Şimdi Ara

Dörtyoldan Hassaya yol var mı ?(hataylı arkadaşlardan yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle hataylı arkadaşlardan yardım istiyorum. adanada kilise gideceğim normalden antepten gideriz ama yol 300 km oluyor. netten yaptığım araştırmada dörtyoldan hassaya yol gösteriyor yol varmıdır varsa nasıldır bu yol yolu 100 km kısaltıyor saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 4 Ekim 2010; 15:19:22 >

• Benim bildiğim Dörtyol'dan Hassa'ya giden bir tane yol var. O da Dörtyol-İskenderun-Kırıkhan-Hassa güzergahıdır. Dörtyol-İskenderun arası otoban, İskenderun-Kırıkhan arası bölünmüş yol, Kırıkhan-Hassa-Kilis arası da çift yönlü yol olarak biliyorum. Ben olsam Osmaniye üzerinden otobandan basar giderim. Belen geçidiyle uğraşmazdım. Ayrıca Kırıkhandan sonrası da çok iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

Benim bildiğim Dörtyol'dan Hassa'ya giden bir tane yol var. O da Dörtyol-İskenderun-Kırıkhan-Hassa güzergahıdır. Dörtyol-İskenderun arası otoban, İskenderun-Kırıkhan arası bölünmüş yol, Kırıkhan-Hassa-Kilis arası da çift yönlü yol olarak biliyorum. Ben olsam Osmaniye üzerinden otobandan basar giderim. Belen geçidiyle uğraşmazdım. Ayrıca Kırıkhandan sonrası da çok iyi değil.

o yoldan gittim ben 3 saatlik yol 6 saat sürüyor km olarak aynı aslında ben adanadan kilse gideceğim ama normalde antep üzeri gidiyorum ama haritada şöyle gösteriyor.
    http://www.illerarasimesafe.com/?nereden=adana&nereye=kilis&tab=guzergah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 4 Ekim 2010; 16:06:28 >

• yolu 100km kısaltıyor diye o yolu tercih etmeyin, 100km kısaltacak fakat aynı sürede gideceksiniz (ilçelerin içinden geçeceksiniz, yolda motor-traktör-vs. herşey karşınıza çıkar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

Benim bildiğim Dörtyol'dan Hassa'ya giden bir tane yol var. O da Dörtyol-İskenderun-Kırıkhan-Hassa güzergahıdır. Dörtyol-İskenderun arası otoban, İskenderun-Kırıkhan arası bölünmüş yol, Kırıkhan-Hassa-Kilis arası da çift yönlü yol olarak biliyorum. Ben olsam Osmaniye üzerinden otobandan basar giderim. Belen geçidiyle uğraşmazdım. Ayrıca Kırıkhandan sonrası da çok iyi değil.

o yoldan gittim ben 3 saatlik yol 6 saat sürüyor km olarak aynı aslında ben adanadan kilse gideceğim ama normalde antep üzeri gidiyorum ama haritada şöyle gösteriyor.
    http://www.illerarasimesafe.com/?nereden=adana&nereye=kilis&tab=guzergah

o haritada dörtyol-hassa arası kestirme gözüken yol yayla yolundan beter bir yoldur , aracınız imzanızdaki avensis olduğunu varsayarsam yeri gelince aracın altını sürtme ihtimaliniz var ve terör olaylarından dolayı pek tavsiye edilmez)

• Hemşehrim o yolu kullanan akrabalarım oldu.
    Çok bozuk olduğunu söylemişlerdi.
    Ama asıl sorun gideceğin terör bölgesi.
    En iyi yol Antep üzeri olandır.
  • hadi ya direk vazgeçtim o zman be nantepten otobandan basar giderim o zman herkese teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O yoldan giderseniz bir daha araba kullanmaya tövbe edebilirsiniz Orası yayla yoludur ve kağıt üzerinde görünse de Dörtyol-Hassa arasında kimsenin gitmediği bir yoldur. Ama bir motocross alırsanız yaylalara kadar olan kısmını tavsiye edebilirim. Ondan sonrası tehlikeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihen -- 4 Ekim 2010; 17:23:19 >
  • ben o yolu kullandım. gündüz gidin. teror bolgesi. yol tek şerit gibi. bir çıkyor bir iniyor. normal yoldan git.
  • Gaziantep üzeri gidişi tavsiye ediyorum
    (Hassa Kilis arası yol dar ve araç kullanımı çok yorucu bir daha kullanmam dedim bu güzergahı zaten dönüşü Gaziantep üzeri yaptık )
  • tm arkadaşlarcevaplar için sağolun vazgeçtim antep üzeri gideceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.