< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 10 Ağustos 2022; 15:47:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara’da simide büyük zam: 5 TL olacak

-
-
5 lira zam gelirse büyük olur.
1 liraya alınabilen bir şey kalmadı, nesi büyük.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poğaça 6 lira
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zaten 5 lira değilmiydi
-
Ben simitçiye kaç lira diye sorduğumda 4 lira diyince almamıştım, artık hiç almayız olur biter.
-
100 gram susamlı simit 5 lira zaten. Yakında susamsız simit veya önceden çıktığı gibi yarım simit satışları yine gündeme gelebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün konyada aldım 5 TL
-
Çukurova'nın göbeğinde ekmek ve simit 4 lira olduktan sonra diğer yerlerde 5 lira olması normal.
Demekki neymiş paranın nominal değerine değil, reel değerine bakmak lazımmış. fii tarihinde asgari ücret şöyleydi biz şöyle yaptık söylemleri popilist yaklaşımlarmış.
Ne oldu tarihin en büyük asgari ücret zammı? 2 ayda böyle erir .
-
Ankara da simit son 1-2 aydır garip bir kokuyla satılıyor bilmiyorum üretimde ne kullanıyorlar böyle kokuyor simit ama zaten tadı kalmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 10 Ağustos 2022; 21:31:5 > -
Olsun
2002 de asgari ücretle 735 simit alırken
Şimdi 66688338584939 simit alıyoruz.
Pekmezli suya batırıyorlar galiba
alttaki simitteki atom sayısı galiba
-
O değil de son dönemdeki oda isimleri bayağı bir komik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 11 Ağustos 2022; 0:53:39 >
Simit zaten 5 lira değil mi?En azından İstanbul'da şehirden şehire demi fark ediyor?
-
Susam sayısıymış.
-
yok o renk vermek için yapılan her zaman yapılan işlem u aralar ne oldu oldu acayip pis bir koku geliyor sürekli simitlerden nereden satın alsam aynı pis kokuya denk geliyorum simit üzerinde
bıraktım simit yemeyi
-
Zamanında Kızılay meydanda 1 liraya 5 tane verirlerdi de millet almazdi
Neyse yol yabdı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dilim karpuz gibi dilim simit satışı yapılmalı.
Yarım simit
Çeyrek simit
Üç çeyrek simit
Tüm simit
Ayran simitten pahalı. Buna nasıl çözüm bulunacak. Simitçiler bol sulu açık ayran satabilir. Plastik bardakta daya gitsin.
Pekmez pahalı, artık yapay bir renklendirici ya da yanmış şekerli su kullanıyorlardır.
En Beğenilen Yanıtlar

Ben simitçiye kaç lira diye sorduğumda 4 lira diyince almamıştım, artık hiç almayız olur biter. |
zaten 5 lira değilmiydi |
Benzer içerikler
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- hak yemek ile ilgili ayetler
- parayla diploma veren üniversiteler
- belden aşağı mesajlar
- kürtler atatürk"ü sever mi
- playstation 5 pro fiyat
- araç muayene
- disney plus üyelik paketleri
- ioniq 5 n
- 2025 elektrikli araçlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X