Şimdi Ara

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-2 DH Özel 34TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
11
Favori
15.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-2 DH Özel 34TL

    Abilerim, kardeşlerim, sevgili yöneticiler ve üyeler, cümleten selamun aleyküm.
    Geçtiğimiz sene birincisini düzenlediğimiz; yoğun talep ile karşılaştığımız ve %90'a yakın siz değerli üyelerimizi memnun bıraktığımız Ramazana özel iftar menümüzün ikincisini yapmaya karar verdik.

    Geçen sene olduğu gibi yine elimden geldiğince uygun bir fiyat çıkarmaya çalıştım.İnşallah geçen seneki gibi memnun edebilirim siz değerli dostlarımı.
    Detaylar aşağıda;

    Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-2 DH Özel 34TL

    Kişi başı fiyatı 39 tl yerine Donanımhabere Özel 34 TL'dir.

    İftariyelik (hurma-kayısı-ceviz-zeytin-bal-reçel-tereyağı)
    Çorba (günün çorba çeşitleri)
    Ara Sıcak (sigara böreği ve yaprak sarma)
    Ana Yemek (ızgara köfte veya ızgara tavuk veya mantı çeşitleri)
    Salata (yeşil salata)
    Tatlı (muhallebili kadayıf veya güllaç veya bal mantısı veya mozaik pasta)
    Meyve (karpuz)
    Meşrubat (kutu içecek veya limonata + su + çay)

    Gönül isterdi ki daha düşük fiyatlara inebileyim, forumca yanıyorr ! diyelim :). Ancak elimden gelen bu oldu. Verebileceğim söz birinci sınıf kalitede, temiz, sağlıklı yemekler yiyeceğiniz ve hizmet anlamında ben ve çalışan arkadaşlarımın elinden geleni yapacağı.:)
    Ya peki niye ne oldu da 30'dan 34'e çıktık Eren ? İnanın 1 senede küçük esnaf olarak, vatandaş olarak çok yıprandım(k). Sizlere samimi olarak canı gönülden diyebilirim ki geçen seneki kar marjımdan daha düşük bir kar marjına inerek bu fiyatı çıkarabildim. Ne yazık ki çoğu işletme kar marjını kısmak yerine kaliteyi aşağı çekiyor, şükür ki Allah'a, yüz akıyla çalışabilmek, alınan paranın hakkını vermek en önemlisi beni için.

    Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-2 DH Özel 34TL
    Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-2 DH Özel 34TL
    Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-2 DH Özel 34TL

    *Bu fırsat sadece DH'üyelerine özeldir, başka bir sitede, fırsat sitelerinde kullanılamaz.
    *Gelmeden lütfen rezervasyon yaptırın, telefonda Donanımhaber'den geliyoruz demeniz yeterli.
    *Nakit ve kredi kartı ile ödeme kabul edilir.
    *otopark/vale vardır, ücretsizdir.

    Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-2 DH Özel 34TL
    Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-2 DH Özel 34TL

    Adres: Kızılırmak Mahallesi 1450.Cadde Ankara Ticaret Merkezi B Blok Çukurambar/Ankara
    Telefon: 0(312) 286 86 46 - 0(312) 286 86 56
    Cep Telefonu ve Whatsapp: 532 675 05 64
    Web Sitesi:www.balmanti.com
    Instagram:https://www.instagram.com/balmantiankara/
    Instagramdan bizi takip ederseniz ayrıca sevinirim :)
    Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-2 DH Özel 34TL

    Ürün Görselleri (İftariyelik-Yemek Çeşitleri-Tatlı Çeşitleri)
    Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-2 DH Özel 34TL
    Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-2 DH Özel 34TL
    Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-2 DH Özel 34TL
    Herkese hayırlı ramazanlar dilerim.
    Eren Bal

    DipNot: Geçtiğimiz sene fırsat ile ilgilenen dostları haberdar ettim. Umarım ki rahatsızlık vermemişimdir. Ettiysem hakkınızı helal edin:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 4 Haziran 2018; 19:34:49 >







  • arkadaşlar epey bir yoğunluk var bugün, DH'den gelen dostlarım kendilerini bana tanıtırsa öncelikli hizmetim o masalarda olacak.

    Dükkana alışveriş, Anıtkabir, iftar ayarlaması derken hiç mesaj yazamadım. Ancak şimdi fırsatım oldu, geç de olsa herkesin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarım !



    Görüşmek dileğiyle.
    @anthuan harika bir tespit. Olması gereken tam anlamıyla bu. Gelin görün ki, memlekette idealizmden uzaklaşıldı,kalmadı. Eskiden ben bu işi iyi yapacağım, ben iyi bir avukat olacağım, ben iyi bir doktor olacağım vardı. Dedelerimizin lafı vardır; tuvalet dahi temizlesen işini düzgün yapacaksın doğru yapacaksın diye.Gelin görün ki artık herkesin derdi zengin olmak, herkesin derdi para. Su aksın da nereden akarsa aksın düşüncesinde. Düşünsenize ben buraya yazsam, allasam pullasam, geldiğinizde berbat bir hizmet/ürün sunsam.Yüzünüze nasıl bakarım? Nasıl utanmam ? Ahlaki açıdan çökmüş bir insan utanmaz, yerin dibine girmez böyle bir durumda. Şükür Allah'a, bu ahlakı nasip etmiş. Öte yandan bahsettiğim durum söz konusu olsa, günah olmaz mı ya?
    Asıl ben teşekkür ederim. Sizler gibi düşünen, ince düşünceli insanlara hizmet sunmak,veyahutta varlığından haberdar inanın çok keyifli. Motive edici, huzur verici. İyi, iyi olanı çekiyor gibi. Bir DH üyemiz mesaj attı, ben bir kişi geleceğim, tek kişi geleceğim için masayı işgal etmiş olmayım ? Eğer sorun olursa söyleyin, gelmeyim? şeklinde. Böyle ince düşünceli bir adamı değil masada,başımın üstünde ağırlarım ben. Velhasıl, iyi insanlar hala var ne dersiniz? :)
    Çorbası güzel.
    İftariyeliklerin içinde peynir ve zeytin yok, kişi başı yarım kayısı ve yarım ceviz var.
    Yaprak sarma ve sigara dolması kişi başı 1er adet.
    Daha önce tepsi mantı yemiştim ve beğenmiştim. Tepsi mantı istedik 4 kişi, tepsi mantı yok kıtır ve haşlama mantı var dediler. Kıtır mantı istedik bizde. Ezanın okunmasından 35 dk sonra gelebildi. Bu arada birsürü kişiye tepsi mantı gitti bize neden yok dediler anlamadım.
    Mantı kıtır değil sertti. O kadar çok kızarmış ki neredeyse taşlaşmış. Hani bazı ucuz beyaz leblebiler vardır ya bayatlıktan diş kesmez hale gelir dolgum kırılmasın diye çıkartırsın ya öyleydi. Yoğurdun içinde biraz bekleyince yenilebilir kıvama geldi.
    Karpuzda dört kişiye toplam 3 ince dilim halinde geldi. Balmantı tatlısı da güzeldi.
    İftar zamanı gitmenizi önermem. Yoğunluğu kaldırabilen bir mekan olmadığını düşünüyorum.
    dedim... dedim ki "abla o tepsileri soğutmadın değil mi", gördüm çünkü tezgahta 6-7 dakika bekletti, "yok ablam çok sıcak" cevabı alınca yollattım masaya. Yarın sizin postu okutacağım ablaya, bak soğmuş diye. Üzgünüm tepsi mantınızın sıcak gelmemesi benim hatam, söze güvenemyip extra kontrol etmeliydim :(. Gecikme konusunda tepsiler biraz geç çıkıyor, eğer tepsi konusunda ise gecikme ona yapılacak pek birşey olmuyor yoğunlukta, ama aksama başka noktalarda ise lütfen bana bildirin.
    Öte yandan, siz rezervasyon yaptırırken 4+1 yetişkin gelebilir demişsiniz. Bizimkiler deftere 4+1 yazmış geçmiş, normalde + sonrası çocuğu ifade eder bizde. Mesela 4+2 4 yetişkin 2 çocuk demek. Ondan sizin masanın başına mama sandalyesi koydurttum. Baktım sonra 5 kişi 4 kişilik masada oturuyor, dedim neden? araştırdım sorguladım hatayı buldum. Sizi sıkıştırdığım için de kusura bakmayın, bu konuda yazmamışsınız ama benim içim rahat etmedi.
    İftariyelik de eksik gelmiş. Evet biz 2 kişiye bir tabak atıyoruz masanın çok sıkışmadığı durumlarda. Size bir tabak daha atmalıydık. Lütfen, bir eksiklik gördüğünüzde söyleyin. Beni gözünü para bürümüş bir esnaf olarak görmeyin, ben sizden biriyim, belki bir kardeş, belki bir agabey. Hakka önem veren. Bu hata içinde kusura bakmayın. (diceksiniz ulen hep kusur hep kusur :)
    Tatlılarda Bal Mantı iftarda mevcut değerini tam olarak sergileyemiyor toplu pişirildiği için. Ramazan sonrası da bir deneyin. Kadayıf ya da mozaik tercihim olurdu benim. Ayrıca lütfen biz ismimizi tatlıdan almadık :) İsim bulamadık soy adımızı koyduk geçtik :))
    Masanıza 3-4 defa gelmeyi düşündüm , ancak çekindim acaba rahatsız eder miyim diye. Ondan gelmedim.
    Yorumunuz için teşekkür ederim, aksaklıkları düzelteceğim. Saygılarımı sunarım sizlere

    ek: hesap isterken ki yavaşlık ise işletme okuyan çalışanım var garsonluk yapan. Ona faydasını olacağını düşünerek kasayı ve hesap işlemlerini ona bıraktım. Henüz 21 yaşında, aksaklık oldu ama çabasını görmek benim için paha biçilemezdi :) Ama aksaklığı siz yaşadınız onun için de kusura bakmayın.
  • DH yi kasada mi belirtcez

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @emrebey19 aynen hocam, kasada veya hesap istendiğinde belirtebilirsiniz.
  • Geçen yıl gidip hem yemeklerden hem servisten çok memnun kalmıştık. İnşallah bu yıl da kısmet olursa gitmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın @yazilimsever , inşallah bu sene de sizleri memnun bırakabiliriz.
  • istanbul yok mu yav
  • İşyerim Çukurambar'da. Geçen yıl kampanyayı takip etmiştim ancak izinde olduğumdan gelme fırsatım olmamıştı. Hatırladığım kadarıyla hemen hemen tüm müşterileriniz memnun kalmıştı.

    Fiyatınız Ankara koşullarında iyi, semt koşullarında ise çok çok iyi. Nasip olursa bu sene uğrayacağım. Allah hayırlı bol kazançlar nasip eylesin.
  • @mahmut716 hocam sizi bekleriz Ankara'ya :) .

    @FormuLAkers iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, umarım sizleri de ağırlar, memnun ederiz.
  • Önceki sene iş yeri olarak iki kez gitmiştik bu sene de geliriz. Hayırlı işler.
  • Gecen sene gelmiştik ailecek. Gayet güzeldi ilgi alaka ve lezzet. Tabi iftar yoğunluğundan dolayı biraz gecikme oluyor o da normal karşılanabilir. Fiyat konusunda yuzde 10 psikolojik sınırdir genelde:D 33 yerine 34te makul.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene bal mantı tatlısı bitmişti bu sene de menüde yok sanırım , beğenmişti forum üyeleri

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne hocam ? Bir kere DH'e özel beleş olması lazım ayrıca yol parasını da karşılamalısın. Yakıştıramadım bu tarifeyi size.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @HmB_SaL inşallah bu sefer de memnun ederiz, görüşmek dileğiyle :)

    @Tears0fDevil sizi ve ailenizi yine ağırlamak isteriz, inşallah memnun ederiz. %10 'dan bir tık fazla oldu. Ama inanın şu 1 senede ki yapılan zamları; ürün maliyetindeki, personel sgk'larındaki, elektrik su doğalgazdaki zamları 4 senedir görmemiştim ben. Düzelir inşallah ülke olarak ekonomimiz. Görüşmek dileğiyle,

    @yibo90 ne demek yok ? siz dediyseniz olacak Ekledim hocam Bal Mantı'yı :)

    @Oğuzhaan DH' sıcak fırsatçı, aldığı hizmeti de, hesabını da bilir :).
  • Ek:

    - Direk numaramı ekledim, ister whatsapp'dan, ister arayarak kafanıza takılanları sorabilir, rezervasyon yaptırabilirsiniz dostlar .

    - Bal Mantı Tatlısı seçeneklere eklendi.

    Rezervason:
    312 286 86 46
    312 286 86 56
    532 675 05 64
  • 2 kişi gelsek 14 lira yol parası tutacak 2 vasıta, sıcaklığı kalmıyor
  • Axess kartı olanlar 3 kişi gidip 102tl'ye denk gelen hesap icin 11tl chip para kazanabilir. Gecen sene giden pek çok kişi memnun kalmıştı. Değerlendirmekte fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @GYKA Teşekkürler yorumunuz için,

    @Jizzy Quuatily yakın olsaydık keşke
  • geçen sene gitmiştim, memnun kalmıştım. İndirim oranı her ne kadar DH standartları için cezbedici gibi durmasa da geçen seneki olumlu izlenimimden dolayı kısmet olursa tekrar gelmek istiyorum.
  • @cöldeki kutup ayısı inşallah bu sene de memnun edeceğiz
  • GYKA G kullanıcısına yanıt
    Restoran olarak mı geçiyor acaba posu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazilimsever -- 13 Mayıs 2018; 21:47:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.