Şimdi Ara

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-2 DH Özel 34TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
11
Favori
15.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yarın akşam için biz de rezervasyonumuzu yaptırdık. bir de biz iftarımızı Bal Mantı aileysiyle yapalım :)@-s-laughter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azraelhusam -- 11 Haziran 2018; 13:21:7 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kanarya_avcisi çok teşekkürler, her zaman dediğim gibi memnuniyet/samimiyet bizler için çok önemli. Bence esnafın sizler gibi; samimi iyi niyetli müşterilere ihtiyacı var, müşterilerin de samimi dürüst esnaflara. Bir dost şeklinde görünebilmek gözünüzde çok önemli benim için. Sadece yemek yemek, ödeme yapmak, müşteri, işletmeci ilişkisinden ziyade dediğiniz gibi sizler gibi değerli insanlara bir kapı benim restoranım. Bir ihtiyaç olur, bir durum olur, ben her zaman burdayım. Saygılar :)

@They Call Me Alpha ben teşekkür ederim :) Tekrar görüşmek üzere.

@saluteee lütfen , bizim benzerimiz yok . Şaka bi yana, yengeler onay verdiyse doğru yoldayız. Çay konusunu mutfağa belirteceğim.

@azraelhusam bekliyorum sizleri, umarım memnun bırakırız.

@azosial defterde gördüm adınızı , yarın görüşmek üzere :)

• 3 hafta arayla, bu akşam ikinci kez gitmek için rezervasyonumu yaptırdım.
    Daha önce de yazmıştım ama zaten tekrar giderek memnuniyetimi fiilen gösterdiğimi düşünüyorum :)
    Tepsi mantı kısıtlı olduğu/olacağı için; 3 kişilik rezervasyonun 2'si için tepsi mantı siparişimi de şimdiden verdim.
    Özel istek olarak da, daha öncesinde de dikkate aldıkları "içeriden masa" talebimi de aktardım.

Görüşmek üzere.
  • Geçen sene de donanimhaber aracılığı ilk iftar yapmıştık ve memnun kalmıştık, bu sene de çok memnun kaldık. Yemekleri, mekanı, çalışanların ilgisi olsun güzel. Böyle iftardan iftara uğruyoruz ama ben esasen pek manti yemem benim işim kebapla :) Ancak arkadaşlarım pek sevdi daha sık uğramaya çalışacağız :)

Ramazan bitti sayılır ama bu mekan bizim mantıcımız olarak devam eder.

İftarda çok yemeyen genelde çorbayla ve yarım porsiyon ana yemekle idare eden biriyimdir. Ama Eren Bey bizimle bugün öyle ilgilendi ki sağolsun masadakiler bitmiş değil. Kabul ediyorum aşırı yiyen bir masa olmasak da yaprak sarmaları ve börekler bitmek bilmedi.

Şu ana kadar Eren Bey 30 saniye oturmadı. Herkes koşturuyor ve halen bir isteğimiz olup olmadığını soruyorlar.

Ben şimdiden teşekkür ederim Eren Bey. Allah yolunuzu açık kazancınızı da bol eylesin.

Edit: Yine de unuttuğum bir şeyi yazmak isterim. Meyve suyu önemli hocam özellikle çocuklu aileler için. ben dert etmem hele ki iftarda hiç sorun etmem ama bu bir kalmama durumu değil. bir önceki gün gelenlerden şikayeti alarak geldim resmen :) neyse ki tedarik ettik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azraelhusam -- 13 Haziran 2018; 10:53:50 >
  • Birde ben söyleyim şu an çıktım ama her an geri gidebilirim insanlığı esnaflığı samimiyeti diyecek laf yok kendisine aldığı her kuruş anasının ak sütü gibi helaldir.İzmirden gelen arkadaşımın yorumunu söyleyim hayatımda ilk defa dışarda bir mantının içinde et yedim 😂 tekrar görüşmek üzere güzel bir dost edindiğimizi düşünüyorum herşey için ellerinize emeğinize sağlık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben Boludayım, buradaki yorumları görünce sırf Eren Beyle tanışmak, mantısının tadına bakmak için Ankara'ya gidesim geliyor.

• dostlarım, sizlerin memnun olmanız, vakit ayırıp yorum bırakmanız benim için ne kadar mutlu edici ve motive edici tahmin edemezsiniz. Çok güzel insanlarsınız. Tek tek yanıtlayacağım, şu an bu akşam için eksikleri almaya gidiyorum :) saygılar tüm dostlara.
  • İftar bitmeden deneyelim istedik 6 kişilik rezervasyon yaptırdım ancak gittiğimizde sitedeki olumlu yorumların aksine memnun kalmadık eren bey meşgul olduğu için sadece selam verim masamıza geçtik.
    Eksikleri: Menü de ceviz zeytin ve peynir eksikti.ayrıca 6 kişiye sadece iki adet bal ve 3 adet tereyağı konulmuş,
    Masaların dağılımı kötüydü , ana yemek lezzetli değildi, garson arkadaşlar güler yüzlü ancak istenilen içeçek 3 defa söylendikten sonra getirildi masada böreğin içinde zerre peynir yoktu , herşey soğuktu ana yemek ve börekler dahil çayı bir bardak ile sınırladı garson arkadaşlar sağolsun son olarak hesap 34 tl dendi belirttiğimiz halde 35 tl kesildi. Aslında bu rakama biz fazla beklenti içine girdiğimiz için olabilir. Neyse ne diyelim emeklerinden ötürü teşekkürler.

Orijinalden alıntı: tabataa

İftar bitmeden deneyelim istedik 6 kişilik rezervasyon yaptırdım ancak gittiğimizde sitedeki olumlu yorumların aksine memnun kalmadık eren bey meşgul olduğu için sadece selam verim masamıza geçtik.
    Eksikleri: Menü de ceviz zeytin ve peynir eksikti.ayrıca 6 kişiye sadece iki adet bal ve 3 adet tereyağı konulmuş,
    Masaların dağılımı kötüydü , ana yemek lezzetli değildi, garson arkadaşlar güler yüzlü ancak istenilen içeçek 3 defa söylendikten sonra getirildi masada böreğin içinde zerre peynir yoktu , herşey soğuktu ana yemek ve börekler dahil çayı bir bardak ile sınırladı garson arkadaşlar sağolsun son olarak hesap 34 tl dendi belirttiğimiz halde 35 tl kesildi. Aslında bu rakama biz fazla beklenti içine girdiğimiz için olabilir. Neyse ne diyelim emeklerinden ötürü teşekkürler.
    bu yazdıklarınızı orda söylediniz mi?

• @jordi sayın jordi, tekrarlaya yüzleri görmek çok sevindirici benim için. Ramazan sonrası da bekliyorum, yorum için teşekkür ederim :)

@alfo9403 Her zaman beklerim sayın alfo9403. Ramazan sonrası pek huzurlu, sakin bir ortamda sizleri ağırlayacağım inşallah.

@azraelhusam çok teşekkürler yorumunuz için. Mantıcınız biziz bu sözü aldım . Aslında daha hareketliyim de oruç + yırtık çarpraz bağlarım beni yavaşlatıyor. İçecek tedarikçimiz ile bir sıkıntı yaşadık o sebeple içeceklerde aksama oldu :(. Memnun kaldığınız için mutluyum.

@buğra68 kesinlikle sizi tandığım, memnun ettiğim için çok mutluyum. İzmirden gelen misafirim var dediniz, tabisi mutlu ederim :). Tekrar görüşmek üzere, gelmeden her zaman bana bir alo diyin, ben de bulunayım dükkanda, hizmette en iyiyi çabalarız böylece:) Saygılar.

@tabataa Keşke bana belirtseydiniz masada eksik var diye. Elimden geleni yapardım. Sizi memnun edemediğim üzgünüm.

@blue mc gelirseniz muhakkak arayın beni 532 675 05 64 - bolulu misafirimi memnun etmek boynumun borcu. Bolu demişken, çok kıskanıyorum boluda yaşayanları, hele ki bu çorak ankara o kadar sıcak kuru ki bugün :( . Saygılarımı sunarım yorumunuz için teşekkir ederim.

• Bugün Ramazan bitmeden gidelim dedik arkadaşlarla. Gayet sıcak bir ortam çok ilgililer :) Eren beye ilgisinden ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Park yeri konusunda tereddütlerim vardı ama otoparkı iftara son dakika gidebilmemize rağmen imdada yetişti resmen :) yemeklere zaten diyecek söz yok şahaneydi :) Teşekkürler bal mantı :)

Bu fırsatı yayınlamak için bana ses olan DH site sahibi ve yöneticilerine teşekkür ederim.
    Öte yandan bu fırsat ile tanıdığım Atakan Agabeyimin ellerinden öperim, bu karamsar günlerde geleceğe umut ile bakmamı sağlayan genç misafirlerime teşekkür ederim, taaa Kazan'dan nişanlısıyla gelen üye dostuma mutluluklar dilerim, yönetici agabey ve kardeşlerime selamlar iletir, buraya yazamadığım tüm misafirlerime teşekkürler eder esenlikler dilerim.

Konuda daha önce de yazıldığı üzere; beni bir esnaftan ziyade bir kardeş,bir agabey olarak görmenizi isterim. Çünkü ben sizleri bir müşteriden öte ailemden biriymiş gibi görüyorum. . Her akşam dükkandayım, her durumda koşulda elimden gelen bir konuysa siz değerli dostlarıma destek olurum.

Memnun edemediğimi belirten 2 yorum oldu, belki yorum yazmayan daha fazla kişi de olmuş olabilir. Onlardan haklarını helal etmelerini ister, bize bir şans daha vermelerini dilerim.

Memnun olan ve yorum bırakan arkadaşların her yorumunda çocukça sevindiğimi belirtmeliyim

Tekrar herkese iyi bayramlar dilerim.
    Ramazan sonrası görüşmek dileğiyle...
    (gelmeden bana muhakkak bir alo diyin, siz değerli DH dostlarımı karşılamak ve ikramlarda bulunmak isterim-532 675 05 64)

• Bu akşam eşimle birlikte 2. evlilik yıldönümümüzü BAL MANTI’da kutladık. Gerek Eren Bey’in ilgisi olsun gerek tüm çalışanların ilgi ve alakası olsun bizi fazlasıyla memnun etmeye yetti de arttı bile. Yemekler ve ikramlar tek kelimeyle harikaydı. Elinize emeğinize sağlık tekrar tekrar her şey için çok teşekkür ederim sağ olun. İnşallah tekrar görüşmek ümidiyle hayırlı işler bereketli kazançlar dilerim.

• Yazmayı unutmuşum, gerçekten çok sıcak bir ilgi ile karşılandık, yemekler çok güzeldi, mekan çok güzeldi, hizmet kalitesi şahaneydi, ekstra ikramlar... Gerçekten çok memnun kaldığımızı belirtir, gelecek ramazanda da burada bir iftarımı daha yapmak isterim :) Allah bol kazanç nasip etsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 29 du 34 olmuş
    Edit: başta da 34 olabilir emin değilim jdjsjzn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sambacı Golcü -- 7 Mayıs 2019; 16:50:50 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.