Şimdi Ara

Ankara'da olabildiğince ucuz ps4 oyun satan yerler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerlico -- 18 Haziran 2017; 20:21:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankara'da oyun satan yerlerin alayı üç kağıtçı dolandırıcı sahtekar kalpazan ölücüdür. %100 kesinlikle söylüyorum bunu. İnternet sitelerine oyunun fiyatını 100 lira yazarlar dükkana gidersin 150 derler. Ararsın bir anda fiyatı artırırlar. Kutusu açılmamış dualshock 4 vardı elimde 90 lira veririm diyor adam. Black ops 3 e karşılık gta 5 vereyim diyorum yanında bi oyun varsa onuda verirsen takas ederiz diyor. İşte hepsi böyleler. Dijital al hiç uğraşma.
  • Up

• Bilen yokmu be bıraderlerim

• Ulen yardım edin

• Kızılay'da konsoloyun var bildiğim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ikiciel yada sıfır satıyo dimi

• Kutuluyu bırak digital al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fenerlico kullanıcısına yanıt
    Evet hem ikinci el hemde sıfır satıyorlar ama sakın oyun takaslama böyle yerler fena öpüyorlar. En kısa zamanda dijitale geçmeni öneririm.

• Öyle bir yer yok kutulu oyun her yerde pahalı, ucuz almak istiyorsan dijital al.

• Hocam TTNET'ten ocağa kadar anlaşmam var zaten internet toplam 50Gb bir iki oyunla internet biter benim

• Geceleri indirmeniz lazım bizde öyle yapıyoruz

• Hocam biz interneti öyle almadık gece ikiden 8e kadar bedava sanırım ama bizde geçerli mi bilmiyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerlico

Hocam biz interneti öyle almadık gece ikiden 8e kadar bedava sanırım ama bizde geçerli mi bilmiyorum ?

o olay herkeste geçerli ayrım yok. ayırca kota dolsa bile gece 2-8 arası max. internet hızınızı kullanıyorsunuz yine
  • Teşekkür ederim hocam

• Ya dijital al gece indir ya da sahibinden letgo dh2.el gibi yerlerden temin et spotçularla muhatap olduğuna pişman olursun Ankara'da haberin olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim usta ankaradakiler fena ölücüymüş 70tllik oyunu 120ye satıyolar

• Ankara'da oyun satan yerlerin alayı üç kağıtçı dolandırıcı sahtekar kalpazan ölücüdür. %100 kesinlikle söylüyorum bunu. İnternet sitelerine oyunun fiyatını 100 lira yazarlar dükkana gidersin 150 derler. Ararsın bir anda fiyatı artırırlar. Kutusu açılmamış dualshock 4 vardı elimde 90 lira veririm diyor adam. Black ops 3 e karşılık gta 5 vereyim diyorum yanında bi oyun varsa onuda verirsen takas ederiz diyor. İşte hepsi böyleler. Dijital al hiç uğraşma.

• Fenerlico kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam özellikle istanbulla kiyaslandiginda ankara cidden feci durumda

• Usta Ankara'da toplasan 5-6 grup var böyle ölücü tayfa mahfetmişler harbiden

• Yıllardır Ankara oyun piyasasını bilirim.Hangi oyunun hangi ilçede en ucuz olduğunu Çankaya'da x mağazasındaki fiyatı Yenimahalle'de ki fiyatı bilirim.Ama birgün olsun bir tanesinin dükkanına gitmemişimdir.İsim vermek istemiyorum şukadar söyleyim Ankara'da oturan birçok kişinin çok iyi bildiği birkaç mağaza sahipleri çok yakın arkadaşlarımdır kendi ağızlarıyla piyasayı mahvettiklerini işlerin düştüğünü gg n11 gibi yerlerden anca satış yaptıklarını söylüyor.Durumu anlatıncada hayıflanıp kapatıyor.Bunlar hala barınıyor maalesef Aral'dan 300e oyun alanlar burdan da aynı oyunu 3 oyun + para verip almaya devam ettikçe bitmeyecekler.Arkadaşlar bahsetmiş zaten nasıl uyguna alınacağını oyunu oyuncularla takas yapın yada satın alın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.