Şimdi Ara

BRC LED IŞIKLARIN HİÇBİRİ YANMIYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , aracımda sıralı sistem BRC LPG takılı.
    Yuvarlak bir kumanda paneli var. Bu panelin üzerindeki ledde normalde araç çalıştığında KIRMIZI LED yanıyor daha sonra YEŞİLE geçiyordu.
    Ayrıca alttaki 4 adet ledde YEŞİL olarak LPG miktarını gösteriyordu.

Hafta sonu istanbula giderken yolda bu ledlerin hiçbirinin çalışmadığını farkettim.
    Sonra kendiliğinden çalıştı.Sonra tekrar çalışmadı.

Şimdi sabah 5 de uzun yola gidicem ve benzinle gitmek istemiyorum.bu aracı gazla çalıştırabilirmiyim ? yoksa muhtemel kontrol etmem gereken yerler nerelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: dbaggio

Arkadaşlar , aracımda sıralı sistem BRC LPG takılı.
    Yuvarlak bir kumanda paneli var. Bu panelin üzerindeki ledde normalde araç çalıştığında KIRMIZI LED yanıyor daha sonra YEŞİLE geçiyordu.

Hafta sonu istanbula giderken yolda bu ledlerin hiçbirinin çalışmadığını farkettim.

Şimdi sabah 5 de uzun yola gidicem ve benzinle gitmek istemiyorum.bu aracı gazla çalıştırabilirmiyim ? yoksa muhtemel kontrol etmem gereken yerler nerelerdir?

Merhaba ;

Lpg sistemine ait sigorta kutusunu kontrol edin ,temassızlık olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

quote:

Merhaba ;

nerde olabilir bu sigorta kutusu ? ben kaputu açıp orda giriş sigortasına baktım normal gözüküyodu herşey . araç chevrolet cruz

• quote:

quote:

quote:

Merhaba ;

nerde olabilir bu sigorta kutusu ? ben kaputu açıp orda giriş sigortasına baktım normal gözüküyodu herşey . araç chevrolet cruz

Akünün çevresini kontrol edin.Kibrit kutusunun yarısı kadar olan plastik siyah bir kutunun içindeki 15 amp. sigortada temassızlık olabilir.Plastik kutuyu açın ve kontrol edin.

• tamam onu bir kez kontrol edeceğim, ordan değilse nerden olabilir
  • quote:

tamam onu bir kez kontrol edeceğim, ordan değilse nerden olabilir

Büyük ihtimal ile sorunun nedeni budur.Lütfen kontrol ediniz.
  • tamam teşekkür ederim ilginize. seyehatim amasyaya olacaktı, eğer olmazsa sabah 8 gibi servisinize uğrarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xenon far sönüp yanıyor
    8 yıl önce açıldı
    Led lambanın yarısı yanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 400 km boyunca hiç çalışmadı . Şimdi çalıştı. Kablolarla oynadım kontrol ettim hicbisey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tamam teşekkür ederim ilginize. seyehatim amasyaya olacaktı, eğer olmazsa sabah 8 gibi servisinize uğrarım.

Merhaba ;

Sabah sanırım servisimize gelemediniz ama sorununuz devam ederse ya da kontrol amaçlı lütfen dönüş yolunda uğrayınız.Selamlar...
  • Sabah Cok erken geldiğim için ugrayamadim.tural da bildiğimiz bir servis varmı acaba

• quote:

quote:

tamam teşekkür ederim ilginize. seyehatim amasyaya olacaktı, eğer olmazsa sabah 8 gibi servisinize uğrarım.

Merhaba ;

Sabah sanırım servisimize gelemediniz ama sorununuz devam ederse ya da kontrol amaçlı lütfen dönüş yolunda uğrayınız.Selamlar...

Sigorta kutusunu içinde 10 A lik sigortanın bacağına bir kablo bağlamışlar , herhalde o temazsizlik yapiyomus,o kabloyla ugrasinca geldi enerji , bakalım deneyecem bi müddet gidecekmi

• quote:

quote:

quote:

Merhaba ;

Sigorta kutusunu içinde 10 A lik sigortanın bacağına bir kablo bağlamışlar , herhalde o temazsizlik yapiyomus,o kabloyla ugrasinca geldi enerji , bakalım deneyecem bi müddet gidecekmi

Geçmiş olsun.Selamlar...

• Hocam yeni konu açmadım.aracım honda jazz brc kit var.üç yıldır ilk defa başıma geldi.ledlerin alt sırasında sıkıntı yok ama üstteki led artık yanmıyor.benzindeyken kırmızı yanıyordu orda da yanmıyor. Geçişlerde yanıp sönüyor yani ledde sorun yok ama sabit olarak yanardı önceden.gaza geçişte sıkıntı yok geçme sesi geliyor şamandıradan.neden böyle oldu acaba? Led gösterge aşşağıdakinin aynısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Hocam yeni konu açmadım.aracım honda jazz brc kit var.üç yıldır ilk defa başıma geldi.ledlerin alt sırasında sıkıntı yok ama üstteki led artık yanmıyor.benzindeyken kırmızı yanıyordu orda da yanmıyor. Geçişlerde yanıp sönüyor yani ledde sorun yok ama sabit olarak yanardı önceden.gaza geçişte sıkıntı yok geçme sesi geliyor şamandıradan.neden böyle oldu acaba? Led gösterge aşşağıdakinin aynısı.

Merhaba ALBAY ;
    Yakıt seçici anahtarınızda sorun var ; elektiriksel ya da göstergenin kendisinde de problem olabilir , yetkili servisimize gittiğinizde kısa sürede çözülecektir.Selamlar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Hocam yeni konu açmadım.aracım honda jazz brc kit var.üç yıldır ilk defa başıma geldi.ledlerin alt sırasında sıkıntı yok ama üstteki led artık yanmıyor.benzindeyken kırmızı yanıyordu orda da yanmıyor. Geçişlerde yanıp sönüyor yani ledde sorun yok ama sabit olarak yanardı önceden.gaza geçişte sıkıntı yok geçme sesi geliyor şamandıradan.neden böyle oldu acaba? Led gösterge aşşağıdakinin aynısı.

Merhaba ALBAY ;
    Yakıt seçici anahtarınızda sorun var ; elektiriksel ya da göstergenin kendisinde de problem olabilir , yetkili servisimize gittiğinizde kısa sürede çözülecektir.Selamlar...

Hocam dün akşam antifirz seviyesini kontrol edip kaputu sertçe kapatmıştım.Sonra arabayı çalıştırınca ledin tekrar yandığını gördüm. Dediğiniz gibi elektriksel bir temassızlık var gibi.Şimdilik bir sorun gözükmüyor.İlgi alakanıza teşekkür ederim.

• Lpg ışığı yanmıyordu. Servisine götürdüm. Arızayı bir türlü bulamadılar. En son ECU da arıza olduğunu söylediler. Bu arıza mı yoksa yazılımla mı alakalı? MTM kit kullanıyorum.
  • benim arabadada aynı durum olmuştu. lpg lambalarının giçbiri yanmıyordu.servise gittim kontrol etti heryeri.. lpg map sensor bozuk dedi değişti düzeldi..
  • LPG de çalışıyor. Yalniz LPG anahtarı yenisini de taksan çalışmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.