Şimdi Ara

Ankara'da iş bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 e yakın firmaya başvurdum ne arayan var ne soran. Hepsijet kargo aradı lojistik deposu varmış 2000 tl devamsızlık primi veriyorlarmıs. Devamsızlık primi nedir ? Iskurdan düzgün bir iş bulabilir miyim ? Kimi yer sigortayi 1 ay sonra başlatırım kimi yer 12 saat asgari ücret yol parası yemek bile vermiyor. Ankara piyasasında iş bulmak çok zor. Hepsijet dönmedi

Ankara'da iş bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kanka niteliklerin ne?

꧁•⊹٭V.İ.P*⊹•꧂
  • VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

Nitelik 3 diploma var halkla iliskiler ve reklamcilik, bilgi ve belge yönetimi, msb istihbarat analiz myo + C-D1 sınıfı ehliyet, src3, psikoteknik, orta seviye ingilizce ve ivır zıvır sertifikalar da patronlar bunlara bakmıyor en düşük paraya nasıl kullanıp sömürürüm sürekli çalıştırıp sömürürüm saf vizyonsuz herşeye koşturan evet diyenlere öncelik tanıyorlar.

Kimya öğretmeni arkadas ankara buyuksehir belediyesi ego genel müdürlüğüne girdi man arabalar otomatik vites 8 saat mesai sendikan emeklilik garantin var diyor. Bende para biriktirip otobus ehliyeti alıp yanına gitmeyi düşünüyorum 39 yaşında 60 bine yakın buluyor maaşı haftasonları ek mesai sayılıyormuş. Takıyom kulaklığı otobüs sürüyorum sadece sen ehliyeti al yardımcı olurum.

Peki daha önceden iş tecrüben var mı?

꧁•⊹٭V.İ.P*⊹•꧂
  • Hocam online başvurunca geri dönmeyebilirler 500 kişi başvuruyor o ilanlara. Şubelerine gidip çalışan arayışınız var mı diye sormayı denedin mi ? Belki bi form falan verirler onu doldurunca bakarlar ona göre işe alım yaparlar.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.