çevrimiçi olarak okuyun.
    • Deneyim: Uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir tamirciyi tercih edin.
    • Kaliteli İşçilik: Kaliteli işçilik sunan ve garanti veren bir tamirci arayın.
    • Uygun Fiyat: Fiyatları karşılaştırın ve size uygun fiyatlı bir tamirci bulun.

Biraz araştırma yaparak, Ankara'da aracınızın egzoz sistemiyle ilgilenecek güvenilir bir egzoz ustası bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane213

Merhabalar. Arabamın egzozundan son dönemlerde ses gelmeye başladı. Sanki içinde çakıl taşı varmış gibi. Şehirdışındayken (Manisa) İlk gittiğim egzozcu aracın ön tarafına bir kaynak attı, 1 dakika bile sürmedi iş. Ve ses kesildi. Ön borularda kaçak vardı kapattım dedi, para bile almadı. İş sebebiyle tekrar Ankara'ya döndüm ve ses yine başladı. Şimdiye kadar 2 egzozcu gezdim ve söyledikleri şu;
    - Abi katalizör dağılmış, ses ordan geliyor. Katalizörü söküp içindeki külü taşı boşaltıcaz, boş katalizörü yerine takıcaz. Muayenede sıkıntı çıkmaz.

Benim araştırdığıma göre katalizörün içindeki seramik yapıdaki taş çok değerli bir madenden elde ediliyoer ve egzozcular bunu 100 küsür liraya satıyor. Tabi iş kârlı olduğu için sağlam katalizöre de dağılmış dökülmüş diyebiliyorlar, maksat içini boşaltmak. Neyse konuya gelelim, benim aracım henüz 20 binde ve benzinli. Servis katalizörün dağılması imkansız diyor, ki ben de inanmıyorum. Sonuçta Manisadaki beyefendi insan 2 dakikada o sesi kesmişti, demek ki katalizörüm sağlam.

Sizden ricam, böyle katakulli çevirmeyecek bir egzozcu önermeniz. Katalizör tozunu 100 liraya satıyorlarsa ben egzozcuya yine vereyim 100 lira, yeterki sesi halletsin ve katalizörü rahat bıraksın. Mağlum, boş katalizör tam bir kanserojen makinası. Canlılara zulüm etmeye gerek yok, en başta da doğaya.

Şaşmaz'da Süper Egsoz var. Birkaç kere iş yaptırdım, memnun kaldım.

• Hocam ivedikde enes otonun ( kime sorsanız gösterir meşhur kazık japon parçacısı ) sol tarafında 3 4 bina yanında yunus usta var.dükkanın adıda yunus egzozdu sanırım. arabanın komple egzozunu onda yaptırmıştım 4 5 sene oldu nerdeyse. hala sıkıntısız. ücretide iyiydi diye hatırlıyorum. çok memnun kalmıştım ben.geçenlerde önünden geçtim yerinde duruyordu. yolunuz düşerse uğrayın kolay gelsin
  • Aracınız belirttiğiniz gibi 20bin kmde ise servisinize danışın. Garanti kapsamına alabilirler ve en güvenli yol olur
  • İvedik 88 de abarth muhsin
  • şaşmaz sanayi, koç egzoz nevzat usta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahtalı_mıçı -- 6 Ağustos 2014; 18:45:14 >
  • şaşmaz sanayi de Süper Egzoz var sitesi de superegzoz.com ben golf 1.4 tsi 160hp lik aracım için özel egzoz yaptırdım chrome borudan. istanbulda 2500 tl dediler ki artı benzini saymıyorum bu usta bana 1000 tl herşey dahil yaptı ve müthiş oldu. işçilikleri birinci sınıf. bir çok lüks araç geliyor gün içinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara için kaportacı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ankara'da motor ustası tavsiye...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abarth Muhsin e gitmeyin derim

Peugeot 406 aracım var arka egsozu değiştirmek için gittim bu arkadaşa agır marka egsozdan bahsetti 2 yıl garantili 5 yıl ömrü var dedi sorun çıkarmaz arkasındayım dedi. çıkarırsa getir hemen değiştiririz hiç sorun yaşatmam sana dedi.Türk malı istanbul da üretiliyor ben bu markanın bayisiyim diger egsozcular gibi sadece satışını yapmıyorum falan dedi.başka markalar da var ama bunu tavsiye ederim diğerleri çok kaliteli değil garantili ama sorun yaşarsın almışken ağır marka al biraz fazla öde ama uzun süre kullan dedi.Hayırlısı dedik taktırdık bi süre sonra aracımı bakıma götürdüm ordaki ustalar arka eksozun sorunlı olduğunu ve içinin dağılmış olduğunu söyledi.Yok yeni taktırdım yanılıyorsundur dedim önemsemedim.1 ay sonra başka bişey için başka tamirciye gittim oda eksozun sorunlu olduğunu söyledi.Taktırdığın yere git değiştirsinler dedi. Gittim muhsin ustayı buldum anlattım derdimi, ama o bana; yok bişey olmaz bundan bu hepsinde olur o tamirciler anlamaz egzos dan falan dedi.Sen çürüyene kadar bin bu şekilde kafan rahat olsun deyip gönderdi beni.Şimdi içi şıngır şıngır ses geliyor ve kime gitsem bu dağılmış tıkanıyor yavaş yavaş diyor.Hani 2 yıl garantiliydi, hani sorun yaratmazdı yaratsa bile garantide değiştiriliyordu
    hani malının arkasındaydın...hepsi satana kadar.Dürüst esnaf değil!

• Büyük sanayi sitesindeki (aski nin karşı tarafı) egzozcuları tavsiye etmem. gittiğim iki yer tam soyguncuydu. aracımda kartel koruma egzoza değip ses yapıyordu.
    Yakın olduğundan bu sanayiye gittim. ilk gördüğüm yer Super Egzoz (şaşmazda da varmış galiba bu o değil) a gittim. aracın egzoz spirali buzulmuş değişmeli dedi. peki dedik. hem yanlış boyutta takmış hem de spirali kartele yapıştırmış. üniversalmiş aynı boyutta olamzmış diyor. ondan sonra aracın sesi değişti ben de bir gün sonra aynı sanayi de başka egzozcuya (Oto Osman Egzoz) gittim. bu da susturucu bozulmuş değişmeli dedi. abi emin misin evet eminim dedi. orjinal barkodlu vs diye de sallıyor. iyi değiştirelim diyerek onuda değiştirdik! ses yine aynı. tekrar gittim durumu anlattım. araca baktılar sonra da araç vibrasyon yapıyor, motor kulaklarında sorun olabilir dediler üstüne de yine kendi dükkanlarıymış bir yerin kartını vererek başka yere yönlendirdiler. tabi artık gitmedim. peki nasıl birden bu arıza aynı anda oluyor diyorum adamın cevabı 'tamamen tesadüf!'. buda araca uygun olmayan dandik susturucu takmış. çıkışları uzun olduğundan tampunu hafif eritmeye başlamış zaten. üstelik aracın altında plastik aksama tutan kısımlarıda boş bırakılmış çünkü o parçası mevcut değil susturunun. neyse erciyeste kendi ustama giderek durumu anlattım vibrasyon vs yok dedi. best egzozu tavsiye etti. aracı götürdüm. bunlar zaten orada anlaşıldı. değiştirilen parçalar tekrar uygun parçalarla değiştirildi. motor sesi düzeldi. hem paramızdan hem de orjinal parçalardan olduk.
     Ankara Egzoz ustası tavsiyesi. Kazıklanmayalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerci46 -- 7 Eylül 2018; 17:0:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.