Bildirim
ankara'da lpg montaj tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/forumid_376/tt.htm
DETAYLI OLARAK BİLGİ BULABİLİRSİN..
@tolgao2000 nikli arkadaşla irtibata geçebilirsen eminim çok faydası olur_____________________________ -
Link yanlış sanırım _____________________________ -
Ankara için aşağıdaki servislerimizden yardım isteyebilirsiniz
Bunların arasındanda sadece BRC takanları seçin ... Bir servis tek marka takıyorsa uzmandır....Çok marka takan paragöz demektir yarın bir sorunun olursada ilgilenmez. Bu işi tutku gibi yapanlardan yardım alın
Sevgilerimle
YALDIZLAR OTOGAZ S'ST. TUR
LTD. ST'.
'vedik Merkez San.Sit.
535.Sokak No: 8 'vedik
0 312 394 33 34 0 312 394 33 35 S'NAN KARLAR
9 ANKARA MAV' DEN'ZLER OTOM. LTD. ST'.
'vedik Organize San. Bölg.
88 Oto San.Sit. 751. Sokak
No: 4
0 312 395 99 91 0 312 395 99 93 TUNCAY KARAKOCA
10 ANKARA
KANTAS OTOMOT'V 'S MAK. LTD.
ST'.
'vedik Organize San. Bölg.
Öz 's San.Sit. Melih Gökçek
Bulvarı 738. Sokak No: 19
0 312 395 64 94 0 312 395 63 83 'BRAH'M KANTAS
11 ANKARA ÜSTÜN OTOM. LTD. ST'.
'stanbul yolu 12. km 6.Cd
No: 1 Sasmaz
0 312 278 22 22 0 312 278 17 15 ÖZKAN ÖZERDOGAN
12 ANKARA KARTAS A.S.
Konya devlet karayolu No:
185 Balgat
0 312 583 85 00 0 312 285 99 22 MET'N B'LG'N
13 ANKARA ANKARA OTOM SERV. H'ZM. A.S.
Büyük San. 1.Cd. Selnikel
's Hanı No: 11/ 3-4 'skitler
0 312 342 51 64 0 312 342 50 13 KEMAL ERDEMOGLU
14 ANKARA OTO AYAR
Erciyes 'syerleri Sit. 2. Cd.
No: 13 Yenimahalle
0 312 397 0034 0 312 397 90 95 ERTUGRUL TEMUR
15 ANKARA
PRO-SER OTOM. SAN. T'C. LTD.
ST'.
9. Cad. 15/16 SASMAZET
'MESGUT
0 312 278 50 00 0 312 278 44 88 TANJU NAYIR
16 ANKARA RE'S OTOM SAN. T'C. A.S.
'nönü Mh. Fatih Sultan
Mehmet Bulvarı No: 336
Batıkent
0 312 287 00 50 0 312 287 00 22 'BRAH'M TOPÇU
17 ANKARA OP'S OTOM. PAZ. A.S.
Seçim Sokak No: 2/4
'skitler
0 312 342 10 20 0 312 342 41 97 S'NAN SOYSAL
18 ANKARA
EYLÜL 2000 LPG MÜH. T'C. LTD.
ST'
Oto Sanayi Sitesi 6. Cd. 60.
Sokak No: 1/11 Sasmaz
0312 278 71 90 0312 278 42 60 SENOL KARACA
19 ANKARA
DOGAN OTO YEDEKLER' LTD.
ST'.
Plaza Oto Sanayi Sitesi 6.
Cd. 71. Sok. No: 12
Sasmaz
0312 278 01 57 0312 278 12 43 DOGAN BAS
20 ANKARA MOCAN OTOMOT'V LT. ST'.
'VED'K Org. San.
Altınörnek San.Sitesi Melih
Gökçek Blv. 564 Sok.
No:60 'VED'K
0 312 394 72 22 0 312 394 73 22 CAN MOCAN
21 ANKARA BASEGMEZ OTO
Sasmaz Oto San.Sit.Girisi
Birlik San.Sit.59.Sokak
No:4/2 Ankara
0312 278 73 16 0312 278 73 18 AL' BULUT BASEGMEZ_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
Faruk bey paragöz dediğiniz için teşekkür ederim.
11 yıldır bu işi yapıyoruz, krizde bile cepten yiyerek ihanet etmedik bu mesleğe.
Alternatif bulundurmamızın ne gibi sıkıntısı olsun ki ?
Herkes 1750 ytl veremeyebilir, bütceye göre çeşitli alternatifler geliştiriyoruz.
Niyetinizin kötü olmadığını biliyorum, sadece okuyanların aklına başka birşey gelmesin diye yazdım.
Saygılarımla._____________________________ -
PM den yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemca06 -- 1 Eylül 2008; 10:17:15 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: SemiSe
11 yıldır bu işi yapıyoruz, krizde bile cepten yiyerek ihanet etmedik bu mesleğe.
Herkes 1750 ytl veremeyebilir, bütceye göre çeşitli alternatifler geliştiriyoruz.
Niyetinizin kötü olmadığını biliyorum, sadece okuyanların aklına başka birşey gelmesin diye yazdım.
Saygılarımla.
Paragözdeki kasıt müşteriye saygısı olmayan ve satış sonrasında insanların forumlara kadar düşerek yanıt bulmaya çalışmasıdır. İşini ciddi olarak ve iş gibi yapanları buradan tenzii ederim.
Alternatif bulundurmakta size para kazandırmaz itibar kaybettirir, Eğer bunu başarabiliyorsanız ve yaka silkmiyorsanız sizi kutlarım. Taktığınız alternatif yerlinin markasını bana daha önce PM den yazmıştınız, Taktığınız ithalden aldığınız keyfi ondan alabiliyormusunuz yoksa kahretsin işte bulundurmak zorundamısınız.
Bu forumdaki ciddiyetinizi herkes biliyor bu forumlardan haberdar olupta ''Banane yaw ben işime bakarım kendi derdim bana yetiyor ben takarım parama bakarım diyen bayiilere sözüm''
Farkındaysanız koca Türkiyemde Markasına ve mesleğine sahip çıkan kaç bayii var bu forumlarda
İşte budur dostum :)_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
Faruk bey ithal kitlerden başkasına yaşama şansı vermiyorsunuz ama bu gün gelinen nokta odurki ithal kitlerin pabucu dama atıldı .
İşinize ve malınıza gösterdiğiniz bağlılık taktire şayan ama unutmamak gerekirki sizden başkalarıda en az sizin kadar malına sahip çıkıyor.
Her fırsatta yerlilere hakaret etmeniz doğru değil size yakışmıyor.
Beğenmediğiniz yerliler pazarın yüzde seksenine sahip ve hepsi ihracata çalışıyor. Yurt dışına mal satmayan birtane yerli yok bu koca sektörü yok ve tukaka ilan etmeniz bizleri üzüyor.
Lütfen üslubunuza dikkat edin.
Kısacası sizi seviyor ve sayıyoruz sizde size yakışanı yapın.
Saygılarımla
quote:
Orjinalden alıntı: faruksevgili
quote:
Orjinalden alıntı: SemiSe
Saygılarımla.
Paragözdeki kasıt müşteriye saygısı olmayan ve satış sonrasında insanların forumlara kadar düşerek yanıt bulmaya çalışmasıdır. İşini ciddi olarak ve iş gibi yapanları buradan tenzii ederim.
Alternatif bulundurmakta size para kazandırmaz itibar kaybettirir, Eğer bunu başarabiliyorsanız ve yaka silkmiyorsanız sizi kutlarım. Taktığınız alternatif yerlinin markasını bana daha önce PM den yazmıştınız, Taktığınız ithalden aldığınız keyfi ondan alabiliyormusunuz yoksa kahretsin işte bulundurmak zorundamısınız.
Bu forumdaki ciddiyetinizi herkes biliyor bu forumlardan haberdar olupta ''Banane yaw ben işime bakarım kendi derdim bana yetiyor ben takarım parama bakarım diyen bayiilere sözüm''
Farkındaysanız koca Türkiyemde Markasına ve mesleğine sahip çıkan kaç bayii var bu forumlarda
İşte budur dostum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekogas -- 3 Eylül 2008; 8:58:36 >_____________________________ ekogas
-
dostum ben ivedikte ramazan ustaya yaptırdım yıldız lpg yani şimdiye kadar beş kuruş ödemedim. işçilik ve müşteri memnunuyeti had safada _____________________________ HİÇ BİR ŞEY İÇİN GEÇ DEĞİLDİR... -
@ekogas
Keşke Dünyanın en iyi Lpg kitini üretsekte ithaller bize mal satabilmek için yalvarsa.
Zaman içerisinde benimde yerli alternatif kitler kullandığımı ve yaşadıklarımı yakinen biliyorsunuz. Ben burada yaşadıklarımı ve yerli üreticilerin kendilerine gelmelerini silkelenmelerini istiyorum,
Eleştiri almayan ve eleştiriye kapalı olan üreticiler kendilerini yenilemezler.
Burada her fırsatta Bizimde yakında YERLİ kitimizin ekim sonuna kadar çıkacağını ve Halkın araçlarını değilde dostlarımızın 100'e yakın aracını bilabedel demo olarak kullandığımızı vurguluyorum. Yerli kitler malesef halkımın umutlarını ve paralarını ve araçlarını kullanarak kendilerini geliştirdiklerini üzülerek seyrediyorum ve bende buna bir dönem alet oldum istemeyerek ve üzülerek, sonradanda bayiliğimi terkettim. Bunu sizlerde çok iyi biliyorsunuz.
Bir yılda 3 tane LPG elektroniği değiştiren ' bir firmanın ' Anahtar ve sensörlerini ben burada garanti kapsamında diye işimi gücümü bırakarak bedava full olarak değiştirdim bu arada halkım değil bizlerde mağdur olduk.
Tepkimi mağzur görün lütfen . Bir yılda iki kez ECU değiştiren sizinde çok yakınınızdaki bir üreticinin tüm kitlerini sökerek geri göndermek zorunda kaldım ve iki senedir paramı bile ödemediği gibi telefonlarımada çıkmıyor. Ben bunlara tepki gösteriyorum... Bu arada bir firmamız yükselir ve gururumuz olursa onunda elinden tutar göklere çıkarırım , Kesinlikle yabancı sempatizanı değilim . Şantiyeci geçmişimin verdiği olgunlukla kalite anlayışının yanındayım.
Sevgi ile kalın, Başarılarınızın devamını diliyorum_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler