Bildirim
ANITKABİR'E GİDECEİM ACIL YARDIM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Sizi umutsuzluğa düşürmek istemem ama Haydarpaşa'dan Ankara'ya hızlı tren ne yazık ki yok. Diyelim Ankara'ya geldiniz Akbil kullanamazsınız. Otobüs ile ortalama 5 saat sürüyordu diye hatırlıyorum. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TRojka
Sizi umutsuzluğa düşürmek istemem ama Haydarpaşa'dan Ankara'ya hızlı tren ne yazık ki yok. Diyelim Ankara'ya geldiniz Akbil kullanamazsınız. Otobüs ile ortalama 5 saat sürüyordu diye hatırlıyorum.
o zaman seneye inşallah hazırlıklı gideriz_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphadora
sanırım şaka
Atatürk bu yüzyılın büyük insanlarından birinin tarihi
başarılarını, Türk halkına ilham veren liderliğini, modern
dünyanın ileri görüşlü anlayışını ve bir askeri lider olarak
kudret ve yüksek cesaretini hatırlatmaktadır.
Çöküntü halinde bulunan bir imparatorluktan özgür Türkiye' nin
doğması, yeni Türkiye' nin özgürlük ve bağımsızlığını şerefli
bir şekilde ilan etmesi ve o zamandan beri koruması, Atatürk' ün Türk
halkının işidir. Şüphesiz ki, Türkiye' de giriştiği derin ve
geniş inkilaplar kadar bir kitlenin kendisine olan güvenini
daha başarı ile gösteren bir örnek yoktur.Mavi gözlü Mustafa Kemal, bize demokrasi ve milliyetçiliğin ne olduğunu öğretmiştir.. ATAMIN HUZURUNDA saygı ile Eğilir,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 30 Ağustos 2011; 13:37:15 >_____________________________
-
Ben gittimde ne oldu
Dememi beklemiyodun heralde
Ankara otobüslerinde akbil geçerli değil metrokart var bildiğim kadarıyla alırsın bi kaç binimlik kart
Ben gittimde ne oldu
Dememi beklemiyodun heralde
Ankara otobüslerinde akbil geçerli değil metrokart var bildiğim kadarıyla alırsın bi kaç binimlik kart
ben Almanyadan yeni geldim İstanbula Bu nasıl bir iş Akbil, İstanbul kart ,Metro kart ,Binlik Kart vsvs
_____________________________ -
Metrokart nedir?
Ego kartları kullanılıyor Ankara'da.

quote:
Metrokart nedir?

her il in kendine ait kartı mı var
artık cogu ülkeler tek kart ile ulaşım, gida ,giyim vs gibi ihtiyaclarını karşılayan Tek Bir kart ile yapmakda
Metrokart nedir?

Öyle bi şey 5 yıl önce gitmiştim en son
Orijinalden alıntı: Mogolo
quote:
Metrokart nedir?

her il in kendine ait kartı mı var
artık cogu ülkeler tek kart ile ulaşım, gida ,giyim vs gibi ihtiyaclarını karşılayan Tek Bir kart ile yapmakda
Ne yazık ki bu şekilde. Her ilde ulaşım farklı bir şekilde işliyor ne yazık ki. Daha Antaya gibi bir şehirde bile insanlar kart kullanmak istemiyor, isyan ediyor. Bahsettiğiniz sistemin Türkiye'de uyarlanması çok zor gözüküyor._____________________________
-
Hızlı trenle 5,5 saat, otobüsle de 5 saat kadar. Otobüsle gelmek daha akıl kârı. Şahsen dün Eskişehir'e gidip geldim hızlı trenle, trenle çekilecek mesafe en fazla 300 km bana göre. Eskişehir 1,5 saat sürüyor. Eğer ben 10dk daha gitsem kafamı duvarlara vuracaktım. Koltuklar çok rahatsız geldi bana. Bilmiyorum, belki de benim biraz zayıf olmamla alakalıdır.
Eğer otobüs'le gelirseniz 5 saa sonra Aşti'de olursunuz, ordan Ankaray'la Tandoğan'a gidersiniz. Zaten Tandoğan'da caddeye çıkınca görme özürlüler vedahi bitkisel hayattakiler bile Anıtkabir'in yerini gösterebilirler.
Not: Ankara'da, arkadaşların da göstermiş olduğu gibi EGO Kart kullanılmaktadır. Metroya girebilmek için almanız gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 30 Ağustos 2011; 14:08:58 >_____________________________ Teknoloji, sosyolojiye benzer. Çok sebeplidir... :) -
-
quote:
normal trende seyahat rahatsız edici değilde hızlı trende bi gariplik var nedense, koltukları rahat gibi ama değil
Ben nedense çok rahat ettim.
quote:
quote:
normal trende seyahat rahatsız edici değilde hızlı trende bi gariplik var nedense, koltukları rahat gibi ama değil
Ben nedense çok rahat ettim.
ben de alışmaya çalışacağım, sayet 10 yıl içerisinde hızlı trenin gitmediği yer kalmayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 30 Ağustos 2011; 15:13:48 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler