Şimdi Ara

Ankara Tamirci Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracım ocak ayından beri sürekli arıza çıkaran bir araba. Arabanın modeli ve markasını alacak arkadaşları etkilememk adına yazmıyorum. En çok satan araba modellerinden biri. Aracımın piyasası 30-38 bin tl arasında ama ocak ayından beri 6.000 tl civarı masraf çıkarttı

mazot pompası, egr valfi(3 kere), mazot filtresi değişti. 2 3 kere enjektör temizlendi ve memeleri değişti.

gelelim esas konuya, aracımın yağ lambası yandı tamirciye bıraktım. pompacıya da göstereyim mi dedi göster dedim. araç şuan pompacıdaymış ve enjektör değişmesi gerekiyo demiş aracı istedim pompacı el emeği istiyor.

komple enjektör temizliğini 100tlye yaptırdım iki ay önce bu adam neyin emeğini istiyor anlamadım. tamirciler sürekli böyle sanırım. yarın polisle gitmeyi düşünüyorum yoksa sıkıntı çıkacak. çok acil akıl almaya ihtiyacım var tecrübeli arkadaşlardan yol göstermelerini bekliyorum

• Hocam şaşmaz 1 cadde uzerinde 24.sokaktı yanlis hatirlamiyorsam 1. Caddenin en sonundan sağa dönün görürsünüz. ... telman usta var ipek lada. ..... lada profesoru kendisi ama tüm araçlara bakıyor ve çok durust bi adam .... güvenebilirsin. ..ama yanındaki elemanlar değil telman usta baksın arabaya..... öteki elemanlar telman usta kadar değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oto-danışman-expert kullanıcısına yanıt
    çok sağ olun hocam yarın arabayı alınca oraya gideyim
  • Sanırım araban fiat grubu 1.3 linea veya astra dizel .... bi göster ne diyecekler. ... sonucu bildirirseniz sevinirim

• vw grubu araç hocam ya tamircilerde iş yok ya da arabada diyeceğim ama bozuk dedikleri parça değişiyor gene aynı terane. ben yarın aracı alabilirim dimi bi sıkıntı olmaz inşallah. çünkü para vermekten yoruldum hiç bi işlem yapmadılar bide
  • buraxx06 B kullanıcısına yanıt
    Aydoğdu oto iyidir.Ben de oraya gidiyorum memnunum şimdilik.
  • Tereyağoğlu plaza var. Orada ramazan usta eski ve ustasıdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZmir plaka yardım
    13 yıl önce açıldı
    Ankara için kaportacı önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Hyundai Teyp Sorunu Acil YARDIM !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağolun hocam tavsiyelerinizden birine gideceğim. ama aracı yaptık diyolar sonra eve geliyorum araç bozuk değişmemesi gereken parçaları değiştirdiler beni kazıklamasınlar yeter. diğerleride Allah'tan bulsun
  • Pompa ve enjektör konusunda Şaşmaz sanayi sitesinde Uzman pompa iyidir.
    Aracınız VW'nin eski nesil pompa enjektör (common rail olmayan motor) motorlu TDI ise, enjektör arızasında çok başınız ağrır. Hem enjektörlerinin yenisi çok pahalıdır hemde yenisi taklısa bile sorun çıkarmaya devam edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbulur

Pompa ve enjektör konusunda Şaşmaz sanayi sitesinde Uzman pompa iyidir.
    Aracınız VW'nin eski nesil pompa enjektör (common rail olmayan motor) motorlu TDI ise, enjektör arızasında çok başınız ağrır. Hem enjektörlerinin yenisi çok pahalıdır hemde yenisi taklısa bile sorun çıkarmaya devam edebilir.

aynen dediğiniz gibi. arabadan soğudum artık zaten yapılsın direk satmayı düşünüyorum
    Adam ne kadar istiyor el emegi olarak ? Ariza tespit ucreti mi istiyor ? Arac kac binde ?

Direk satın gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Adam ne kadar istiyor el emegi olarak ? Ariza tespit ucreti mi istiyor ? Arac kac binde ?

araç 90 binde. ne kadar istediğini bilmiyorum. yağ için bıraktığım eleman söyledi el emeği istiyo diye. enjektörde sorun olsa bile tüm enjektörleri temizletmek 100 tl iken neyin el emeği anlamadım. enjektörü sökmediğine adım gibi eminim. zaten çevir aç. çok sinirim bozuldu
  • mbulur M kullanıcısına yanıt
    araç yapılabilirse inşallah
  • Bir de aracın yağ lambası yağ pompası arizasi nda yanar veya yağ seviyesi düştüğünde. ... bunun yakıt enjektörler ile ne alakası var anlamadım. ...başka bi ışık olmasın motor isigi vs gibi? Yağ lambası için başka yerleri kurcaliyorlarsa bu ustaları dövmek lazım. ... bir de mazot filtresine şu algılanır buna benzer bi uyarı verir ama o işaret farklı. ... bir de olayın resmini atsanız daha açıklayıcı olur bence

• oto-danışman-expert kullanıcısına yanıt
    araçta 6 aydır çekiş problemi var hocam. bazen yaptırınca düzeliyor sonra tekrar bozuluyor. araçta çekiş problemi vardı zaten. yağ lambası yanıyodu yağ olmasına rağmen onun için tamirciye götürdüm. o da başka bi pompacıya göstermiş adam enjektörlerin değişmesi lazım demiş. araç pompacıda şuan el emeği istiyomuş yağ ve enjektör bağlantılı değil yani
  • Gecmis olsun.
    EGR yi gorunce dedim direkt Volkswagen.
    Ben hayatimda bu marka kadar egr si sikintili baska marka gormedim.
    Hdi ler dci ler catir catir yururken tdi ler egr yuzundsn motor bile indirebiliyor.
    Tavsiyem alicisina soylemek kaydiyla satin kurtulun.

• Yag müşürüne baktılar mı. .. O da arıza yapınca veya soketi çıkınca yapar böyle sorunları ucuz bi parçadır .... ama çekiş zayıf ise turbo ilk aklıma gelen. ...

• baltalı_ilah kullanıcısına yanıt
    alan uğraşmasın arkamdan sövmesin dedim artık arabayı yakacak noktaya geldim. bi daha bu gruba bulaşmam zaten. umarım yapılır da temiz bi şekilde satarım

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraxx06 -- 23 Haziran 2016; 1:42:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oto-danışman-expert

Yag müşürüne baktılar mı. .. O da arıza yapınca veya soketi çıkınca yapar böyle sorunları ucuz bi parçadır .... ama çekiş zayıf ise turbo ilk aklıma gelen. ...
    quote:

Orijinalden alinti: oto-danisman-expert

Yag müsürüne baktilar mi. .. O da ariza yapinca veya soketi çikinca yapar böyle sorunlari ucuz bi parçadir .... ama çekis zayif ise turbo ilk aklima gelen. ...

yağ halledilir hocam benim derdim enjektör egr her neyse onu çözemedileri. bide bi halt yapmayıp sürekli para istemeleri. araç ilk iki viteste iyi çekiş açısından koltuğa yapıştırıyo ama bazen yokuşta birle bile zor gidiyo hatta bazen gitmiyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.